Aihe

Al-Taee esitutkinta valmis: kiihotus kansanryhmää vastasn

Anonyymi

Kohta näemme farssin (taas yhden)

Demareiden Seikkailu Arvopohjamaailmassa

Al-Taeen fb-kirjoittelujen esitutkinta on valmis ja menee syyteharkintaan. Epäillään kiihotuksesta kansanryhmää vastaan.

Eduskunnan oviin tehdään kaukosäätöavaus, jotta pitkänenäiset demari-pinocchiot saisivat oven auki kun kädet ei kahvaan asti ylety.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/bd407256-2958-4b12-8264-e80bd83135ec

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Peruuko tytti "suomalaisten edun ajattelu on fasistista" tuppurainen nyt risto reipas palkinnon, jonka taateli sai kun hänen isänsä imuroi kotona?

  • Anonyymi

   Ohisalo sai hirmu raivarin kun kuuli ettei asiaa haudattukaan heti kun Al-Taee niin (nyyh nyyh) vilpittömästi pyysi anteeksi.

  • Anonyymi

   Todella vakava rikos kyseessä.

   • Anonyymi

    Se riippuu jäsenkirjasta.
    Persujen tekemänä rangaistuksen pitäisi olla pitkä linnatuomio ja kansalaisluottamuksen menetyäminen, demarin tekemänä vaimea sisäpiirissä mutistu anteeksipyyntö riittää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se riippuu jäsenkirjasta.
    Persujen tekemänä rangaistuksen pitäisi olla pitkä linnatuomio ja kansalaisluottamuksen menetyäminen, demarin tekemänä vaimea sisäpiirissä mutistu anteeksipyyntö riittää.

    Niin no, eihän perussuomalaisten tekemisiä edes tutkita.
    Tehdään poliittinen vähemmistöpäätös, ettei epäiltyä rikosta saa edes tutkia. Päätöksen tekevät perussuomalaiset itse ja lisänä kristilliset.


  • Anonyymi

   Uutisen loppuosa nostaa verenpainetta valtakunnansyyttäjän toimistossa. Keskusrikospoliisi kun poliittisesti ohjatusti ehti jo päättää ettei kirjoituksista aloiteta tutkintaa, vaikka ne ovat laatuaan sellaisia että pienestäkin osasta niitä jonkun toisen (vaikkapa persun tai kristillisen) esittäminä aloitettaisiin tutkinta.

   Helsingin poliisi kuitenkin päätti aloittaa tutkinnan, koska rikos ei ole vielä vanhentunut. Siitä nimenomaisesta syystä että Raija Toiviainen on tällaisen laintulkinnan linjannut käyttöön.

   Nyt on demarileirissä kova hätä päällä. Toivotaan että Toiviainen linjaisi uudelleen ettei esilläolopykälä koskekaan tätä nimenomaista tapausta siksi koska siksikoska.

  • Anonyymi

   Al-Taee kiihottuneena

  • Anonyymi

   Al-Taee? Miten voi olla päättävissä tehtävissä joku joka ei ole täysin perisuomalainen? Ilmankos hallituksen ja eduskunnan uskottavuus on jo mennyt täysin.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   481
   5627
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   94
   5425
  3. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   5082
  4. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4670
  5. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   3409