Aihe

Vasemmisto tulisi muuttaa keskustan kaltaiseksi

Nyt heti alkaa koulutus. Meillä nyt niin heikko hallituksen johto, että siitä ei ole pahanpäivän varalle apuja. Ay-liike on monen pahan alku ja juuri. Kun nyt ei enää kommunistit vaikuta eduskunnassa isommin, he saaneet paljon valtaa Ay-liikkeessä, agitaattorinsa haluaa ainaisia lakkoja ja epäjärjestystä, jossa monet SDP läiset myös mukana, Ay-johtajat oman korkean palkkansa takia jo -päällimmäisenä..

Kun vaali käydään ja vasemmisto ja vihreät jää alakynteen, he alkaa totutusti rähinänänsä jossa Ay-liike myös mukana. 1918 NSE KOETTIIN HETI ALKUUNSA.
Muuta en näkisi kansakunnan varjona. Silloin kaikiaan SDP masinoimassa aseellisessa kapinassa sai 6000 Suomlaista surmansa.

NÄITÄ ON AY-JOHTAJIEN NIIN HELPPOA MANIPULOIDA:
https://www.youtube.com/watch?v=4LrXt-QNaak

https://www.youtube.com/watch?v=iDlibdA05dA

https://www.youtube.com/watch?v=y2P1cmhGAn8

https://www.youtube.com/watch?v=89bhk_25K7w
-kukahan noitakin huolii töihin ??

Myös lapsia Ay-johtajat käyttäneet lakoissaan- ruoka heille poikki.

Torstaina eduskunnan turvallisuusjohtajaa Jukka Savolaa haastateltiin jo monissa uutisissa perustyyliin onko mahdollista meillä. Savola hiukan kaunisteli sanojaan, onko parlamenttiin kohdistuva hyökkäys ollut edes lähellä.

Nimittäin on ollut.

Eduskunnan edustalla järjestettiin Esko Ahon (kesk) porvarihallituksen aikana työttömien Murrostorstai -suurmielenosoitus marraskuussa 1993. Mielenosoitukseen oli epäilemättä aihettakin, sillä ahdistuksen keskellä maassa oli yli 400 000 työtöntä.
Kun junilla ja linja-autoilla Helsinkiin saapunut porukka kokoontui eduskunnan edustalle. Matkajuomia oli nautittu, eli kansalaisluottamus oli ay-liikkeen maksamilla matkoilla saatu sanalla sanoen kohdilleen. Eduskunnasta tiirailtiin, miten esimerkiksi Joensuusta saapunut juna tuli raiteilleen ja purki satoja mielenosoittajia laiturille. Osa jatkoi suoraan kapakkaan, osa marssi eduskunnan eteen.

Amatöörikin näki, että virkavaltaa oli eduskunnan edustalla totisesti liian vähän. Muutama häirikkö ehti juosta eduskunnan portaat ylös ennen kuin heidät saatiin takaisin. Turva-aita – taisi olla köysi – rytkyi kestokykynsä rajoilla.

Mahdollisen välikohtauksen merkitystä ei voi edes jälkikäteen liioitella. Tuolloisena marraskuun torstaina kansa oli vereslihalla ja jakaantunut. Vasemmisto oli oppositiossa, porvarit hallituksessa ja ay-liike peitset tanassa. Ihalainen piti kuitenkin porukkansa kurissa. Mitä jos tilanne olisi mennyt toisin? Mitä jos Ihalaisen paikalla olisi ollut höyrypää?

PS. Viime eduskuntavaalien alla eduskunnan pylväissä roikkui Greenpeacen mielenosoitusporukka. Eräät olivat ihku iloissaan moisesta tempauksesta, mutta se kääntyi onneksi tarkoitustaan vastaan.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Nolla jäi pois, tuli entistä kaameampi tulos, jonka vasemmisto sai aikaiseksi.
   Silloin kaikiaan SDP masinoimassa aseellisessa kapinassa sai 60000 Suomlaista surmansa.
   SDP ei ole vieläkään pyytänyt anteeksi kansalta kauheaa tekoaan 1918.
   Mauno Koivistoa:. Hän oli antanut 80-vuotishaastattelun ja arvioi siinä, että jos punaiset olisivat voittaneet vuonna 1918, Suomesta olisi tullut osa Neuvostoliittoa.

   Kapinankukistussota oli kuin olikin kansallisen itsenäistymisemme ja yhteiskunnallisen vapautemme turvannut vapaussota.
   Ensinnäkin, venäläiset sotilaat karkotettiin maasta, ja toiseksi, kukistettiin sosialistinen vallankumous, joka olisi kytkenyt Suomen bolsevistiseen Venäjään, missä proletariaatin diktatuuri, kommunistinen puolue ja valtio hävittivät kaikki yksilön vapaudet ja tekivät ihmisistä tasapäistävän koneiston osia.

   SDP:tä – ”oli hirveä rikos ryhtyä valtiopetokseen 1918”
   Kehottaa sosiaalidemokraatteja edes jotenkin pahoittelemaan puolueen ryhtymistä vallankumoukseen tammikuussa 1918.
   Sisällissota alkoi, kun sosiaalidemokraattisen puolueen radikaali ydin Kullervo Mannerin johdolla julisti aseellisen kapinan alkaneeksi tammikuun lopussa 1918.

   Suomen sisällissota käytiin keväällä 1918. Sota alkoi 27. tammikuuta ja loppui 15. toukokuuta.
   – Jos Sdp:n puoluetoimikunta ei olisi tehnyt päätöstä ryhtyä vallankumoukseen, olisi säästytty noin 60 000 uhrilta,
   60 000 uhria koostuu sisällissodassa Suomessa surmansa saaneista noin 37 000 ihmisestä ja Neuvosto-Venäjälle paenneista punaisista, jotka joutuivat Stalinin puhdistusten uhreiksi 1930-luvulla.

   – Miksi Sdp ei käytä Sanna Marinin ja Antti Rinteen johdolla tilaisuutta hyväkseen ja irtisanoudu vuoden 1918 aseellisesta kapinasta? Olisi korkea aika sanoutua siitä selkeästi irti.
   – Oli hirveä rikos puolueelta, joka oli keskeisesti mukana vuodessa 1905, ryhtyä valtiopetokseen kansanvaltaa vastaan.

   • Anonyymi

    Alkaa jo Sanna Marin pääministerinä olevan hupiaikaa. Hupiaikaa jossa ei tapahdu mitään oleellista.


  • Anonyymi

   Olisipa meilläkin puheenjohtajana Sanna Marin. Saataisiin kannatus yli 10%. Eikä kukaan pitäisi meitä pilkkanaan.

   • Anonyymi

    Mitä Sanna saanut aikaíseksi ?


  • Anonyymi

   Kaikkien pitäisi liittyä MTK´n, se olisi isänmaallinen teko ja talous nousuun.

   PohPrEvp

   • Anonyymi

    Ruoka tärkeää, elinehto! Meillä tautivapaata elintarviketta, tuotetaan.
    Meillä joutomaata, ne kaikki saada viljelyyn, kun kohta maapallolla 10 miljardia ihmistä kasvaa tästä 1/3 osalla 30-40 vuodessa., kaikille pitää olla syötävää.


  • Anonyymi

   Näin on näreet.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   270
   3276
  2. Henkirikos Tohmajärvellä

   En ole paikkakuntalainen joten jääköön arvailut tekijöistä sikseen, vaikka tiettyyn suuntaan ne on syytä yhdistääkin.. Poliisi sai lauantaina aamuyöl
   Tohmajärvi
   49
   3232
  3. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   2136