Aihe

Persujen pelko on näköjään jo valtava

Anonyymi

Mitä te oikein pelkäätte, niin että vapisette ettekä saa enää unta? Joudutteko syömään paljonkin mielialalääkkeitä ja käymään terapiassa? Auttaako päihteet? Työkykykin jo mennyt ja ikityöttömyys odottaa?

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En ole huhtasaarelainen joten en esimerkiksi usko että jos minä söisin lääkkkeitä niin se auttaisi persun mielenterveyttä mitenkään.

  • Anonyymi

   Kerropa sinä, miksi Persuja ja sen valtaannousua ei pitäisi pelätä.

  • Anonyymi

   Kauhea tutina,jos Kela rahat lähtee alta.

  • Anonyymi

   Myönnän pelkääväni persujen kaltaisen, lahkolaisuskovaisista ja sivistymättömyydellään ylpeilevistä keskikaljavetoisista koulupudokkaista koostuvan öyhölauman valtaanpääsyä. Jokaisen pitäisi pelätä.

   • Anonyymi

    Kaupan kassako niitä asioita paremmin hoitaa? On kyllä saatu kokea demareiden aiheuttamaa työttömyyttä ja maahanmuuttajien työntämistä naapuriin ja voin luvata että koskaan en enään äänestä demareita enkä vasemmistoliittoa. Asa Korhonen on myös demari mutta jostain syystä demukat eivät halua kollektiivisesti kantaa vastuuta Asan tekemisistä vaikka vaativat sitä persuilta. https://mvlehti.net/2016/10/31/sdp-ja-spr-pedofiili-asa-korhonen-toimi-varapappana-koulukiusatulle-tytolle-ja-raiskasi/


  • Anonyymi

   Sellainen sakki joka äänestää Hakkaraisen ja Huhtasaaren kaltaisia pelkästään säälittää. Toinen osaa vaihtaa sahaan terän ja toinen osaa ottaa kopioita.

   • Anonyymi

    Biden raiskaaja ja Harris transvestiitti, sellaisia sinä kannatat, älä vedä meitä muita mukaan tuohon, olet ihan yksin friikkiesi kanssa.


   • Anonyymi

    Haluaisitko keskustella demareiden Ulf Sundqvistista tai Lipposen rikastumisesta vai olisiko Jutta Urpilainen miellyttävä aihe?


  • Anonyymi

   Jäätteenmäen syrjäyttäminen oli mielenkiintoinen tapaus. Lipponen oli luvannut jenkeille Suomen ottavan osaa Irakin sodan liittoumaan, esittelemättä asiaa kenellekkään muulle. Maanpetos oli sitä luokkaa, ettei hän voinut enää jatkaa politiikassa. Tätä asian pihviä ei saanut kuitenkaan käsitellä julkisuudessa, joten kriisin virallinen syy oli se, että tietoja oli ”vuodettu”. Hyvitykseksi Lipposelle Jäätteenmäestä leivottiin syylliseksi, ja hänet syrjäytettiin vaalit voittaneena pääministeri ehdokkaana.
   * * *
   Venäjän vallankaappauksilla ja Joe Bidenin taustajoukoilla on yhteys. Jeltsinin aikana nuori mies nimeltä Mihail Hodorkovski otti suurelta osin taloudellisen vallan Venäjällä, ja pyrki myös poliittiseen valtaan. Hänen julkilausuttuna tavoitteenaan oli saattaa pieni eliitti valtaan Venäjällä, joka viisaudellaan avittaa koko kansakunnan menestykseen. Todellisuudessa Hodorkovskin takana oli sionistiseen pankkimafiaan kuuluva sijoittajaryhmä, joiden ikiaikaisena pyrkimyksenä on ollut Venäjän luonnonvarojen hallinta. Asia heijastui myös Suomeen siten, että YLE jumaloi Hodorkovskia, ja Kokoomus alkoi vaatimaan Suomeen huippurikkaita, jotka viisaudellaan nostaisivat maan lamasta. Tähän tehtävään valtio käytännössä lahjoittikin alkupääomat Nalle Wahlroosille.

   Suunnitelmat menivät kuitenkin myttyyn FSB:en tullessa väliin, ja presidentiksi nousi Putin. Hodorkovskin taustalla ollut sijoittajaryhmä ei päässyt koskaan yli juonensa epäonnistumisesta, ja he ovat tämän jälkeen tehneet kaikkensa saadakseen Venäjällä aikaiseksi vallan vaihdon. Vihan lietsonta henkilöidään pelkästään Putiniin, koska pyrkimyksenä on värivallankumous. Nyt nämä samät tahot vaikuttavat Bidenin taustalla, ja se tarkoittaa onnettomia aikoja myös Suomelle, jota vaadittaneen osallistumaan yhä uusiin vihamielisyyksiin.

   Jos jotain vielä lausuisi loppukevennykseksi, niin YLE on asiassa edelleenkin aktiivinen. Se esittää toistuvasti sijoittajaroisto Bill Browderin ”dokumenttia”, ja osallistuu hänen infosota oksennuksiin tähtitoimittaja Jessikka Aron henkilön kautta.

   • Anonyymi

    Olet vainoharhainen salaliitto teoriitkko. Uskot varmaan ufoihin folijohattu. Oletettavasti trollipeikko


   • Anonyymi

    Trolli on herännyt talviuniltaan ja lähtenyt vähän kylille näköjään!


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   7952
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   118
   7758
  3. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   514
   6006