Aihe

Amerikan demarit pelaa poliittista teatteriaan aivan viime hetkiin asti

Anonyymi

Demut pelaavat poliittista näytösteatteriaan zombiemuumio Nancy Pelosin johdolla aivan Trumpin virkakauden viime hetkiin asti. Dementikko Pelosi yrittää saada Trumpia erotetuksi "kapinaan yllytyksen" varjolla, vaikka kaikkien saatavilla olevat todisteet kertovat ihan päinvastaista. Esim. juuri ennen Capitoliin ryntäämistä Trump oli puheessaan kehottanut ihmisiä osoittamaan vain rauhanomaisesti mieltään, kuten Trumpin puheen täydellisestä ja julkistetusta litteroinnista käy ilmi. Puheen kohdassa 18:16 on mm. seuraava lause:

"I know that everyone here will soon be marching over to the Capitol building to PEACEFULLY and patriotically make your voices heard."

Kenties jopa tämänkin palstan apukoulua käyneet vihervasuritkin osaavat sen verran englannin kielen alkeita, että ymmärtävät mitä lause tarkoittaa.

https://www.rev.com/blog/transcripts/donald-trump-speech-save-america-rally-transcript-january-6

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onkohan minkään maan poliittisen opposition valheelliset salaliittoteoriat ja poliittinen näytösteatteri tullut niin kalliiksi kuin mitä demokraattien touhut Trumpin virkakaudella? Lähtien nyt vaikka demujen viljelemästä salaliittoteoriasta, että Trumpilla olisi ollut jotain salaisia yhteyksiä venäläisten kanssa, joka sitten kolmen vuoden jälkeen nolosti poksahti rikki, kun heidän itsensä asettama tutkimuskomitea tuli tutkimuksissaan siihen johtopäätökseen, että koko homma onkin täyttä satua? https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/robert-mueller-ei-loytanyt-todisteita-donald-trumpin-vehkeilysta-venalaisten-kanssa-tutkinnan-raportista-julkaistaan-tanaan-lyhennetty-versio/7370474

   • Anonyymi

    Demarit pitäisi julistaa terroristijärjestöksi T:hiihtäjä 47 härmästä


  • Anonyymi

   Vahvin todiste trumpin kehoituksesta hyökkäykseen on sen tasoinen, että ottamalla trumpin joka kolmannen julkisen puheen litteroidun tekstin, ja ottamalla niistä jokaisesta kolmannen, kahdeksannentoista ja kolmannenkymmenennen kirjaimen, saadaan kirjaimet järjestelemällä lause: "STURM A CUPITOL". Ylijäämäksi jää muutamia kymmeniä vokaaleja ja konsonantteja joille ei löydy käyttöä.

  • Anonyymi

   Mennekö jauhoja suuhun Dominion-paljastuksesta 5.1.

   https://youtu.be/TbU5-NkbZ1A

  • Anonyymi

   Olkaa mitä mieltä tahansa mutta Nancy on jautaa ! Ja Kamala. Ja Hillary.

  • Anonyymi

   Kun demokraatit ovat haukkuneet Trumpia on haukuttu neljä vuotta, niin he kaipaavat nyt viime hetkellä huipennusta eli julkista lynkkausta. Demokraatit eivät ymmärrä, että ylimitoitettu suunpieksemien vain haittaa heidän kannatustaan ja alentaa heidät Trumpin tasolle. Viisainta olisi olla hiljaa jäljelläolevat 10 päivää.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Henkirikos Tohmajärvellä

   En ole paikkakuntalainen joten jääköön arvailut tekijöistä sikseen, vaikka tiettyyn suuntaan ne on syytä yhdistääkin.. Poliisi sai lauantaina aamuyöl
   Tohmajärvi
   44
   2916
  2. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   224
   2858
  3. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   1726