Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kaipaan nimimerkkiä "Hämärän rajoilla"

Anonyymi

Hänen poistumisensa palstalta oli aikanaa suuri menetys. Tekstinsä olivat loistavia ja aina silloin tällöin hän musisoi palstalaisille (lahjakas muusikko kun on).

Oli kyllä parasta mitä tällä palstalla on koskaan ollut.

24

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oli kiva ätmi ilman naisvihaa. Tekstejänsä oli kiva lukea. Taisi poistua palstalta kun löysi itselleen kumppanin ellen väärin muista.

      • Anonyymi

        Oli sillä joku nainen


      • Anonyymi

        Ei se ätmi ole jos nainen


      • Anonyymi

        Mukavat miehet löytävät itselleen kumppanin, vihaiset naisvihaajat eivät.


    • Mäkin muistan hänet, mutta en tiennyt että poistui palstalta löydettyään naisen. Eihän sellasen pitäisi olla mikään syy jättää palstaa 😂 Eikös se ollut taiteilijanimeltään joku Casey Ryback, ainakin Youtubessa on paljon hauskoja biisejä, joista mun mielestä ehdottomasti nokkelin on tämä https://youtu.be/8w4-ndg82Bk 😄

      • Anonyymi

        Taisi samaan aikaa saada myös töitä, joten aikaa palstailuun ei ilmeisesti riittänyt



      • Anonyymi
        scrg kirjoitti:

        Onneksi musiikkia sentään on tullut. Tän vois melkein linkittää tuonne läski- eiku kehopositiivisuusketjuun

        https://www.youtube.com/watch?v=QsmKFyvhM3E

        "säkkituoli, kuvassa vasemmalla" :D

        Olipa paska. Mitä miehelle on tapahtunut muutamassa vuodessa?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olipa paska. Mitä miehelle on tapahtunut muutamassa vuodessa?

        Ei mun mielestä paska. Toteutus on aika minimalistinen, mutta toisaalta tuollaista voisi esittää livenä. Tai siis tietenkään ei voisi oikeuteen joutumatta tai helvetin irti pääsyä, jos olisi vääriä kuulijoita. Mutta riimithän on ihan kohdallaan.


    • Anonyymi

      Vaikea uskoa, että täällä olisi ollut joku hyvä tyyppikin joskus.

    • Mua vissiin koitetaan muiluttaa Venäjälle.

    • Anonyymi

      Mäkin aloin kaipaamaan luettuani aloituksesi ja mentyäni äsken katsomaan pari hänen tekemää videotaan, vaikken ole koskaan kuullutkaan hänestä aiemmin. 😯😏

    • Anonyymi

      Onko täällä jossain hänen tekstejään vielä, olisin kiinnostunut lukemaan jos niitä löytyy vielä.

      • Anonyymi

        Pistä hakukenttään "Hämärän rajoilla" niin viestejään alkaa löytymään.


    • Anonyymi

      Sarjan nimi on Twilight Zone.

      Amerikkalaiset ovat varmaan jo lähettäneet itselle uuden jaksosta The Stand, sarja, en ole vielä ehtinyt katsoa.

    • Anonyymi

      Aika hauskoja sarjoja kyllä... joku Janet Kidder Star Trek jutuissa, milleköhän tuntuisi pussata sinisiä huulia?

    • Anonyymi

      Hei vaan kaikille.

      Löysin tämän sattumalta katsellessani huvikseni, miltä sivuilta YouTube-kanavalleni on linkitetty. Kerronpa siis kuulumiset lyhyesti.

      Olen ollut nyt muutaman vuoden kokopäivätöissä. Ei mitään omaan koulutusalaani liittyvää – ja hyvä niin. Olen mieluummin duunari kuin humanisti. Palkka on vähintäänkin sama, mutta ainakin koen nyt tekeväni jotakin järkevää ja hyödyllistä.

      Musiikin tekeminen on ollut hyvin satunnaista viime vuosina enimmäkseen siksi, ettei asunnossani ole tilaa ja mahdollisuutta äänittää. Soitinarsenaalini on äidin luona toisella puolella maata, joten musiikin tekeminen on mahdollista vain pari kertaa vuodessa, korona-aikaan harvemmin. (Toki minulla jonkinlainen kosketinsoitin ja kitara on nytkin käytössäni, jotta taidot pysyvät yllä.)

      Palstalla pyörimiseen ei ole ollut motivaatiota. Keskusteluihin ei ollut enää mitään annettavaa. Muutenkin netissä läsnäoloni on jäänyt vähiin: jos jokin sivusto ei enää toimi kunnolla ainoalla vanhalla laitteellani, jossa on nettiyhteys, niin sitten en enää pyöri sillä sivustolla. Esimerkiksi Ylilaudalle en ole pystynyt enää postaamaan ainakaan puoleen vuoteen tällä, mutta toisaalta sen sivuston suhteen ei kyllä kukaan menetä mitään, vaikka sinne ei pääsisikään.

      Lopuksi sitten se parisuhdekysymys... Olen joitakin vuosia ollut parisuhteessa. Suhde on seksitön, ollut alusta asti. Kaikkea ei voi saada, mutta kun muuten olemme onnellisempia yhdessä kuin erikseen, niin tällä mennään, eikä jossittelu tai vihreämmän ruohon etsiskely muualta ole toistaiseksi käynyt mielessä. Tuskin käy jatkossakaan, sillä vuosi vuodelta libido laskee eikä koko asiaa enää tule ihan joka hetki edes ajatelleeksi.

      - HR / CR

      • Anonyymi

        Onnea paremman elämän löytämisestä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onnea paremman elämän löytämisestä!

        Jos seksitön parisuhde, koulutusta vastaamaton työ ja harrastamisen mahdollisuus pari kertaa vuodessa ovat parempaa elämää, niin miten surkea elämä sillä on ennen ollut?


      • Kuten ylempänä naureskelinkin, niin eihän naisen tai työn löytäminen pitäisi olla pätevä syy hylätä palstaa 😂 Tosin siinä "CR" on oikeassa, että palstan taso on vuosi vuodelta laskenut ja keskustelujen aiheet ja sisältö jotenkin ohuempaa.

        Ja tuo on ihan oikea asenne, että tekee sitä työtä minkä itse kokee mielekkääksi eikä takerru tutkintoon tai kanssaihmisten asettamiin odotuksiin. Mähän olen periaatteessa vain amis, mutta sen pari kuukautta kun olin palkkatöissä niin ammattinimike oli "Research associate" eli jonkinlainen tutkimusassistentti. Mutta se oli määräaikainen työsuhde ja kun uutta oli vaikea löytää, niin olenkin sitten tehnyt viimeiset 10 vuotta ihan muuta työtä eli lähinnä touhunnut toiminimellä autoalalla.

        Tuo seksitön suhde on mielenkiintoinen juttu. Mun kaksi viimeistä suhdetta olivat sellaisia, että kyseiset naiset olivat aika vaativia ja halusivat enemmän/useammin kuin minä, ja se aiheutti mulle välillä valtavasti paineita, turhautumista yms. Tosin ensin mainittu nauroi asialle sen verran ala-arvoiseen sävyyn ja väärään aikaan, että ei ihmekään jos on jäänyt mörköjä pääkoppaan. Jälkimmäisessä tapauksessa asiat käsiteltiin ihan aikuismaisesti, ja ollaan edelleen jos nyt ei parhaimpia, niin ainakin varsin hyviä ystäviä. Mä olen epäillyt olevani aseksuaali jo ennen mitään lääkityksiä yms. ja tuntui että se poikuuden menettäminen oli symbolisesti tärkeämpi asia kuin mitä siitä tilanteesta sain irti, samoin myöhemmissä suhteissa koin tärkeämpänä pitää naisen tyytyväisenä vaikka itsellä oli joskus vähän meh-fiilis. Toisaalta taas jos olen tutustumassa tai tutustunut johonkin naiseen, eikä välillä ole sitä "kipinää" niin sekin tuntuu jonkinlaiselta kolaukselta omaa miehisyyttä kohtaan. Varmasti toi Lyrican ja bentsojen popsiminen vaikuttaa asiaan. Aika paljon kertoo se, että monta vuotta sitten käytin "oman käden oikeutta" käytännössä päivittäin, mutta en koskaan katsonut pornoa vaan muuten vain kauniita kuvia naisista. Viime vuosina varsinkin sinkkuna ollessa on voinut mennä helpostikin 2-4 viikkoa että kosken vehkeeseen vain kusemista varten ja joskus virtsaamisen yhteydessä kroppa on muistuttanut että kassit pitäisi joskus tyhjentääkin eli on tarvinnut ikäänkuin niistää vehjettä vaikkei mikään teltta pystyssä olisikaan 😁

        Tuota en aivan ymmärtänyt, että et käy sivustoilla mitkä ei pyöri ainoalla koneellasi? Mä en todellakaan ole sen tyylinen, että pitäisi aina olla viimeisin Iphone sun muut, mutta ei kai 2020-luvulla halvimmat tietokoneet, tabletit tai älypuhelimet niin kalliita ole etteikö tavan duunari sellaisia voisi hankkia? Oma pöytäkoneeni on Windows 10:llä ja kolmisen vuotta vanha ja taisi maksaa noin 300e, tabletin ostin syksyllä 2019 ja taisi olla hintahaarukassa 100-200e ja puhelimena on Nokia 2.2 eli varsin halpa, muistaakseni noin satasen hintainen Android-puhelin. Eikä mullakaan joku sinkut-palstan toimivuus ole ykkösprioriteettina, mutta onhan tietokone ja puhelin tänä päivänä käytännössä tärkeimmät työkalut kenen tahansa käytössä.


      • Anonyymi
        peris234 kirjoitti:

        Kuten ylempänä naureskelinkin, niin eihän naisen tai työn löytäminen pitäisi olla pätevä syy hylätä palstaa 😂 Tosin siinä "CR" on oikeassa, että palstan taso on vuosi vuodelta laskenut ja keskustelujen aiheet ja sisältö jotenkin ohuempaa.

        Ja tuo on ihan oikea asenne, että tekee sitä työtä minkä itse kokee mielekkääksi eikä takerru tutkintoon tai kanssaihmisten asettamiin odotuksiin. Mähän olen periaatteessa vain amis, mutta sen pari kuukautta kun olin palkkatöissä niin ammattinimike oli "Research associate" eli jonkinlainen tutkimusassistentti. Mutta se oli määräaikainen työsuhde ja kun uutta oli vaikea löytää, niin olenkin sitten tehnyt viimeiset 10 vuotta ihan muuta työtä eli lähinnä touhunnut toiminimellä autoalalla.

        Tuo seksitön suhde on mielenkiintoinen juttu. Mun kaksi viimeistä suhdetta olivat sellaisia, että kyseiset naiset olivat aika vaativia ja halusivat enemmän/useammin kuin minä, ja se aiheutti mulle välillä valtavasti paineita, turhautumista yms. Tosin ensin mainittu nauroi asialle sen verran ala-arvoiseen sävyyn ja väärään aikaan, että ei ihmekään jos on jäänyt mörköjä pääkoppaan. Jälkimmäisessä tapauksessa asiat käsiteltiin ihan aikuismaisesti, ja ollaan edelleen jos nyt ei parhaimpia, niin ainakin varsin hyviä ystäviä. Mä olen epäillyt olevani aseksuaali jo ennen mitään lääkityksiä yms. ja tuntui että se poikuuden menettäminen oli symbolisesti tärkeämpi asia kuin mitä siitä tilanteesta sain irti, samoin myöhemmissä suhteissa koin tärkeämpänä pitää naisen tyytyväisenä vaikka itsellä oli joskus vähän meh-fiilis. Toisaalta taas jos olen tutustumassa tai tutustunut johonkin naiseen, eikä välillä ole sitä "kipinää" niin sekin tuntuu jonkinlaiselta kolaukselta omaa miehisyyttä kohtaan. Varmasti toi Lyrican ja bentsojen popsiminen vaikuttaa asiaan. Aika paljon kertoo se, että monta vuotta sitten käytin "oman käden oikeutta" käytännössä päivittäin, mutta en koskaan katsonut pornoa vaan muuten vain kauniita kuvia naisista. Viime vuosina varsinkin sinkkuna ollessa on voinut mennä helpostikin 2-4 viikkoa että kosken vehkeeseen vain kusemista varten ja joskus virtsaamisen yhteydessä kroppa on muistuttanut että kassit pitäisi joskus tyhjentääkin eli on tarvinnut ikäänkuin niistää vehjettä vaikkei mikään teltta pystyssä olisikaan 😁

        Tuota en aivan ymmärtänyt, että et käy sivustoilla mitkä ei pyöri ainoalla koneellasi? Mä en todellakaan ole sen tyylinen, että pitäisi aina olla viimeisin Iphone sun muut, mutta ei kai 2020-luvulla halvimmat tietokoneet, tabletit tai älypuhelimet niin kalliita ole etteikö tavan duunari sellaisia voisi hankkia? Oma pöytäkoneeni on Windows 10:llä ja kolmisen vuotta vanha ja taisi maksaa noin 300e, tabletin ostin syksyllä 2019 ja taisi olla hintahaarukassa 100-200e ja puhelimena on Nokia 2.2 eli varsin halpa, muistaakseni noin satasen hintainen Android-puhelin. Eikä mullakaan joku sinkut-palstan toimivuus ole ykkösprioriteettina, mutta onhan tietokone ja puhelin tänä päivänä käytännössä tärkeimmät työkalut kenen tahansa käytössä.

        Voisin minä ostaa uudet tabletit ja älyluurit ihan milloin tahansa, jos haluaisin, mutta kun en halua. Kun syksyllä vuodesta 2003 asti palvellut kännykkäni lakkasi toimimasta, ostin 20 euron näppäin-Nokian, koska se riittää käytössäni. Myyjän piti kaivella se jostakin kaapin perältä; sattuneesta syystä noita ei enää pidetä esillä.

        Niin kauan kuin pystyn hoitamaan tällä lähemmäs kymmenen vuotta vanhalla tabletillani pakolliset pankki-, vero- ja viranomaisasiat, tämä saa luvan kelvata. Viihdekäyttöni on kauttaaltaan niin yhdentekevää, että jokainen ajan saatossa siihen tuleva tekninen rajoitus on lähinnä tervetullut. Oikeastaan tarvitsen vain verkkoselainta; en esimerkiksi ole koskaan ladannut tähän yhtäkään applikaatiota, jota tässä ei olisi ollut valmiina. Töissä toki käytän päivittäin tietokonetta kohtuullisen sujuvasti, mutta vapaa-ajalla kyseinen maailma ei kiinnosta vähääkään ja uusia asioita omaksun vain pakon sanelemana. (Samasta syystä musiikin tekemisessä käyttämäni tekniikka ja laitteisto ovat yhä samoja kuin 15 vuotta sitten; miksi mennä muuttamaan mitään, kun se kerran jotenkuten toimii?)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Voisin minä ostaa uudet tabletit ja älyluurit ihan milloin tahansa, jos haluaisin, mutta kun en halua. Kun syksyllä vuodesta 2003 asti palvellut kännykkäni lakkasi toimimasta, ostin 20 euron näppäin-Nokian, koska se riittää käytössäni. Myyjän piti kaivella se jostakin kaapin perältä; sattuneesta syystä noita ei enää pidetä esillä.

        Niin kauan kuin pystyn hoitamaan tällä lähemmäs kymmenen vuotta vanhalla tabletillani pakolliset pankki-, vero- ja viranomaisasiat, tämä saa luvan kelvata. Viihdekäyttöni on kauttaaltaan niin yhdentekevää, että jokainen ajan saatossa siihen tuleva tekninen rajoitus on lähinnä tervetullut. Oikeastaan tarvitsen vain verkkoselainta; en esimerkiksi ole koskaan ladannut tähän yhtäkään applikaatiota, jota tässä ei olisi ollut valmiina. Töissä toki käytän päivittäin tietokonetta kohtuullisen sujuvasti, mutta vapaa-ajalla kyseinen maailma ei kiinnosta vähääkään ja uusia asioita omaksun vain pakon sanelemana. (Samasta syystä musiikin tekemisessä käyttämäni tekniikka ja laitteisto ovat yhä samoja kuin 15 vuotta sitten; miksi mennä muuttamaan mitään, kun se kerran jotenkuten toimii?)

        Okei, no meitä on niin moneen lähtöön. Eipä siinä jos pärjäät nykyisillä vehkeillä 👍

        Mäkin kyllä tykkään joskus fiilistellä joidenkin kaapin perältä löytyvien retrojuttujen kuten toimivan 3310-puhelimen tai NES:n parissa, mutta hyvät ajantasaiset vehkeet kyllä helpottaa arkea kummasti ja periaatteessa mahdollistaa laitteiden vähäisemmän määrän. Meinaan että kun ennen piti olla digikamera usb-johto, puhelin, navigaattori, avainlukulistat, you name it, niin puhelimessahan nuo kaikki on tänä päivänä ja yleensä aina mukana. Ja tietty eri ihmiset tarvii työssään eri lailla älypuhelinta, mulle se on varsin tärkeä työväline, mutta en siltikään ihan noin askeettisesti osaisi elää vaikka monella muulla elämän osa-alueella olen vähän minimalisti ja nihilisti toisinaan.


    • Kuulostaa tutulta toi nimimerkki. Ettei ole joskus käynyt tuolla musiikkipuolella.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe