Aihe

Pellepelottomalle, vain yksi viesti

Anonyymi

En ole osoittanut järkevyyttä ja hyvää ystävyyttä. Olen tänne kirjoittanut asioita.

Vaikka kukaan täällä ei tunne sinua, tahdon sanoa, että ymmärrän sinua, se miksi tahdoit minusta päästä eroon. Järkevä ihminen ei edes kirjoittaisi asioista tänne. Ja minähän se yksin olin, joka meuhkasin tunteideni kanssa, sinä pysyit totuudessa ja todellisuudessa. Ymmärrät varmaan etten ole voinut aina niin tasapainoisesti itseni kanssa. Enkä usko sinun kostaneen pahaa pahalla.

Haluan vain sanoa yhden asian. Syy on ollut yksin minun ja jään kaipaamaan ystävyyttäsi. Minä sen ystävyyden mokasin. Sinä et ole tehnyt mitään väärää. Eihän sillä merkitystä mikä kuva tuntemattomasta ihmisestä tänne tulee, mutta harmittaa minua, jos tein sinusta syyllisen johonkin. Minä en ole osannut arvostaa sitä mitä oli, tukeasi ja ymmärtämystäsi.

Pyydän anteeksi sinulta kaikkea. Ja lopetan tänne asian jauhamisen. Olen idiootti, kuten tiedät, idiootti, jolla ei ole ollut rajoja.

Olet järkevin, kunnollisia ja mukavin ihminen, jonka tunnen. Siksi menetin paljon, kun menetin ystävyytemme.

LS

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Laitan tämän viestin näkösälle, että sinulla olisi edes teoriassa mahdollisuus se havaita....

  • Anonyymi

   Voisin lopettaa sinun elämäsi ja valintojesi arvostelun ja olla kunnollinen ystävä. Sinäkään et koskaan arvostellut minua.
   Voisin opetella kärsivällisyyttä ja ymmärtämystä sinua kohtaan. Niinkuin sinäkin olit kärsivällinen ja ymmärtäväinen minua kohtaan.

   Anna anteeksi, että pyydän ystävyyttä osakseni. Olen ihan oikeasti hölmö ollut, kun en ole ymmärtänyt ystävyyden tärkeyttä.

   Olet mielestäni mukava, lojaali ja ystävällinen.

   LS

  • Anonyymi

   En halua pakottaa, mutta toivoisin, että sinäkin haluaisit olla ystävä minulle.
   Sitä toivon myös itse.

   LS

  • Anonyymi

   Minulla on myös huono tapa sanoa lopettavani puhumisen ja puhun vielä pitkän tovin.
   Toivottavasti olemme sujut. Anna anteeksi, että tämä ystävyytemme oli sitten lopulta julkista "riistaa" ja muiden arvioinnin kohteena, vaikka sinä et koskaan mitään väärää ole tehnytkään.

   LS

  • Anonyymi

   Oikeastaan aika hölmöä, että tänne näitä olen kirjoittanut, ihmisten nähtäville, jotka eivät tiedä asiasta mitään. Nämähän on kuitenkin ihmisten omia yksityisasioita. Kait se on ollut sekin aika vinoutunutta.

   Uskotko, että toivon, että sinulla on hyvin asiat. Harmittaa, etten saa kuulla sinusta. Olisin toivonut, että olisin saanut välillä tietää, että kaikki on hyvin.

   LS

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   484
   5636
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   94
   5472
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4720