Aihe

Mitkä ovat kuntavaalien suurimmat häviäjät

Anonyymi

ketkä tippuvat, mitä mieltä olette? Itse veikkaan kepua ja vihreitä reilulla pudotuksella.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kepu tipahtaa paljon, se on ihan selvää.
   Vihreätkin tippuvat hieman, koska heitä äänestänyt harvalukuinen työtätekevä joukko tajuaa että vihreät tuhoavat työpaikkoja ilmastokoohotuksellaan ja aiheuttavat samasta syystä valtavan kustannustason nousun.
   Demateiden menestys on sen varassa, miten kauan Sanna pystyy esittämään pätevää, ja se taas edellyttää koronan ylläpitämistä ainakin helmikuuhun jotta se vetäisi hiomion.

  • Anonyymi

   kepu tippuu, persut nousee, mutta heti kunnallisvaalien jälkeen persut alkavat murhaamaan ihmisiä joukoittain ja kyyditykset alkavat. Tämä tietää puolueen lakkauttamista kokonaan seuraaviin eduskuntavaaleihin mennessä ja kunnissakin kielletään puolueen tunnusten käyttö ja valitut persuvaltuutetut saavat istua vaalikauden loppuun 2025 saakka.
   Persujen tie on tuskainen, käy harhaan ja palataan Suomen kannalta normaaliin tilanteeseen, jopa tuhansia persuja joutuu linnaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   106
   5086
  2. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   348
   1610