Aihe

Kelpaakohan pankin kaupanvahvistajalle

Anonyymi

ajokortti henkilöllisyyden todistamiseen. kyseessä kiinteistön kauppa. Uusi laki on kuulema tullut voimaan vuoden alussa. Prisman infossa ei voinut tallettaa rahaa omalle tilille, vaikka siihen tarvitaan kortin pin koodi. Ajokortti ei enää kelpaa, vaan pitää olla kuulemma henkilökortti. Tästä lähin pidän rahani tyynyn alla, enkä rupea viiden vuoden välein turhasta maksamaan.

7

53

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei kelpoaa enään.Pakko olla viralliset henkarit ja ei ne nyt paljojn jmaksa jos laskee vuoden menoksi niin vain pikkasen yli 10€. Pankit ja muut ei saa enään hyväksyä muita tai rikkovat direktiivejä.Edes alkossa ei kelpaa kuin aito tämän jälkeen.Samoin kaikki kaupat joista haet ja maksat kortilla pitää henkari pyydettäessä näyttää.Osamaksuja ei anneta ilman henkaria jne.Olisi ollut aikaa hankiia se henkari sillä kun ihmiset tajuaa että pakko olla passi tai henkari niin jonut kasvaa kuukausiksi koronan takia.

  • Anonyymi

   Höpö,höpö kyllä kelpaa viinakaupassa. Lähinnä vahva tunnistaminen tarvitaan jos haet vaikka pankkitunnuksia. Kelpaa se ajokortti poliiseillekkin. S pankkiin ei todellakaan voi tallettaa ilman henkilökorttia. Nordeaan taas voit tallettaa automaatilla, joten eri säännöt näyttää pankeilla olevan.

  • Anonyymi

   Kyllä minä ainakin tänään sain ostettua kännykän osamaksulla, ei ole muita henkkareita kuin ajokortti.

  • Anonyymi

   Silti typerä päätös S-Pankilta, jos vain haluaa tallettaa rahaa S-tilille! Pin-koodihan pitää kuitenkin olla. Passivaatimuksen ymmärtää jotenkin, kun haluaa nostaa rahaa S-tililtä. En taatusti ala kuljettamaan passia mukana vain siksi, että saan tallettaa rahaa S-tilille vaan vien ne Nordean kortilla toimivaan talletusautomaattiin.

   Veikkaan että S-pankki huomaa talletuksien pienenevän murto-osaan entisestään. Pitäkää tunkkinne.

  • Anonyymi

   S-pankkiin et voi tallettaa , jos omistat vain ajokortin, mutta voit kyllä nostaa rahaa, johon riittää ajokortti. Tätä ei helpolla usko, mutta ollaanhan Suomessa jossa kaikki direktiivit otetaan kirjaimellisesti. Järjen hiventäkään ei hommassa ole.

  • Anonyymi

   Allekirjoitin sähköisesti, sain apua helpsonilta, pankkitunnuksilla todistin henkilöllisyyteni. Ei tarvinnut lähteä pois kotoa.

  • Anonyymi

   Lakannut henkilöllisyyden todistamisesta henkilökortilla tai passilla on ollut voimassa 1.1.2019.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   435
   5240
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   4341
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   65
   3482
  4. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   2612
  5. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1976