Aihe

Kuka kertoisi valituksen kohtalon

Anonyymi

Seinäjokinen-lehden parhaaksi valtuutetuksi rankkaama Seinäjokisen-lehden päätoimittaja ei ole kertonut lehdessään, kuinka hänen hiippakunnalle tekemänsä valituksen on käynyt.
Kyse oli vieraslaji-sanan esiintymisessä laulussa, jota oli laulettu Ilmajoen kirkossa. Ja tämä paras valtuutettu ja moni muu hänen kannattajansa uhriutuivat tästä, niin ei muuta kuin valitus vetämään. Mutta mikä on lopputulos? Tällainen uutisen pimittämisen voi pudottaa parhaan valtuutetun sijoitusta seuraavalla kerralla.

12

165

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä haluaisin myös tämän tietää, onko ollut Seinäjokisessa jo ?

  • Anonyymi

   Onko Ilmajoen srklta kielletty nyt laulaminen? On se hurjaa .

  • Anonyymi

   Olisko ollu niin turhanpäiväästä valitusta jotta ei oo edes käsitelty ?

   • Anonyymi

    Joo, näin pääsi nyt Piikulle käymään. Uutta valitusta vaan putkeen vaikka aiheetta.


  • Anonyymi

   Pelmaan tiejärjestelyistä tehty valitus taitaa turhuudessaan ohittaa vieraslajilaulusta tehdyn valituksen. Ei ole Pelmaan risteysvalituksesta kuulunut mitään ja risteys on ollut jo kuukausia käytössä. Nyt valtuutetuista parhaimman pitää ruveta rustaamaan uutta valitusta.

   • Anonyymi

    oli järkevä tuo ohitus


   • Anonyymi

    Mikäs vika siinä hänen mielestään oli ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mikäs vika siinä hänen mielestään oli ?

    Piti vain valittaa


  • Anonyymi

   Nyt tuo hurmahenki esittelee kuvaa joka liittyy sado-masokistinen eli S/M-seksiin, on ase , kettinkiä ja univormu. Olisiko syytä jättää tämä symboliikka oman makuuhuoneen seinien suojaan. Kyseessä on hiippakuntavaltuutettu ja poliisi.

  • Anonyymi

   Jo on taas uhrautuminen mennyt pitkälle kun hän oli nähnyt Saarikon vaatteessa sinistä ja mustaa. Se on Katteluksen ja Saarikon ero, että Saarikko on tervejärkinen ja Kattelus hölmö, vieläpä pahasti.

  • Anonyymi

   Taas hänellä uusi puolue tekeillä. Persut uskoo tyhmyyttään ja otti sen riveihin. Äänet persuilta ja sit veks. Yle uutisoi uudesta puolueesta ja kuinka hän on rekisteröinyt sen puolueen domain nimen. Yllättävä yhteensattuma.

  • Anonyymi

   Seitsemäs puolue valtuustokauden aikana

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   244
   18534
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   360
   6817
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   2004