Auto Itkonen Oy / EN SUOSITTELE

Anonyymi

Kaveri osti auton kyseisestä "laadukkaita vaihtoautoja" myyvästä puljusta auton, ilmoituksessa JA paikan päällä auton kerrottiin olevan HUIPPUKUNTOINEN JA ERITTÄIN SIISTI.

No, eipä nyt tällä kertaa pitänyt myyjän puheet paikkaansa, auto osoittautui täydeksi pommiksi.

Ostosta seuraavana päivänä tuli eteen jo muutaman satasen remontti, tähän onneksi liike tuli sentään puolet osien hinnasta vastaan.

Muutama viikko myöhemmin autoon tulikin sitten paljon suurempi ja kalliimpi vika, jota myyjä alkoi vähätellä. Myyjä kertoi, että autolla kyllä kestää hetken ajaa, vaikka tosiasiassa MOOTTORIVAURIO oli mahdollisesti syntynyt jo auton hajoamishetkellä, vaikka se välittömästi pysäytettiin ja sammutettiin.

Auto hinattiin korjaamoon, koska oli ajokelvoton. Autosta löytyi kallis, nelinumeroisen summan arvoinen vika ja liike alkoi hankalaksi. Kertoivat, että jos auto tuodaan heille, niin kaupan purku VOI onnistua. Autokorjaamon ja liikkeen välimatka satoja kilometrejä, hinaamalla satojen eurojen summa asiakkaalle. He kuitenkin sitten toimittivat tarvittavan varaosan korjaamolle, mutta varaosa oli väärä. Samalla hetkellä, kun väärästä osasta ilmoitettiin, katkesi kaikki yhteydenpito Auto Itkosen toimesta.

Auto ollut korjaamolla jo useita viikkoja, eikä edelleenkään Auto Itkonen anna laskutuslupaa korjaamolle laittaa autoa kuntoon, ei tule yhtään asiakasta vastaan ja nyt ei enää vastaa asiakkaalle puhelimitse, tekstiviestitse, eikä sähköpostitse.

Auton vika johtuu OLETETTAVASTI Auto Itkosen itse teettämästä auton ohjelmoinnista ja kyseisen ohjelmoinnin jälkeen tämä hajonnut arvokas varaosa hajosi autosta nyt toista kertaa.

Auton ostohinta oli nelinumeroinen summa, lähempänä 10 000€, joten voisi olettaa, että autoliikkeen kehuma huippukuntoinen useamman tuhat eroa maksanut auto kestäisi hitusen kauemmin kuin viikkoja.

Itkosen myynti-ilmoituksia lukiessa lähes kaikki autot näyttävät olevan tekstein huippukuntoinen/virheetön/todella hieno, tiedä sitten onko muutkin vaihdokit yhtä pommeja, mutta itse en ainakaan kyseisestä liikkeestä osta yhtään autoa, varsinkaan kun suurin osa turboahdetuista autoista tuntuu olevan ohjelmoituja ja jos nämä liikkeen teettämät ohjelmat särkee auton, niin onnea matkaan. En voi väittää, että juuri se ohjelma hajoitti kaverin auton, mutta siltähän se näyttää.

Joten, varokaa.

34

11236

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minäkin erehdyin kerran kyseiseen "edullisia ja LAADUKKAITA" vaihtoautoja myyvään liikkeeseen.
      Olin netin kautta etukäteen löytänyt minua kiinnostavan auton ja menin sitä sitten testaamaan.
      Auto oli siisti päältä ja sisältä mutta koeajon yhteydessä huomasin että moottori ei kyllä pelaa oikein, paikallaan kierroksia pitämällä kone alkoi savuttaa voimakkaasti joten kone veti öljyä enemmän kuin bensaa.
      Onneksi itse vian huomattua jätin auton ostamatta ja kerroin myyjälle että tässähän on kone rikki, myös siinä pihalla yhdessä sitä savuttamista katsottiin.
      Jatkoin auton etsintää ja pistin merkille että kyseinen auto oli edelleen myynnissä hyvänä ja laadukkaana vaihtoautona.
      Sitten sen joku ei ollut huomannut vikaa ja oli ostanut auton pois, noh siitä ei taas kauaa mennyt kun auto tuli uudelleen myyntiin mutta tällä kertaa yksityisen kautta.
      Ei tarvitse ihmetellä miksi näillä trokareilla on niin paska maine jos kerran surutta myydään tiedossa olevia konevikaisia romuja.

    • Anonyymi

      Ottamatta sen enempää kantaa myykäliikkeen toimintaa, voin ihan vinkkinä sanoa että jos tiedettävästi ostatte käytetyn ohjelmoidun auton niin se on voi voi kun se poksahtaa.
      Ohjelmoidulle vehkeelle ei voi antaa minkäänlaista takuuta ja varsinkin jos olette jo ennen kauppaa sen tienneet niin olisi kannattanut jättää auto kokonaan ostamatta.
      Vaikka nämä ohjelmointifirmat sanoo että "että kyllä kone laatikko kestää ajella" niin ei niillä todellisuudessa ole kovin paljoa oikeaa tilastotietoa siitä mitä ne kestää.
      Voi myös olla normaalia hankalampaa saada liikettä mihinkään vastuuseen jos olette tiedostaen ostaneet ohjelmoidun auton.

    • Anonyymi

      Tuttava osti kyseiseltä liikkeeltä huippusiistin laadukkaan auton jossa oli vikoja liike tuli vastaan ja korjasi auton siellä sai sijaisauton käyttöön jossa etupää kolisi ja moottori vikavalo syttyi kotiin tultaessa liike tiesi auton viat mutta auton myynti ilmoituksessa ei niitä mainittu vaan luki huippu hyvä todella siisti laadukas yksilö perus joka lukee joka auton ilmotuksessa. Auton haettua takas alko syömään yhtäkkiä öljyä tätä ennen ei öljyä kulunut. Itse en kuuleman perusteella suosittele kiertäkää kaukaa.

    • Anonyymi

      Pari viikkoa sitten kävin itsekin kyseisestä liikkeestä ostamassa auton. Auto oli oikein siisti ja vaikutti toimivalta. Kun lähdimme ajamaan kotiinpäin, pysähdyimme vielä tankkaamaan läheisellä abc:lla. Tankkauksen jälkeen huomattiin että kaikki jäähdytysnesteet valuu pihalle. Soitin myyjälle joka tilasi hinausauton omaan laskuunsa. Mies ja 3lastamme jäi abclle odottamaan ja minä lähdin hinausauton kyytiin, takaisin liikkeelle. Itkonen tutki auton, eikä vikaa löytynyt. Lisäsi nestettä eikä ne enää valunut mistään pihalle. Lähdin ostamallani autolla takaisin abclle, keräsin perheeni kyytiin ja jatkettiin kotimatkaa. 200km jälkeen autossa nousi lämmöt ja säiliö oli taas tyhjä. Olimme vasta puolessa välin matkaa ja ilta kääntymässä jo yöhön. Siinä vaiheessa ei pystytty enää kääntymään takas, koska lapset oli saatava jo kotiin nukkumaan. Jatkettiin matkaa ja pysähdyttiin vähän väliä lisäämään nestettä säiliöön. Lopulta päästiin kotiin ja auto seisoi pihassa viikonlopun yli. Heti maanantaina soitin Itkoselle ja selitin vian, kysyin mitä tehdään. Hän käski viedä auton korjaamolle ja pyysi korjaajaa soittamaan takaisin. Näin tehtiin, auton vika selvisi ja se korjattiin, itkosen laskuun. Ymmärtäväinen ja asiallinen autoliike siis oman kokemukseni perusteella.

    • Sovittiin kyseisen koijarin kanssa autokaupat suullisesti että meen muutaman päivän päästä ostamaan auton ja tekemään kaupat ja kun menin paikalle auto oli jo myyty. Ei tarvita sen kauppiaan kans toisiamme näköjään.

      • Anonyymi

        Kun teet suullisen tarjouksen kannattaa muistaa, että jos asiakas tulee pihalle ja on sen ostamassa, se myydään heti. Näin ollen kannattaa lähettää vaikka vähän rahaa jotta saat auton varattua itsellesi. Toki autokauppahan sitä yleensä pitäisi vaatia. Autokauppiaita riivaa paskanpuhujat, jotka väittävät tulevansa ja ostavansa auton. Eivätkä koskaan tule paikalle saatika ilmoita, ettei edes ole tulossa.


    • Anonyymi

      Kolme autoa olen tästä liikkeestä ostanut ja yhden sinne myynytkin.minusta autot ovat liikkeeksi edullisia ja mitään negatiivista sanottavaa ei ole...vanhoja autoja.

      • Anonyymi

        Ihmiset todellakin luulevat 350tkm ajetun auton olevan uusia, virheettömiä. Kuluttalautakuntakin sanoo, että korjauksiin on varauduttava jopa hyvinkin lyhyen omistuksen aikana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmiset todellakin luulevat 350tkm ajetun auton olevan uusia, virheettömiä. Kuluttalautakuntakin sanoo, että korjauksiin on varauduttava jopa hyvinkin lyhyen omistuksen aikana.

        Hah. Ei kukaan luule että 350 t ajattu on virheetön. Se on firma kun sanoo joka mainoslauseessa että kaikki vähänkin enemmän kun muutaman tonnin maksavat autot ovat virheettömiä, täydellisiä huippuyksilöitä. Kun kysyy, mikä tässä vikana, tulee vain vastaus, että ei mikään.


    • Anonyymi

      Jännä. Juttu. Itse sain just päinvastaisen kuvan. Pomo Jarkko kuunteli ja sitten Ari hoiteli audin käynti humpaillut …

    • Anonyymi

      Kyseinen pulju myy rikkinäisiä autoja ehyenä, en suosittele tätä paikkaa kenellekkään!

    • Anonyymi

      Toista kertaa en tuon firman rotiskoihin sorru

    • Anonyymi

      Ajolleen hyvä ford oli täys pommi...kun vikoja aloin kertomaan alkoi vähättely ja selittely :D sellasia AJOLLEEN HYVIÄ autoja että HUHHU!!

    • Anonyymi

      Ihan höpö höpö firma, en suosittele kenellekään, nämä kaverit eivät tiedä autoista mitään!

    • Anonyymi

      Tulin lukemaan tämän liikken kokemuksista katsoessani yhtä heidän autoa. Eipä herätä luotttamusta. Kokeilkaapa Oulun autot oy:tä .... Kröhöm...

    • Anonyymi

      Aivan humpuuki liike,kannattas lopettaa ihmisten kusetus.

    • Anonyymi

      Myy rikkinäisiä autoja!! Älä sorru ostamaan!

      • Anonyymi

        No pitää olla kyllä aika pehmeä päästään jos tahallaan ostaa rikkinäisen auton ja sitten vinkuu siitä suomi24 palstalla.


    • Anonyymi

      Tämä kyseinen vika tuli ilmi vasta oston jälkeen.

    • Anonyymi

      ostin todella paljon ajetun auton heiltä (yli 410000km ja bensa), ja hyvin on toiminut! ymmärsin ostovaiheessa, että ostan käytetyn auton ja siihen voi tulla vikoja. voisin ostaa heiltä toisenkin.

      • Anonyymi

        "ostaa toisenkin" romun


    • Anonyymi

      3.8.2022 kommentin on kirjoittanut "autoliikkeen" omistaja.

    • Anonyymi

      Ei ole autoliike se on romuliike.

    • Anonyymi

      Ihan kuin Niemelän Auto Rovaniemellä. Jos kassalla myytäisiin oheistuotteena esim. tulitikkuja, ei kannattaisi ostaa. Vaikka niitä lahjoitettaisiin, ei kannattaisi ottaa vastaan.

    • Anonyymi

      Kyseinen itkonen katsastaa autot Limingantullin k1 katsastuksessa. Kyseinalaisten mokoman aseman katsastuksen. Ihan pommi auto oli mennyt läpi itkosen katsastamana. Korruptiotako?

    • Anonyymi

      Useampi vuosi sitten tulin hakemaan ko. liikkeestä puhelussa sovittua autoa. Koeajolla auto rullasi selkeästi huonommin kuin vastaavilla kilometreillä. Auto jäi liikkeeseen ja hyvä niin.

    • Anonyymi

      Älkää ikinä ostako tuosta puljusta mitään,valehtelevat joka asian!

    • Anonyymi

      Ihan normi huijari joka myy loppuun ajetut romut eteenpäin mitä oikeat autoliikkeet eivät suostu myymään

    • Anonyymi

      Kyllä se näin menee….. Paska mikä paska. Autot tulee kamuxilts ja sakalta, mitä ne ei kehtaa myydä… Erittäin siistiä ja hyväkuntoisia…. Uskoo ken tahtoo… kiertäkää kaukaa

    • Anonyymi

      Pohjois-suomi huijattu niin siirty etelään

    • Anonyymi

      Loppu varmaan kaupanteko Oulussa,en ihmettele yhtään että loppu kun huiputtivat asiakkaita.

    • Anonyymi

      Mielipidee: ..ihmiset myy käytannossä ,autoliikeelle ,autoja joita ei ole vuosiin pidetty, todellisuudessa kunnolla huolta. Autoliike myy autoja vain bisnes ,mielessä eikä siinä ole mitään outoa.
      Eli, ei autoliike aja "paskaks"naitä autoja.vaan ihmiset.
      kysymys on lähinnä ,myyvän ihmisen ,"rehellisyydestä"!
      Ps ,ostin auton tästä liikkeestä ja kaikki ollut täysin kunnossa(,"itse pitää auto ,huolella katsoa!" )
      Ps autoliike joutuu vastaamaam autosta mutta ei ole vastuussa sen historiasta!
      T jukkis laattamies ,hyvää talven taittoa!

    • Anonyymi

      Huijareita ovat!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe