Aihe

Mozilla:Trumpin eliminointi ei riitä

Anonyymi

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eräs Facebookin työntekijä sai potkut, koska ei tukenut BLM:iä.

  • Anonyymi

   Tällä tarkoitetaan TD (thedonald.win) ja Parler tyyppistä somea, johon porukka nyt pakenee Facebookista, Twitteristä, Googlesta jne. Googlen Android ja Apple yrittävät estää Parler-ohjelman lataamisen.

   • Anonyymi

    Kun ihmisiä suljetaan somen ulkopuolelle mielipiteidensä vuoksi, niin on selvää, että silloin haetaan vaihtoehtoja.

    Hyvä asia on se, että some-palveluiden keskittyminen muuteman jättiyrityksen käsiin on päättynyt. Itse vaihdoin googlen startpage.com:iin ja hakujen tarkkuus on parantunut kun vakoilu on loppunut.


  • Anonyymi

   Nyt on myös Firefox lähtenyt mukaan poliittiseen sensurointiin. No, sille löytyy vaihtoehtoja runsaasti. Yksi hyvä on Waterfox.

  • Anonyymi

   Minusta Mozilla on oikeassa siinä että netistä pitäisi poistaa huonot näyttelijät. Elokuva tarjontaa on paljon netissä, mutta valtaosa on tätä alle miljoonan euron budjetilla tehtyä kuraa, jossa näyttelevät täysin lahjattomat "näyttelijät".

  • Anonyymi

   Koko nettipskamaailma on rakennettu lähes alusta alkaen ihmisten vakoiluun, kyttäykseen ja täydelliseen hallintaan. Ostetaan jokin nettipska laite, mikä on jo ostaessa viallinen. Sisältää sisään rakennettuna kaiken tyyppisen vakoilun mahdollistavan ohjelmiston ja tekniikan, kun kytket laitteen nettiin ja käytät nettiä, laite on sen jälkeen kaapattu kaiken tyyppisen kyttäyksen mahdollistavaksi vakoiluasemaksi muidenkin toimesta, kuin vaan näiden mistään laeista piittaamattomien valtiollisten organisaatioiden tekemänä.

   EU on aivan pska liittymä, se toimii osana tätä kaikkea, mahdollistaen aina vaan pahemman ja pahemman pskateknologian tulon ja sitä kautta ihmisten kyttäyksen ja lopulta orjuuttamisen sen pskateknologian alle - lopputuloksena ihmiset mukautuvat tähän tämän tyyppiseen maailmaan, maailmaan missä järjestäytynyt rikollisuus sanelee lait. Ohessa rääytään jotain liberaali pskaa, anaalitappiyhteiskuntaa ja muuta, aktivismia laidasta laitaan ja koko ajan aina vaan hullummaksi ja mädömmäksi meno muuttuu.

   Kasvetaan pienestä pitäen maailmassa missä vallitsevat järjestäytyneen rikollisuuden lait. Näkyy muuten aika hyvin tämän päivän politiikassa ja kaikkialla pska sosiaalisessa mediassa - pska nousee pintaan killumaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   202
   12267
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   194
   2942
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   2143