Aihe

Helkkari mikä yhdistelmä laiska,työtön,köyhä

Anonyymi

Voi helkkari mikä yhdistelmä henkilöillä niin laiska,työtön,köyhä ja tuohon päälle sitten vielä päihdeongelmat. Tyhmyys sopii kanssa yhtenä lisänä uusavuttomuuteen. Huh huh järjenjuoksua kun iloitsee köyhyyspalstalla työttömyydellä.

15

50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllähän tuo kertoo ihmisestä aika paljon. Joku kirjoitti tänne olleensa jo viisi vuotta työtön. Ennen en ollut kuullutkaan että joku olisi muka viisi vuotta ollut yhtäjaksoon muka työttömänä. En edes tiennyt että tukia voi saada noin pitkälle ajalle. Tällaista sakkia on suomessa niin ei ihme että maan talous on mikä on...

  • Anonyymi

   Laiskuus ja tyhmyys ovat ehkä pahin yhdistelmä ja johtavat aina köyhyyteen.

   Oletko koskaan kuullut tyhmästä mutta ahkerasta ihmisestä joka olisi köyhä? En minäkään.

   Oletko koskaan kuullut laiskasta mutta fiksusta ihmisestä joka olisi köyhä? En minäkään.

   Mutta jokainen meistä on kuullut tai todennäköisesti jopa tietää jonkun joka on sekä tyhmä että laiska ja yllätys yllätys rutiköyhä!

  • Anonyymi

   Laiskuuskin riittää jo siihen että moni juttu menee rempalleen vaikka ensimmäisenä terveys. Kyllähän nyt työttömyyskorvauksilla jotain täytyy yrittää ettei kotona vaan. Yksikin kirjoittaja niin nauttii kotonaolosta ja hoitaa lapsia mutta mutta työttömyyspäivärahoilla. Jotain prkl yritystä täytyy olla.

  • Anonyymi

   No eiks oo!!! Ihan kauheaa. Etkö ole saanu mitään duuniia+ Likakaivon putsaajia ppstarvis pääkaupungin seudulle, menes kysyy. Ne on noita 9 e päiväkorvaus hommia mutta sitten sun ei tarvi hävetä itsees.

   • Anonyymi

    Hih hih hih hiii yritit muttet päässyt hi hii.


  • Anonyymi

   Passiivisagressiivinen.

  • Anonyymi

   Passiivis-aggressiivinen käyttäytyminen (myös passiivis-vihamielinen persoonallisuus) on käytöstä, jossa henkilö kohdistaa passiivista vastarintaa sosiaalisten ja ammatillisten toimintojen vaatimuksiin. Passiivis-aggressiivinen käyttäytyminen ilmenee avuttomuutena, itsepäisyytenä, tehtävien tai asioiden lykkäämisenä tai jättämisenä viime hetkeen, kateutena tai paheksuntana ja tarkoituksellisena tai toistuvana epäonnistumisena pyydetyissä tehtävissä, joista henkilö on yleensä yksin vastuussa. Dynaamisessa psykologiassa passiivis-aggressiivista käyttäytymistä pidetään puolustusmekanismina; yleensä asianosainen tiedostaa vain osittain turvautuvansa puolustusmekanismiin.

   • Anonyymi

    Turhaa moinen vastarinta. Voin kertoa että sitä työkkärin tätiä, kelan tanttaa tai ketään muutakaan ei kiinnosta vittuakaan se kuinka huonosti hoidat omat asiasi.


  • Anonyymi

   Minut on työkkärissä virallisesti nimitetty tyhmäksi alkoholistiksi jolla ei ole elämänhallintaa. Ihan sen takia koska olen työtön ollut pitkään. Viinaa en ole juonut 25 vuoteen. Laskuja ei ole maksamatta, ulosotossa en ole. Kunto ja terveys on hyvä, poljen usein kuntopyörää.

   Sairas en ole ollut 30 vuoden aikan kertaakaan. Silti yks työkkärin virkailija päätti että olen sairas työkyvytön alkoholisti. Yritti sillä verukkeella saada minut kuntouttaviin töihin. Suutuin sille ja tein kanteluita mutta työttömällä ei ole oikeuksia suomessa. Olisin haastanut oikeuteen mutta juttua ei otettu todesta.

   Nii se vaan on oikeuksia ei ole työttömällä vaan työtöntä saa haukkua vaikka miten. Siksi päätin etten hae töitä ennen kun työkkäri pyytää anteeksi julkisesti minulta. Karensseja saa antaa perusteetta ja työtöntä viranomainen saa haukkua ilman että työtön voi puolustautua. Ei edes lääkärintodistus auttanut että olen täysin terve kun tein valituksia oikeusasiamiehelle.

   Joten töitä en tule hakemaan.

   • Anonyymi

    Minä olen ollut kuntouttavassa, 4tuntia päivä 4 päivää viikossa. Nopeasti meni aika ja ihan mieluisaa toimintaa esim siivousta,keittiötöitä ja sen sellaista. Enkä tuntenut olevani orja. Mukavat oli työkaveritkin. No nyt sitten en enää pääse kuntouttavaan,koska olen kuulemma kelpoinen opiskelemaan. No ei siinäkään mitään. Päivät kerrallaan.


   • Anonyymi

    Karenssia kehiin ja alennettu toimeentulotuki sopis hyvin. Kuntouttavaan vaan niin jotain tekemistä.


  • Anonyymi

   Oi joi tulipa paha mieli. No ei. Miten jaksat samoja läasytyksiä tänne.

  • Anonyymi

   Tuota, mietin vaan että miten pahaan kuntoon pitää ihmisen olla päästänyt itsensä että kirjoittaa tuollaisia aloituksia. Mitä ihmettä tuosta oikein saa?

   • Anonyymi

    Sitä ajattelee varmaan moni. Jo tavasta kirjottaa huokuu epätoivo, katkeruus ja mielenhäiriöt.

    Työtön on sama olotila kuin mikä muu tahansa, mutta joku on vaakorvauksia.n keksinyt että tuota ryhmää voi haukkua mielin määrin, työ kun suomessa on joidenkinm ielestä pyhä. Mitä se ei ole.

    Oikea työ sitä että siitä saa palkkaa, eikä työtä teetetä ilmaiseksi tai työttömyyskorvuksen keinoin. Palkkaa saadaan työstä jotta ei tarvi korvauksia, jos korvauksia niin silloin ollaan työtön.

    Nykypäivänä ei kukaan halua maksaa palkkaa joten työttömyys on ainoa keino saada rahaa ja laskunsa maksettua.
    Nää provoisoijat ovat itse katkeellisia ja aivan varmaan ei ole töissä kun jaarittelee täällä koko ajan. Mutta voihan se olla että jos on töissä, niin ei siellä tehdä mitään, siellä laikoitellaan niin on aikaa olla kähyyspalstalla.


  • Anonyymi

   olen viisas ja rikas työtön. heitän kuutamokeikkaa minkä ehdin, enkä käytä alkoholia tms. lainkaan. tällä hetkellä jotain 12.000e sukanvarressa, ja kaikki tuet juoksee. uusi jättimäinen taulu-tv tuli just ostettua (käteisellä tottakai). mitähän seuraavaksi ostaisi?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   435
   5240
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   4341
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   65
   3482
  4. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   2612
  5. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1976