Aihe

Vasemmistolainen lastenelokuva esittelee sankaripippelin

Anonyymi

Mädätys ja ihmisten päiden pehmentyminen on nykypäivänä edennyt jo kokonaan toiselle tasolle. Lasten animaatiossa miehen pitkä penis tekee sankaritekoja.

Siis tietty lapsia nyt tuollainen älyttömyys naurattaa, mutta onko se tosiaan lastenelokuvien tekijöiden asia laittaa noihin mukaan vaikkapa koprofiliaa tai puhuvia vaginoita, joita nähdään varmaan seuraavaksi kun rajoja venytetään entisestään.

Tuossa asetelmassa voi sitä paitsi nähdä jo vähemmän viattomiakin yhteyksiä, joihin en halua tässä edes lähteä. ja miettikääpä vaikapa sitä kun naapuruston pedosetä haluaa näyttää lapsille hiukan uusia leikkejä - niitä samoja kuin ovat nähneet televisiossakin...

https://www.episodi.fi/uutiset/uudessa-tanskalaisessa-lastenanimaatiossa-nahdaan-mies-jonka-pitka-penis-toimii-supersankarina-someraivo-oli-taattu/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR23rC-du7KigAFoDx6e0RQolzGHGkJ9wwMtanuEWSyYPhpawWkwsjBKYUs#Echobox=1610296998

23

67

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No huh huh.

  • Anonyymi

   Mistäs sen vasemmistolaisuuden tuohon vedit? Taitaa olla jotain omia päätelmiäsi? Ihan sama, kun minä väittäisin kaikkien persujen olevan h0mop3d0f11lejä.

   • Anonyymi

    Vasemmisto ja feministit(yksi ja sama asia nykyään BTW) ja haluavat tuhota valkoisen ydinperheen, heteronormatiivisuuden ja suitsia perversioita, sukupuolidysforiaa ja queer-ideologiaa uudeksi normaaliksi.
    Feministit ovat mutenkin tunnettuja irstaista tempauksistaan eli housuihin sontimisesta busseissa, menkkalettujen syömisessä, vaginahattujen käytöstä ja muusta vastenmielisestä sikailusta.

    Hyvin menee tämäkin siis linjassa.


  • Anonyymi

   Tuolla tyypillä pitäisi olla kaverina nainen jolla on suurin pimpsa, mitä kaikkea sinne mahtuukaan.

   • Anonyymi

    Se pimpsa voisi olla vaikka tavaratalo jonka uumenista löytyisi kaikenlaisia ihmeellisyyksiä.


  • Anonyymi

   Tosielämän vasemmiston sankarimulkku on Pekka.

  • Anonyymi

   Kun tämä mielisairausmädätys menee tarpeeksi pitkälle, voidaan ihmisiltä vetää ihan oikeasti kurkku auki lastenohjelmissa, koska kyseessä on täysin normaali asia joka voi sattua kenelle tahansa.

   • Anonyymi

    Suvaitsevaisten suunta on selvästi se , että kurkunleikksus on ihan normaalia ja jokapäiväistä. Ainakin eräitten kansanryhmien taholta.


   • Anonyymi

    Johan tietyissä piireissä sellaisia lastenohjelmia lapsille näytetäänkin.


   • Anonyymi

    Se on pian yhtä normaalia kuin hiustenleikkuu.


  • Anonyymi

   Tuossa sarjassa normalisoidaan sitä, että aikuinen äijä esittelee isoa jormaansa lapsille. Toki "huumorin" varjolla. Näin se aina menee.

   On varsin paljastavaa että samat ihmiset jotka henkeen ja vereen ovat puolustelleet Penismies-sarjaa, ovat aiemmin löytäneet rasismia ja seksuaalistereotypioita muista lastenohjelmista. Esimerkiksi Ryhmä-hau lastenohjelmassa on suurin synti ollut se, että se esittää poliisikoiran positiivisena hahmona. Tietyntyyppisille kun tämäkin on sietämätön vääryys.

  • Anonyymi

   Kun tarkastelee sarjan tuotantohistoriaa, niin vasemmistolaisia vaikutteita ei tarvitse arvailla. Se löytyy tekijöiden historiasta, sekä muuta mielenkiintoista.

   Sarjan ohjaaja Tor Fruergaard tunnetaan hyvin jo aiemmista, seksiä ja väkivaltaa, ja seksuaalista väkivaltaa tihkuvista animaatioistaan. Ne eivät ole olleet varsinaisesti mitään lastenohjelmia, mutta nyt on päässyt purkamaan paineitaan myös aivan pikkulasten silmille. https://www.imdb.com/name/nm2799114/?ref_=ttfc_fc_dr1

   Sarjan käsikirjoittaja Maria Nyborg Andreassen puolestaan tunnetaan pikkupoikien homoseksuaalisuutta käsittelevistä fiktioistaan. https://www.imdb.com/name/nm8378135/?ref_=ttfc_fc_wr1

   Ei tarvitse arvailla, kun tarkistaa missä sarjan tekijöiden mielenkiinto on jo aiemmin liikkunut. Mistä ajatusmaailmasta nämä ajatukset ovat kummunneet.

   • Anonyymi

    Ja kuinka väännät nämä sitten vasemmistolaisuuteen?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja kuinka väännät nämä sitten vasemmistolaisuuteen?

    Sarja pohjautuu vasemmistolaiseen arvomaailmaan, koska tekijöillä on vasemmistolainen arvomaailma. Se kun ei pulpahda mistään tyhjiöstä. Kuinka rautalangasta tämä pitää yksinkertaiselle vääntää?


  • Anonyymi

   Naapuruston setä voi sonnustautua pelkkään viittaan ja kertoa olevansa supersankari

  • Anonyymi

   Naisten peniskateus tekee tuosta ohjelmasta pian lopun.

   Eihän se sovi että penis tekee urotekoja.

   • Anonyymi

    Sarjan käsikirjoittaja tosin on nainen. LGBTQ-aktivisti joka on aiemmin käsikirjoittanut tv-sarjan homoseksuaaleista pikkupojista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sarjan käsikirjoittaja tosin on nainen. LGBTQ-aktivisti joka on aiemmin käsikirjoittanut tv-sarjan homoseksuaaleista pikkupojista.

    Sarjan animaatiosta ja ilmeestä vastaa puolestaan hörhö (joskin tuottelias hörhö) jonka aiemmat animaatiot ovat käsitelleet perseilevää ryhmäseksiä, naisten kimppuun muna pystyssä hyökkäilevää ihmissutta, sekä muna pystyssä ravaavia zombie-cowboy-homoseksuaaleja.


  • Anonyymi

   Ennenmuinoin Suomessa Aku Ankat oli kiellettyjä, kuska ankoilla ei ollut housuja. Lehti ei sopinut kirjastoihinkaan, koska se oli länsimaista propakandaa!

   • Anonyymi

    Se meni kuitenkin hiukan eri sfääreissä eikä jossain Aku ankan housuttomuudessa ollut mitään agendaa tai politiikkaa takana.


  • Anonyymi

   Liekö animaation sommittelija jonkin poliittisen uskomuksen edustaja unelmineen? Asetelmat siltä vaikuttavat.

  • Anonyymi

   Sinisiä kolmioita ei saa olla lastenohjelmissa, englantilaiset taisivat silloin nostaa teletapit-ohjelmasta oikein äläkän kun homon merkki lastenohjelmassa.

   • Anonyymi

    Joo, on kukkahattuilua ja sitten on järjenkäyttöä. Pitäisikö lastenanimaatioissa sinusta olla enemmän sukupuolielimillä, ulosteilla jne hupailua?


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   210
   16717
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   339
   6003