Aihe

Kusettaako Halla-aho paljon?

Anonyymi

Sehän on ammatiltaan populisti eli kansan kielellä kusettaja.

17

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jäätteenmäen syrjäyttäminen oli mielenkiintoinen tapaus. Lipponen oli luvannut jenkeille Suomen ottavan osaa Irakin sodan liittoumaan, esittelemättä asiaa kenellekkään muulle. Maanpetos oli sitä luokkaa, ettei hän voinut enää jatkaa politiikassa. Tätä asian pihviä ei saanut kuitenkaan käsitellä julkisuudessa, joten kriisin virallinen syy oli se, että tietoja oli ”vuodettu”. Hyvitykseksi Lipposelle Jäätteenmäestä leivottiin syylliseksi, ja hänet syrjäytettiin vaalit voittaneena pääministeri ehdokkaana.
   * * *
   Venäjän vallankaappauksilla ja Joe Bidenin taustajoukoilla on yhteys. Jeltsinin aikana nuori mies nimeltä Mihail Hodorkovski otti suurelta osin taloudellisen vallan Venäjällä, ja pyrki myös poliittiseen valtaan. Hänen julkilausuttuna tavoitteenaan oli saattaa pieni eliitti valtaan Venäjällä, joka viisaudellaan avittaa koko kansakunnan menestykseen. Todellisuudessa Hodorkovskin takana oli sionistiseen pankkimafiaan kuuluva sijoittajaryhmä, joiden ikiaikaisena pyrkimyksenä on ollut Venäjän luonnonvarojen hallinta. Asia heijastui myös Suomeen siten, että YLE jumaloi Hodorkovskia, ja Kokoomus alkoi vaatimaan Suomeen huippurikkaita, jotka viisaudellaan nostaisivat maan lamasta. Tähän tehtävään valtio käytännössä lahjoittikin alkupääomat Nalle Wahlroosille.

   Suunnitelmat menivät kuitenkin myttyyn FSB:en tullessa väliin, ja presidentiksi nousi Putin. Hodorkovskin taustalla ollut sijoittajaryhmä ei päässyt koskaan yli juonensa epäonnistumisesta, ja he ovat tämän jälkeen tehneet kaikkensa saadakseen Venäjällä aikaiseksi vallan vaihdon. Vihan lietsonta henkilöidään pelkästään Putiniin, koska pyrkimyksenä on värivallankumous. Nyt nämä samät tahot vaikuttavat Bidenin taustalla, ja se tarkoittaa onnettomia aikoja myös Suomelle, jota vaadittaneen osallistumaan yhä uusiin vihamielisyyksiin.

   Jos jotain vielä lausuisi loppukevennykseksi, niin YLE on asiassa edelleenkin aktiivinen. Se esittää toistuvasti sijoittajaroisto Bill Browderin ”dokumenttia”, ja osallistuu hänen infosota oksennuksiin tähtitoimittaja Jessikka Aron henkilön kautta.

   • Anonyymi

    Aikonaan oli Kuusamossa runsas hirvikanta, mutta kun lappeenrantalaiset Mäkiset vähensivät hauen kalastusta, roskakalojen määrä lisääntyi huomattavasti. Myös käpyjen kerääjänä mainetta niittäneen ikihonka Turpeisen äkillinen menehtyminen Aurajokilaaksossa vaikutti vahvasti perunan menekkiin Oulussa.


  • Anonyymi

   Jussi puhuu tänään tätä ja huomenna tuota. Kukaan ei tiedä mitä mieltä jussi oikeasti on. Ei taida tietää itsekkään.

  • Anonyymi

   Oikea vastaus kyllä kusettaa

  • Anonyymi

   Jussi pääsee tuossa helpolla koska kohderyhmä, n 20% kansasta on niin yksioikoista väkeä.

   • Anonyymi

    Luulin että demareita on enempi, kuin 20% kansasta. Yksioikoiset todella uskoo, että ääniä tulee lisää, kun pienituloisten verotusta korotetaan .


   • Anonyymi

    Pelottaako sinua, kun äänestämme Petsuja?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Luulin että demareita on enempi, kuin 20% kansasta. Yksioikoiset todella uskoo, että ääniä tulee lisää, kun pienituloisten verotusta korotetaan .

    Rikkaat on estäneet 90-luvulta lähtien tekemästä rikasta valtionhallintoa vaan ovat siirtäneet kaikki valtion varannot itselleen,siksi demaritkin joutuu nyt kiusaamaan veroilla köyhääkin.
    Suomi olisi nyt yhtä rikas kuin vaikka Norja ,saman verran väkeä,mutta rahaa blakkareissa jo toista biljoonaa euroa jotka tuottaa kivat korot joka vuosi valtiolle ja jolla on todellista varaa kansalaisten sosialiturvaan tarvittaessa.
    Rikas kansanosa on aiheuttanut Suomivaltiolle suuremmat vahingot kuin mikään Suomen käymä sota konsanaan ottamalla valtion voittorahat itselleen ja rahtaamalla ne ulkomaille jo vuosikymmenien ajan, siksi sinä olet nyt köyhä ja köyhäksi jäät valitettavasti. Ei 100% varmuudella työtä ,ei voittoa,ei rahaa,toisin sanoen ei mitään. Asuinpaikka nyt on melkein joksisella mutta sehän ei pelkästään riitä kenellekään.

    Jos Kekkonen olisi vielä olemassa Kokoomus ei edelleenkään juhlisi näin,se olisi varmaa.
    Suomi olisi jo niin rikas että kaikkien verojen maksut voitaisiin käytännössä unohtaa ja kaikki viis tehdä voittoa ja ottaa ulkomaan köyhiä tekemään kaikki työt koska ei kenenkään rikkaan niitä tarvi tehdä tietenkään.
    Miettikää tätä nyt köyhemmät,teitä todella pissitettiin ja urakalla mutta vain rikkaiden toimesta,ei muiden.


  • Anonyymi

   Onko Halla-aholla koiraa? Koiraa pitää kusettaa ainakin pari kertaa päivässä.

   • Anonyymi

    Ja kusettamatta ei voi jättää.


  • Anonyymi

   Sen värikö miellyttää vai maku? Cristalsnouvillakin oli sen värinen peruukki.

  • Anonyymi

   Ette edes tiedä mitä populisti tarkoittaa

   • Anonyymi

    Populisti on henkilö joka ehdottaa ratkaisuiksi suosittuja ja yksinkertaisia toimenpiteitä välittämättä siitä toimivatko ne oikeasti. Vrt. autokauppias tarjoaa merkkiromuja välittämättä siitä käynnistyykö auto edes.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Populisti on henkilö joka ehdottaa ratkaisuiksi suosittuja ja yksinkertaisia toimenpiteitä välittämättä siitä toimivatko ne oikeasti. Vrt. autokauppias tarjoaa merkkiromuja välittämättä siitä käynnistyykö auto edes.

    Ps pettää aina.


  • Anonyymi

   "vappusatanen" sai minut vakuuttuneeksi Halla-ahon populismista eli kansankusetus taidosta.

   • Anonyymi

    Rinteen "vappusatanan" sai Suomen kansan vakuuttuneeksi siitä, että populisti-demareista kannattaa siirtyä PerusSuomalaisten kannattajiksi.


   • Anonyymi

    Rinteen "vappusatanen" -populismi osoittaa, että Marini on mestari-kusettaja jo useammassa polvessa.


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   623
   30311
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   302
   22428
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14123
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   11198
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   94
   8309