Aihe

Koronan 4.s aalto tunkeutumassa

Anonyymi

Suomeen maaliskuun alussa viimeistään...

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuo on tietenkin vain arvailua, tosin tuolloin on hiihtolomat... Mutta minusta ei kannata edes puhua aalloista, koska jopa toista ja kolmatta aaltoa ei oikeastaan erota toisistaan kuvioista. Mitään "aaltoja" ei ole olemassa.

   • Anonyymi

    Lisään... Tosin jos aalloista pitää puhua niin aaltoja on ollut vasta kaksi.


  • Anonyymi

   Rajat auki edelleen afrikasta leville ilman karanteenia

   Mualla kasi v ikkoonpakkonkaranteenii

   • Anonyymi

    RAJAT KIINNI!!!!!!!!!!!!!


  • Anonyymi

   Koronarokote tappoi lääkärin:
   "Gregory ei saanut mitään oireita heti C0VID-rokotteen ottamisen jälkeen, mutta kolmen päivän päästä rokotuksesta hän huomasi ihonsa alla käsissään ja jaloissaan punaisia pisteitä, jotka osoittivat verenvuotoa ihon alla.
   ....
   Kaikesta huolimatta aluksi Gregory tunsi itsensä energiseksi ja normaaliksi. Lääkärit sanoivat hänelle tämän olevan todella vaarallista, sillä hän voisi saada avioverenvuodon ja kuolla.

   Kahden viikon infuusioiden ja kokeellisten hoitojen jälkeen, jotka eivät kuitenkaan nostaneet Gregoryn verihiutaleiden määrää, lääkärit päättivät, ettei heillä ollut enää mitään vaihtoehtoja.
   ...
   Gregory kuoli verenvuodon aiheuttamaan aivohalvaukseen, valtimon veren vuotaessa aivoihin ennen kuin hän olisi päässyt leikkaukseen.

   Ennen Gregoryn kuolemaa hän sai lääkehoitoa verihiutaleiden puutosta vastaan, mutta lääkehoito ei auttanut häntä."
   http://www.kotipetripaavola.com/tervelaakarikuoliC0VIDrokotteeseen.html

   "Yhdysvaltalainen Centers for Disease Control and Prevention - CDC ( Sairauden hallinta ja estämiskeskus) julkaisi 19.12.2020 Pzifer-BioNTechin koronarokote tiedotuksen, jossa tuotiin esille myös tilastoa rokotteen haitoista. Tiedotteen mukaan USA:ssa aloitettiin Pzifer-BioNTech koronarokote rokotukset 14.12.2020 ja kun rokotuksia oli jatkettu 18.12. asti (viiden päivän ajan), ja kun 122 807 ihmistä oli rokotettu, niin oli raportoitu 3150:n ihmisen kärsineen haittavaikutuksia. Raportin mukaan nämä 3150 rokotteesta kärsinyttä ihmistä olivat rokotuksen jälkeen joko kyvyttömiä tekemään päivittäisiä aktiviteettejä tai kyvyttömiä menemään töihin, ja he tarvitsivat joko lääkärin tai sairaalahoitoa."
   http://www.kotipetripaavola.com/tervelaakarikuoliC0VIDrokotteeseen.html

  • Anonyymi

   Ja mitähän väliä sillä on. Korona on sairastettuna kuin lievä flunssa. Toki vanhuksille vaarallinen, mutta nuorille melko harmiton.
   Rokotuksesta ja sen haitoista en tiedä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   12667
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   185
   11591
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   246
   7778
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   18
   5257
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   193
   3160