Aihe

Saako omistajat some yrityksissä kieltää niiden käyttöä kansalaisilta..?

Anonyymi

.."Valhe mediat "olivat lehtien omjstajille sormella osoittelun aihe, jolla pyrittiin saamaan paperilehtien asema takaisin. Kirjoitellaan kaksi viikkoa vanhasta juttusta lehden mielipiden palstalle, joka julkaistaan kahden viikon päästä, jos se sopii lehden politiikkaan.

Nyt Trumpin kautta estetään twiittaukset ja facebookin käyttöä. Talibalineilla on oma sivunsa jne. murhaajilla, mutta Trumpilta se estettiin?

Mikä on pop, in ,jne. some jätiti tekevät rahaa ja presidentin kiellolla saadaan mainosta! Onko siis oikein, että ihmiseltä voidaan kieltää kirjoittelu poliittisin syin? kiinassa niin tehdään, Pohjois-Koreassa, Kuubassa, Venäjälläkin vainotaan ihmisiä jotka kirjoittelevat mielipiteitään somessa.

Twiittauksien kielto on ollut virhe. Some jätitit eivät saisi langeta politiikan tekoon vaan olla uuden ajan airueita vapaan sanan mahdollisuudessa ihmiskunnalle...

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

    "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
    Maailman menoa
    106
    4951