Aihe

Onko järkeä käsitellä valekuollutta Irakilaista?

Anonyymi

Vastaajat ovat sosiaaliturvan varassa ja kuluja tulee ainoastaan valtiolle?

11

63

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   On, tuomion jälkeen voidaan karkottaa ja ei tarvitse maksaa valekuolleesta korvauksia.

   • Anonyymi

    Paskat sitä mihinkään voi karkottaa. Aina löytyy tuhat ja yksi perustetta olla karkottamatta. Viimeisin mahdollisuus on lentokoneessa, kun ryhtryy mölisemään.

    Sianajajat osaavat valittaa niin kauan että lupa heltiää. Sianajailla ja haittamaahanmuuttajilla on yhteinen intressi. Valtio maksaa kaiken mitä kehtaa vaatia. Jos oleilulupaa ei heltiä, Helsinki tarjoaa enemmän ja parempaa kuin oman maan kansalaisilleen.

    Tässä valekuolleen tapauksessakin taas kerran koko suku oli mukana huijauksessa. Suomalaisia veronmaksajia kupataan aina ja todella laajasti. Kiinnijäätyä voi aina vedota luku- ja kirjoitustaidottomuuteen, ymmäsrrysvikaan, rasismiin ja "meidän kulttuuriin Irakissa".


   • Anonyymi

    Kuinka paljon noita Suomessa onkaan????


  • Anonyymi

   Nyt se valekuollut on menettänyt muistinsa. Ei muista eikä tiedä koko jupakasta mitään.
   Kyllä valtion on maksettava korvaukset tutkinnan ja oikeudenkäynnin aiheuttamista henkisistä kärsimyksistä ja vakavasta muistinmenetyksestä.

   Totta puhuen: jupakan jatkokäsittely merkitsee pelkkää verorahojen kulumista oikeudenkäyntiin valituskierteineen. Tuomittavat korvauksetkin tulevat veronmaksajien maksettaviksi, eihän noilta tuhannen ja yhden yön satuilijoilta ikinä mitään tulla saamaan.

   Jutun jatkokäsittely on tarpeen, jos huijarit saadaan tuomion perusteella poistetuiksi maasta, tai jos tuomio on välttämätön EITn Suomelle antaman langettavan tuomion oikaisemiseksi,

   Kokonaisuutta ajatellen on syytä kysyä, miksi huijaus alunperin onnistui kopiokoneella tehtaillun kuolintodistuksen perusteella. Olisiko niin, että huijarien väitteiden kyseenalaistaminen ja tarmokas puolustautuminen EITssä oltaisiin katsottu rasistiseksi ja väitteiden kiistäminen vihapuheeksi ?

  • Anonyymi

   KYLLÄ TÄÄ ON MALLI MAA MATUJEN OSALTA. Kaiken maailman karvanaamat ja vale kuolleet, terroristit ja ISIS naiset, onko tää vaan pahaa unta vai onko rakkaan isänmaan hallitus menettänyt sen väheisenkin järjen mitä ehkä ollut joskus.

   • Haavisto, Ohisalo ja koko hallitus auttoivat terroristiäidit Suomeen elätettäväksi, vedoten lastenoikeuksiin. Ketähän ne syyttävät, "jos" nämä maahan päästetyt jihdistit räjäyttävät pommi missä kuolee ja loukkautuu koto- Suomen lapsia ja äitejä.Varmaankin Supoa!


  • Anonyymi

   Irakilainenhan on meille jo kuollut. Miksi käsitellä mitenkään kuollutta ? Sellaista ei ole olemassa ja oikein osoite ennen sitä on ulos tästä maasta !

  • Anonyymi

   shein ja tooveeaaneen juo kaffeet

  • Anonyymi

   Ei voi palauttaa jos ei ole ottanut koronarokotetta. Eikä muutenkaan voi palauttaa yhteikuntamme tukipilareita. Me tienataan tällä.

  • Anonyymi

   Valekuollut ei muista että hänhän kuoli jo aikoja sitten.

  • Anonyymi

   Aikoinaan jenkeissä oli sanonta ainut hyvä intiaani on kuollut intiaani, no ainoa hyvä muslimi on kuollut muslimi, olen eri mieltä vain ensimmäisen osalta.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   11642
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   151
   8633
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   221
   6829
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   13
   4053
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   179
   2701