Aihe

Korona ei tule jättämään meitä rauhaan!

Anonyymi

On turha kuvitella, että pääsisimme koronasta eroon. Tuo muuntuva virus kyllä selviää rokotuksista ja muuntuu aina uudeksi, johon vanha rokote ei anna suojaa.

Maailmanlaajuinen virus tarvitsee aina joka vuosi uuden rokotteen, se tuntuu muuntuvan vauhdilla, niin että lääkefirmoilla on täysi työ pysyä rokotteidensa kanssa perässä. Kun Suomi on rokotettu pääosin, niin jo on liikkeellä uusi muuntunut virus ja taas ollaan lähtöpisteessä. Uudet rokotteet on aloitettava, jotka suojaavat muuntuneelta virukselta.

Maailmanlaajuisesti rokotukset eivät tule millään pysymään perässä, koska köyhillä mailla rokotusohjelmat ovat rahasta kiinni - kuka maksaa rokotteet, miten ne rahat maailmalta kerätään, kun köyhien maiden varat eivät millään riitä.

Hallitus joutuu kyllä nyt miettimään sitä, että miten tämän koronan kanssa eletään, kun se ei kuole, vaan tulee aina muuntuneena uudestaan. Ei voida koko ajan sulkea maata, siitä seuraa maan laajuinen konkurssiaalto ja ihmisä alkaa kuolla nälkään, kun rahat eivät millään riitä miljoonien työttömien elättämiseen.

On pakko alkaa elää normaalia elämää tämän koronan kanssa ja yritettävä pysyä rokotteilla perässä joka vuosi - siltä tämä minusta nyt näyttää ja siltä se näytti evoluutiovirologin mielestäkin, kun hän puhui, että on jo monia erilailla muuntuneita korona viruksia maailmalla. Ne tuntuvat muuntuvan varsin nopeasti, kun sitä koronaa on niin paljon maailmassa.

Aina syntyy uusia muunnoksia korona viruksesta, jota elimistö ei tunnista samaksi enää, johon rokotesuoja on aiemmin annettu. Koronaepidemia aalto tulee ja sitten on kiire saada taas rokotteita.

Hallitus tulee olemaan tosi lujilla nyt tässä kyllä!

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

    Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
    Kotimaiset julkkisjuorut
    210
    16717
   2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

    Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
    Maailman menoa
    339
    6003