Suomen oma huumelordi Pablo Escobar taas otsikoissa

Anonyymi

Niko Ranta-ahon epäillään jatkaneen huumerikoksia vankilasta vapauduttuaan – poliisi vaatii vangittavaksi
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007734511.html
"Käräjäoikeus määräsi Katiskan päätekijän vangittavaksi poissaolevana.

KRP epäilee Katiska-huumevyyhdin päätekijän Niko Ranta-ahon jatkaneen huumebisnestä sen jälkeen, kun hän vapautui tutkintavankeudesta viime kesänä.

KRP vaati tiistaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa Ranta-ahon vangitsemista poissaolevana. Käräjäoikeus määräsi Ranta-ahon vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä kahdesta törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä veropetoksesta.

Ranta-aho asuu nykyään Espanjassa. Viime aikoina hän on viettänyt aikaa myös Dubaissa, jossa hän juhli uuttavuotta."

Suomessa meno alkaa olla kuin kolumbiassa konsanaan, kun silmäätekevien kokkarevesa huumelordi suhaa maailmalla odottamassa Suomen suurimman huumejutun "muka jopa" 13-vuoden kakkua. Kukaanhan ei usko että tämä julkkishuumeparoni taustansa takia istuu juuri mitään. Suomen suurimmalla huumebisneksellä hankittua varallisuutta, jossa bisneksiä ilmeisesti edelleen jatketaan ja veropetoksia, eikä osin tai kokonaan rikoksilla hankittu omaisuus ole edes hukkaamiskiellossa? Suomen oma Pablo Escobar ja eliitin toiset standardit.

20

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Säännät on rumalle bulkkikansalle, kuten myös koronasuositukset.

    • Anonyymi

      Ihan ihmeellistä, että päästettiin vapaalle jalalle. Kotimaiset julkkisjuorut -palstalta epäiltiin, jos poliisit seurannut ja yrittävät saada enemmän ihmisiä kiinni täten.

      Ei ollut katumusta, niin mikäs siinä on jatkaessa.

      Ja suhtautuminen ihan outo: media hehkutti kuin jotain sankaria ja esikuvaa, julkkiksia tuomiolla. Kesällä uutisoitiin Ranta-ahon naistuttavista. Ihmekö että nuoret sekoavat huumehommiin, kun se esitetään noin ihannoivasti.

      ~~~~~~

      Escobarista tuli mieleen, että hän oli hankkinut virtahepoja. Sitten ne virtahevot pääsivät vapauteen ja rupesivat lisääntymään. Nyt ne ovat jonkinlainen ongelma. Tosin jotkin tutkijat näkevät positiivisena, että virtahevot menestyvät siellä, onko ne Afrikassa uhanalaisia? Ja että ne ottavat jonkun muinaisen eläimen ekologisen lokeron. 🦛🦛🦛

      • Anonyymi

        Varsinais-Suomesta kerrottiin löytyneen kaksi uutta kalalajia,tosin pieniä kaloja kai. Onkohan ne tämän meidän Escobarin jäljiltä..mittasuhteet kun täsmää virtahepo isollapomolla ja särkikala pikkujefellä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varsinais-Suomesta kerrottiin löytyneen kaksi uutta kalalajia,tosin pieniä kaloja kai. Onkohan ne tämän meidän Escobarin jäljiltä..mittasuhteet kun täsmää virtahepo isollapomolla ja särkikala pikkujefellä

        Niin jäi tuosta ylhäältä pois tuo katiska yhteys...sillähän niitä kaloja särkiä,affenia,kiiskiä


    • Anonyymi

      Nyt tämä Katiskaherra saatiin Espanjassa kiinni, mutta eiköhän ole pian taas maailmalla. Ei taitaisi myös 13 vuoden kakkua odottava Nacci päästä ulkomaille. Se on kahdet standardit, toiset rikkaiden kokoomusrapparien eliitin porvarisvesoille, jotka avoimesti katumatta mainostavat ja myyvät huumekaupan luksuselämää. Toiset säännöt hieman rosoisemmille kavereille. Suomen oikeuslaitos on korruptoitunut pahasti kun ulkoiset seikat ja isin asema ja varallisuus menee yhdenvertaisuuden yli. Mutta onhan tuomareissa, juristeissa ym. eniten rappareita ja nimenomaan porvarisellaisia.

      • Anonyymi

        Tätä pitäisi Ohisalonkin miettiä. Koska Hutisaloluuleemitäluulee.


    • Anonyymi

      Pablo oli älykäs. Niko tuskin on sitä.

      • Anonyymi

        Suojelijoita riittää molemmllla.


    • Anonyymi

      Ketähän kavereita tuolla oli???

    • Anonyymi

      onkohan mahollisesti vihreiden listoilla seuraavissa vaaleissa..hyvät edellytykset ainakin olisivat...

      • Anonyymi

        Voi olla että huumeet keretään laillistamaan ennen tuomioita,Vihreiden logiikan mukaan meijän julkku on sitten vähän niinku viaton . tai ainakin sillä oli hyvä päämäärä vaikka rikkoi lakia. ottaa moittet vastaan ja ......


    • Anonyymi

      Niko Ranta-ahon mahdollinen tuomionippu hämmentää kokenutta professoriakin: ”Olen yrittänyt selvittää”
      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/119e79b6-c9b0-47cf-a424-587d64e481c6
      "Laki ei Tolvasen mielestä ehdottomasti velvoita ottamaan aiempaa vankeusrangaistusta huomioon.

      Tolvasen mielestä yleisesti ottaen on hyvä käytäntö, ettei rikoksentekijälle koidu haittaa siitä sattumanvaraisuudesta, missä järjestyksessä rikokset tulevat ilmi ja oikeuskäsittelyyn.

      Ranta-ahon tapaus olisi kuitenkin tässä mielessä poikkeuksellinen, koska uudet, väitetyt huumausainerikokset on tehty vasta tutkintavankeudesta vapautumisen jälkeen.

      Tällainen on hyvin poikkeuksellista muun muassa siitä syystä, että yleensä tutkintavankeus kestää tuomioon saakka, jos odotettavissa on pitkä rangaistus. Nyt kuitenkin Ranta-aho on päässyt kesällä tutkintavankeudesta vapaaksi kesällä ja syyllistynyt väitetysti uusiin rikoksiin vapauduttuaan.

      – Lakia säädettäessä on tuskin otettu lainkaan huomioon tällaista tilannetta. Olen yrittänyt asiaa selvittää, mutta en löytänyt tällaisesta tilanteesta edes ennakkopäätöstä, Tolvanen sanoo.

      Jos Ranta-aho saa tuomion Katiska-jutun lisäksi myös uusista rikoksista, miten pitkään hän istuisi vankilassa?

      Vanki, joka rikosta edeltäneiden viiden vuoden aikana ei ole ollut suorittamassa vankeusrangaistusta, voi päästä ehdonalaiseen vapauteen suoritettuaan rangaistuksesta puolet. Tällöin rikoksentekijää pidetään siis vankeinhoidon näkökulmasta ensikertalaisena.

      Näin ollen Ranta-aho siis lähtökohtaisesti katsottaisiin vankeinhoidon näkökulmasta ensikertalaiseksi sekä Katiska-jutun että mahdollisen uuden tuomion kohdalla, koska tämä viisi vuotta lasketaan rikoksentekoajasta taaksepäin. Ranta-ahon uudet huumerikosepäilyt ajoittuvat vuoden 2020 syksyyn, johon mennessä Ranta-aho ei siis vielä ole ollut suorittamassa vankeustuomiota."

      .

      Hahahah, on tehty Ranta-aholle papan rapparien taholta kiva diili. Päästetään kaveri tutkintavankeudesta hoitamaan huumebisneksiään ja veronkiertoa ulkomaille ennen tuomiota, jotta hän saa uusistakin rikoksista kiinni jäädessään myös tuomion ensikertalaisena. Ja hyvin poikkeuksellisesti huumelordi on päästetty tutkintavankeudesta vapaaksi, varsinkin kun kyseessä vielä hyvin vakava rikos, josta mahdollista saada jopa 13-vuoden tuomio. Haisee niin pahasti kokkarerapparit kuin vaan voi haista.

    • Anonyymi

      Huumelordi? Huumekakara lähinnä ..

      • Anonyymi

        Riita puoliks? Lordikakara


    • Anonyymi

      Kyllä Niko Ranta-ahon bisnes on ollut huomattavasti modernimpaa kuin Escobarin.

      Esimerkiksi Tampereellakaan ei kukaan pystynyt liikuttamaa edes pikkusormeakaan niin ettei Ranta-aho olisi saanut sitä tietää sitä.

      Ranta-aholla oli myöskin poliisin johtoon vaikutusvaltaa, sekä jopa koulutettuja rikollisia luottomiehiä, nk. palkkamurhaajiakin taustallaan.

      Jos se olisi päässyt jatkamaan touhujaan, voin olla sata varma että n. 10v sisällä hän olisi keränyt omaisuuden mikä olisi ollut samaa luokkaa kuin Pablolla tai ainakin hänen serkullaan Gustavo Gavirialla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe