Aihe

Kasvojenkohotus 40-vuotiaana

Anonyymi

Minulle tehtiin 2 viikkoa sitten kasvojenkohotus, otsa, keski- ja alakasvot. Myös silmäluomeni leikattiin. Turvotus on ihan valtava. Pääni on tuplasti isompi ja silmät ovat ihan kissamaisen.
Tällähetkellä on vaikea uskoa, että kasvoistani tulisi edes hiukan kauniit. Tiedän, että turvotusta kuuluu olla ja on vielä varmasti pitkään. Silti tämä kauhistuttaa.
Onko täällä jotain jolle olisi tehty kasvojenkohotusta? Olitko aluksi ihan alienin näköinen ja sitten myöhemmin tavallisin ihmisen näköinen? Miten toipumisesi muuten meni?

Olen laihtunut reippaasti, jonka vuoksi ylimääräistä nahkaa oli todella todella paljon. Siksi tätä naamaa kurottiin kasaan. Näytän nyt vaan todella kauhealta :(

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vaatii aikaa parantua, voi mennä yli puoli vuotta. Hyvä tulee ihan varmasti kun turvotus pois. Mulle on tehty sama ja n. 8kk niin oli täydellinen.

  • Anonyymi

   Me maallikot emme voi arvioida plastiikkakirurgin ammattitaitoa. Voimme vain kertoa, olemmeko tyytyväisiä siihen, mikä leikkauksen lopputulos on. Joku plastiikkakirurgi voi olla loistava kasvojenkohotuksisssa, mutta kehno rintojen kohotuksissa, joku voi olla hyvä kaikissa toimenpiteissä. Jotkin toimenpiteet ovat vaativampia kuin toiset, joten epäonnistumisen riski on joissakin suurempi kuin muissa. Lääkäriltä kannattaisi kysyä kuvia aiemmista toimenpiteistä ja potilailta kokemuksia TIETYISTÄ toimenpiteistä esim. tällä keskustelualueella. Kannattaa ottaa huomioon, että yleensä ottaen plastiikkakirurgiaan turvautuneet ovat tutkimusten mukaan tyytymättömiä kehoonsa. Tämän vuoksi monet leikkauttavat itseään monta kertaa. Kun nenä on kunnossa, niin sitten häiritsee rypyt. Sitten mahaläski jne.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   106
   5086
  2. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   348
   1610