Älkää ostako vanhaa autoa vaikka se olisikin hyvässä maineessa oleva merkki!

Anonyymi

Lähdin koulun jälkeen isoäitini kanssa katsomaan vm 2005 corollaa joka oli jopa epäilyttävän halpa, 1200€. Isoäiti hoiti koeajon ja minä yritin katsella löytyykö huomattavaa määrää ruostetta, mutta auto oli päällisin puolin lähes uudenveroinen lukuunottamatta pieniä naarmuja ovissa jotka nekin olivat omistajan oman huolimattomuuden tulosta. Isoäiti oli hyvin onnellinen ostettuaan tämän harmaan henkilöauton vain 1200€. Hän suunnitteli matkaa naapurissaan asuvan samanikäisen mummon kanssa. He suunnittelevat matkaavansa lapsuudentaloilleen ja muutenkin käyvänsä lapsuudenmaidemissa. Jo täysin suunniteltu matka peruuntui kun isoäiti kävi katsastamassa Toyotansa. Auto sai hylätyn suurten päästöjen, ruosteen, tuulilasin ja etupyörän laakerin takia. Nyt vähän aika seisottuaan auto ei enää käynnisty. Isoäiti soitti mut tänään sinne, mutta en mä osannut oikein auttaa. En ole mikään mekaanikko joten pystyin vain itse toteamaan auton olevan rikki yrittämällä käynnistää. Auto ei välitä siitä onko avainta kääntämässä isoäiti, hänen tyttärenpoikansa vai suomen presidentti. Se ei vaan käynnisty koska se on vanha huonosti kohdeltu auto. Tämä isoäidin ja hänen ystävän matka on mennyt pilalle jo aiemmin. Silloin isoäidin kaverin piti olla kuskina ja hänen autollaan piti mennä, mutta silloin hän sai aivoinfarktin ja kortti lähti. Hän myi autonsa pois kun ei tiennyt että isoäidillä on ajokortti. Vanhempani ja mä suunnitellaan, että koitettaisiin kerätä rahaa isoäidin auton korjaamiseen, mutta jos siinä on nyt konekin rikki niin tuskin on varaa korjata vaikka koko suku antaisi rahaa. Tuskin kukaan tuollaisesta rikkinäisestä autosta mitään maksaakaan. Harmittaa kun en havainnut mitään myyntihetkellä. Kyllä minä sinne auton pohjan alle hyvin pääsin, mutta pelkän taskulampun valossa oli vaikeaa nähdä.

SYY SILLE MIKSI TEIN TÄMÄN ALOITUKSEN ON SE ETTÄ EN HALUA KENENKÄÄN JOUTUVAN PETTYMÄÄN SAMALLA TAVALLA KUIN ISOÄITINI JOUTUI!

ÄLKÄÄ OSTAKO VANHAA AUTOA VAIKKA SE OLISIKIN HYVÄSSÄ MAINEESSA OLEVAN VALMISTAJAN TEKEMÄ! Käytettyihin autoihin ollaan monesti tehty aivan järjettömiä korjauksia omistajan toimesta. Vanhoja autoja ei käytetä merkkihuollossa eikä niihin useimmiten osteta merkki osia vaan kiinalaisia helposti hajoavia osia jotka hajoavat nopeesti. Esim tähän isoäitini Corollaan ollaan jossain kohtaa vaihdettu se etupyörän laakeri joka nyt on rikki. Se laakeri joka sinne on vaihdettu on todennäköisesti kiinalainen koska se on taas rikki. Toyota on hyvä merkki, mutta huonon omistajan hallussa senkin valmistamasta autosta tulee ennen pitkää romutuskamaa.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei kaikki vanhat autot romuja ole. Hyvin pidetty käytetty auto voittaa luotettavuudessaan uudemmat!

    • Anonyymi

      Toyota ruostuu.

    • Anonyymi

      Voi juku!

    • Anonyymi

      Sorsakosken terästä kun olisivat laittaneet niin olisi vielä uniikki yksilö?

    • Anonyymi

      Vm. 2005 Corolla on palovaarallinen.

    • Anonyymi

      Ostin vm.2001 pösön, halpa oli ja hyvin on pelannut. Tai no onhan siinä jotain pikku vaivoja ollut, muutama lamppu vaihdettu ja nyt pakkasilla meinannut lukot jäätyä, radio rutisee välillä ja pikkusen pintaruostettakin helmassa. Mutta eihän tuon nyt enää ihan uuden veroinen tartte ollakaan. Hyvät kyydit kuitenkin, talvella lämmin ja kesällä viileä ja on vienyt aina perille.

    • Anonyymi

      Käytetyt autot voivat olla täysiä pommeja, kilometrimäärät tai ulkokuori eivät kerro välttämättä juuri mitään koska omistaja on saattanut ajaa ilman öljyjä tai muuten kohdella autoa kuin paskaa :( myös pohja on varsinkin tavallisissa henkilöautoissa vaikea nähdä eikä vaurioita näekään välttämättä paljaalla silmällä kokemusta on nimittäin tutulla oli 1999 Saab 9-5 jonka pohja näytti hyvältä ja 1500€ se meni maksamaan kun kilsoja niin vähän, mutta auton jäädessä yhtenä talvena penkkaan hiukan jumiin sen peräosan pohjaan repeytyi kauhea aukko kun se hellävaraisesti hinattiin ammattilaisen toimesta takas tielle. Sitten menikin jo bensapumppua ym

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe