Aihe

Ei ole tässä lähiössä näkynyt äärioikeiston terroria

Anonyymi

eikä keskustassakaan, missä vika? No, kukaan tolkun ihminen mitään äärioikeistoa pelkää, vaan muutama äärivasuri tärisee.

Sen sijaan viherpunafasistit tekivät viimeksi iskun Helsingin keskustaan, kun menivät istumaan keskelle vilkasta ajoväylää tuntikausiksi. Ja aiemmin niitä kävi roikkumassa Eduskuntalon pylväissä.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niinpä, ja tuskin tulee näkymään.

  • Anonyymi

   Vaikea sellaista on nähdä, mitä ei ole olemassa.

   • Anonyymi

    Sinäpä sen sanoit.


  • Anonyymi

   Eikä tule näkymäänkään. Muunmaalaisten terroria voi tulla Ruotsin malliin, ja sitä sitten näet vain paikan päällä, ei mediassa.

  • Anonyymi

   Ei täällä stadissakaan ole moista näkynyt. Jotkut BLM hörhöt riehuivat kyllä Senaatintorilla ja kertoivat jopa, että heillä on oikeus hajoittaa vaikka talot, koska ovat ne muka rakentaneet. Mukana lappuja liehuttamassa oli myös poliisin edustusta, mikä on huolestuttavaa. Olen myös nähnyt virherterrorismia, kun ekolapinalliset sulkivat kadun liikenteeltä sekä provosoivat poliisia tottelemattomuudella ja "hiljaisella häirinnällä". Näin jäi varamsti useita hälytysajoja ajamatta, paljonkohan sekin yhteiskunnallemme maksoi ja kuinka moni jäi ilman apua. Tällaisessakin joku vi henkensä menettää, kun apu ei pääse paikalle, eli nämä mielenosoittajat olisivat sillin välillisesti vastuussa. Kansalaistorilla olenmyös nähnyt porukkaa megafonein ja pellenaamarein varusteltuna. Hirveää meteliä ja häirintää, mitään järjellistä merkitystä on touhulle keksinyt, ilmeisesti nauttivat vain häiriköinnistä.. jonkinasteisia anarkisteja tai antifan porukkaa varmaan.

  • Anonyymi

   Anarkoja täällä väliin näkyy, kaljapäissään.

  • Anonyymi

   Ja samaiset viherpuna fasistit haittamaahanmuuttajien kanssa hulinoivat kesällä Helsingin Hietalahdessa, poliisejakin loukkaantui.

   Siellä huudeltiin matujen toimesta, että heillä on oikeus rikkoa ja polttaa taloja jne.
   Supo on valjastettu vihervasurien ja kokoomuksen nostamiseen, onhan Supon johtajissa kokoomuslaisia ja kokoomus puolueena aallonpohjassa.

   Totuus on, että vain ääri islamistisen terroriteon uhka on koko ajan ilmassa, vaikea kuvitella jotain äärioikeistoa Suomessa uhaksi?

  • Anonyymi

   Palstalla on mielenterveysongelmaisia vasureita, jotka pelkää omaa varjoaankin.

  • Anonyymi

   Kas tässä persupieru:

   "Muunmaalaisten terroria voi tulla Ruotsin malliin"

   Huomioi sana VOI TULLA.. se tarkoittaa että persu toivoo että tulisi.
   Samalla tavalla meitä uhkailitiin aikoinaan raiskausaallolla, jota ei sitten ikinä tullutkaan. Ja sitä persut kuitenkin pitivät satavarmana, eikä siitä puhuttu että raiskausaalto VOI TULLA.

   Ne on nää persujen tietotoimiston uutiset vähän niin ja näin. Ne kertoo asioita joita olisi pitänyt tapahtua.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   156
   13091
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   124
   10984
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   546
   8171
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5375
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   266
   4347