Aihe

Äärioikeisto puolustaa kansalaisten oikeuksia

Anonyymi

Äärioikeisto on nousemassa, koska kansalaisten oikeuksia ja vapauksia, etenkin sananvapautta, on poljettu liikaa.

Kansan itselleen kartuttama hyöty jaetaan ulkomaalaisille, mitkä kertalaakista hyppäävät lähes eliittitason ilmaiselämään saaden oikeuksia, jotka ovat jopa lain vastaisia. Ja vihervasemmisto rakentelee palomuurejaan jotta näihin laittomuuksiin ei voi puuttua.

Nyt Suomessa lietsotaan vihaa, vastakkainasettelua ja epäoikeudenmukaisuutta kuin Lapuan Liikkeen aikana ikään, suurimpana lietsojana hallitus, välillä jopa lasten selän taakse piiloutuen. Yksi lietsojista on presidentti, joka aikoo vängällä hakea "varoittavan esimerkin" siitä mitä seuraa jos on eri mieltä kuin hallitus.

Perussuomalaiset ovat ainoa toivomme ja sen jatkuva suosion nousu kertoo kansan kyllästyneen vihervasemmistolaiseen oikeuksiensa polkemiseen ja yltyvään vastakkainssettelun ja vihan lietsontaan.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kansalaisilla tulee olla oikeus saada oma mielipide julki. Jos joudumme käyttämään pommeja, polttopulloja ja laittomia aseita, sen pitäisi olla oikeutemme painottaa asiaamme. Jos joku kuolee, niin kuoleehan niitä ihmisiä aina muutenkin.

  • Anonyymi

   Minä en ole äärioikeistolainen, mutta ääneni menee Persuille, koska minun mielipiteeni on se että Suomen tehtävänä ei ole ottaa todella kalliiksi tulevia pakolaisia elätettäväksi, eikä varsinkaan tälläisinä aikoina, kun rahaa ei riitä mihinkään ja elätään velaksi. Suomi ei ole velkaa kehitysmaille, Suomi on itse oman maansa hyvinvoinnin eteen uhrannut ihmishenkiä ja tehnyt todella paljon töitä. Meille ei kukaan tätä kaikkea ojentanut.

   Toisekseen, rajan yli käveleminen toiseen maahan ei ole ihmisoikeus ja kolmanneksi, tähän touhuun ei ole saatu järkeä 6 vuodessa, ensimmäisen mamu vyöryn jälkeen. Mitään varautumisia ei ole tehty sen varalta kun se väistämätön toinen ja miksei kolmaskin aalto puske tänne. Ei yhtään mitään. Lait eivät muutu hetkessä, kaikki lakiasia valmistelut olisi kuulunut aloittaa vuosia sitten.

   Maahanmuutto ja tänne itsensä kikkaileminen, lakien porsaareikiä hyväksikäyttäen on väärin. Jokainen turvapaikanhakija ja "turvapaikanhakija" maksaa meidän jokaisen verorahoja, koskee meitä jokaista, luo lisää turvattomuutta ja laskee elintasoa maanlaajuisesti, myös jo köyhyyysrajalla palloilevilta.

  • Anonyymi

   Hyvin puit sanoiksi sen mitä olen aina ajatellut!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Henkirikos Tohmajärvellä

   En ole paikkakuntalainen joten jääköön arvailut tekijöistä sikseen, vaikka tiettyyn suuntaan ne on syytä yhdistääkin.. Poliisi sai lauantaina aamuyöl
   Tohmajärvi
   32
   1908