Aihe

Koska Ohisaloska myöntää erehdyksensä

Anonyymi

kun uskoi Euroopa ihmisoikeustuomioistuimen Suomelle langettavan tuomion osoittautuessa virheelliseksi irakilaisäijän huijauskuolemasta! Ohisaloska julisti ponnekkaasti viherpiipittäjän äänellänsä agaendansa mukaisesti Suomen saaman langettavan tuomion oikeelisuutta kun täältä palautettavia asetetaan hengenvaaraan kotimaassaan !!! Ohisaloskalla on simiipistävän valikoivaa nämä viranhoitoon kuuluvat julkiset tuomitsemiset maahanmuuttajien Suomen lakien vastaisista teoista! Hänen epäisänmaallisuutensa tulee myöskin esiin kun hän uhriuttaa murhiin ja raiskauksiin syyllistyneitä maahanmuuttajia! Yhtään julkista tuomitsemista , uhreille ja omaisille esitettyä pahoittelua ja osanotonilmaisua en ole kuullut Ohisalon esittävän! Ohisaloskan ministeri pestin kesto tuntuu olevan Keskustan armeliaisuuden varassa !

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Koko hallituksen toimintatapa on niin ideologinen, että järkevä ajattelu ei saa sijaa. Tällainen toimintatapa lisää vaarallisesti korruptiota.

   • Anonyymi

    Koko hallituksen toimintatapa on niin ideologinen, että järkevä ajattelu ei saa sijaa. Tällainen toimintatapa lisää vaarallisesti korruptiota.

    Melkein kuin se vallankaappaus. Vaiko ihan?


  • Anonyymi

   Ohisalo haluaa että Suomessa elätetään veronmaksajien rahoilla paperittomia henkilöitä jotka voivat olla mm. terroristeja ja rikollisia.

  • Anonyymi

   Hyväuskoisia hölmöjä kusetetaan aina?

   • Anonyymi

    Kaalikeitto saa kusemaan?


   • Anonyymi

    Eli suomalaisia.


  • Anonyymi

   Oikeastaan olisi anteeksipyynnön paikka.
   Oli niin kiire tuomitsemaan koko Suomen huonosti tekaistun jutun perusteella.
   Mutta kun se sopi omaan ideologiaan niin ministeri antoi mennä täyttä laukkaa.
   Ihan kuin muuan Päivi Lipponen taannoin.
   Mutta tämä blondi sattui olemaan Suomen sisäministeri joten hänestä saivat syyttäjät mukavasti selkänojaa ajaa Euroopan Ihmisoikeus Tuomioistuimessa syytettä.
   Jos olisi yhtään kohtuullisuutta, pyytäisi anteeksi oman kanan syyttämistä heppoisin perustein jotka sitten osoittautuivatkin vääriksi.

  • Anonyymi

   Ei ole sellaista valtiomiesainesta, tavan nakuttaja vain. Melkein tuli innoissaan ulos maskistaan kun syytti persuja amerikan tapahtumista. Halla-ahon pitäisi joka käänteessä pyydellä anteeksi. Sattui niin sopivasti tuon matuhuijauksen päälle. Kun blm tuhosi epädemokraattisesti niin ei pihaustakaan.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13021
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   199
   13008
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   254
   8275
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   25
   5838
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   202
   3418