Aihe

Olen huolissaan suomalaisista

Anonyymi

Miksi suomalaiset ovat niin tottelevaisia kaikelle, mitä ulkomailta sanellaan ja sanotaan? Miksi kaikki rakastavat rappiota, valhetta ja pseudotiedettä? Suomalaiset ovat hyljänneet Jumalan, joka pelasti Suomen Neuvostoliiton kauhuilta. Sama pahuuden valta ottaa Suomea uudelleen otteeseensa EU:n ja globalistien muodossa, mutta lähes kaikki hurraavat ja ottavat kaiken tuon ilolla vastaansa.

Itse olen huolissani myös perheestäni, josta melkein kaikki uskovat tuon saman. Yritä jotain sanoa vastaan edes vaivihkaa, asiallisesti, niin vastaus on melkein kiihkoisa. Tai kiusallinen hiljaisuus. Sama kuin sanoisivat suoraan "tyhmä hihhuli". Luen sen vaikka sanoja ei sanota. En edes ole mikään paasaaja, yritän tuoda totuutta esille varovasti. Muuten kyllä kunnioitetaan kaikkea kirkkoperinnettä.

Välitön perhe on toki minun, mutta näen että perhettä on samoin muut suomalaiset. Oikeastaan kaikki näennäisesti kristityt maat, joissa todellisuudessa on jäljellä vain kristillinen perinne. Minun perhe, sinun perhe.... Eikö moni tunne tämän saman omassa perhepiirissään?

Kristuksen seurakunta koostuu uskovista. Sanoihan Herrakin, että jos et vihaa isääsi ja äitiäsi, niin Kristuksen valtakunta ei ole sinun tjsp. Tarkoitaa juurikin, että jos laitat perheesi uskon edelle, niin huonosti käy.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sanotaan myös, että Elias tulee kääntämään lapset ja vanhemmat jälleen toisiaan rakastaviksi, muuten herra vihastuu ja lyö maan.

   • Anonyymi

    Juoppoja ja loisia ei kai edelleenkään tarvitse rakastaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juoppoja ja loisia ei kai edelleenkään tarvitse rakastaa.

    Suomalaiset näköjään niitä rakastavat kun eivät näille kunnon tuomioita anna, en tajua vaan miksi.


  • Anonyymi

   Nykyiselle pskasakille käy piispa Gustafssonin näyn mukaisesti.

   Gustafsson näki enkelin miekka paljastettuna Turun tuomiokirkossa. Enkelin mukaan ensin miekka hipaisee (sisällissota), sitten iskee puoleen väliin terää (talvi-jatko), kunnes uppoaa lopulta kahvaa myöten. Silloin mätiäisiä viedään viimeisen kerran ja kyyti on kylmää.

  • Anonyymi

   Ei näin tyhmästä väestä kannata enää olla huolissaan.Antaa porukan elää vaan kuplassa...

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   262
   18563
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13843
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   343
   10277
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   60
   7468
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   350
   4566