Aihe

Kongressitalo

Anonyymi

Trumpin kannattajat olivat villillä päällä! Onneksi eivät kuitenkaan kovin pahalla päällä. Jos he villeydessään saivat aikaiseksi näin paljon pahaa niin miten sitten jos olisivat olleet huonolla tuulella?
Kun katselee kuvia näistä Trumpin kannattajista niin heti nousee kysymys, että mitä ihmeen porukkaa tuo on? Aivan kuin jostain mad max leffasta tai hulluinhuoneelta. Osa oli puketuneita kuin olisivat olleet menossa sissi taisteluun. Trumpin talibaaneita nääs.
Murtautuivat kongressitaloon kuin pahimman luokan rosvot. Särkivät, hajottivat ja tappoivat. Ulkopuolella odotti hirsipuu nancya ja penceä. Putkimiinoja, polttopommeja, pesäpallomailoja, putkenpätkiä, aseita ja isopyllyisiä trumpinkannatajia villillä päällä shamaanin johdolla. Make america great!

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajan, perussuomalaisten Mika Niikon mielestä presidentti Trump kuului eilisen mellakan lietsojiin kyseenalaistamalla marraskuun presidentinvaalien tuloksen.

   – (Trump) hyvin nololla tavalla osoitti oman kykenemättömyytensä toimia kansan puolesta. Hän itsekkäästi halusi jopa aiheuttaa kaaosta maassa, Niikko sanoo". Lainaus uutisista.
   Niikko osoittaa kannanotollaan tervettä harkintakykyä. Pisteet Nikolle!

  • Anonyymi

   Kuvia tapahtumasta katsoessa kiinnittyy huomio hirsipuuhun ja ristiin. Mitä näillä halutaan sanoa? Osaisiko Trumpin kannatat selvittää? Ehkä Ahvio tai Turunen tai Meller osaa? He kun pitivät nelisen vuotta sitten Trumppia voideltuna profeettana. Armoitettuna johtajana. Pitävät edelleenkin.
   Varmaan ristillä halutaan viestittää sitä, että olemme kristittyjä. Uskomme Jumalaan ja Trumppiin. Puolustamme samoja arvoja kuin Trumppi. Make america great again kansaa. Hirttopuulla halutaan välittää viesti, että pelosi ja pence hirteen ja kaikki jotka ovat heidän kaltaisiaan pettureita. Kristillinen rakkaus vaatii joskus tällaisia tekoja. Trumpin kannattajien arvomaailman mukaista on murtautua, tuhota, tappaa ja vaientaa. Se heidän tulkintansa siitä sanomasta joka nousee uuden testamentin teksteistä. Jeesus tapettiin. Trumpin kannattajat tappavat. Onko siis kuitenkin näin, että hirttopuu kuvaa Trumpin kannajien arvomaailmaa eikä ristin puun sanomaa? Minun mielestä Hirttopuu sopisi hyvin trumpinkannattajien logoksi!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   118
   10914
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   122
   4427