Trump julisti Washington DC:n hätätilaan

Anonyymi

Presidentti Donald J. Trump on julistanut Yhdysvaltain pääkaupunkiin Washington DC:hen hätätilan. Asiasta ilmoitettiin Valkoisen talon kotisivuilla.

”Tänään presidentti Donald J. Trump ilmoitti, että Columbian piirikunnassa (Washington DC) on hätätilanne, ja määräsi liittovaltion avustamaan piirikunnan vastatoimia 11. tammikuuta – 24. tammikuuta 2021 pidetyn 59. presidentin virkaanastumisen seurauksena syntyneen hätätilan vuoksi.

Presidentti valtuuttaa sisäisen turvallisuuden ministeriön, Federal Emergency Management Agency (FEMA), koordinoimaan kaikki katastrofiaputoimet, joiden tarkoituksena on lievittää hätätilanteesta aiheutuvia vaikeuksia ja kärsimyksiä paikalliselle väestölle sekä antaa asianmukaista apua tarvittaessa Stafford-lain V säädöksen nojalla ihmishenkien pelastamiseksi, omaisuuden, julkisen terveyden ja turvallisuuden suojelemiseksi sekä katastrofin vaaran vähentämiseksi tai välttämiseksi Columbian piirikunnassa.

Erityisesti FEMA:lla on lupa tunnistaa hätätilanteet, mobilisoida ja tarjota harkintansa mukaan tarvikkeita ja resursseja niiden lievittämiseksi. Hätätoimenpiteet, jotka rajoittuvat liittovaltion suoraan avustukseen, annetaan kokonaisuudessaan liittovaltion rahoituksella.

Pete Gaynor, sisäisen turvallisuuden osaston liittovaltion hätätilahallintoviraston (FEMA) hallintovirkamies, nimitti Thomas J. Fargionen liittovaltion koordinaattoriksi elvytysoperaatioille hätätila-alueella.”

Jo paljon aiemmin, 4.1. ilmoitettiin virallisesti, että Joe Bidenin virkaanastujaisten paraati on peruutettu. Mutta nyt, 6.1. nähtyjen Washingtonin tapahtumien jälkeen, muutoksia perinteisissä virkaanastujaisjuhlallisuuksissa, joihin ei uskottu kansalaisten edes ilmaantuvan, perustellaankin ”COVID-riskien” sijasta ”Trump-kannattajien muodostamalla uhalla”, jota on voimistettu mm. FBI:n varoituksilla.

Mm. Washingtonin pormestari Muriel Bowser kehotti eilen maanantaina ”ettei amerikkalaisten tulisi matkustaa kaupunkiin presidentin virkaanastujaisiin 20. tammikuuta”. On kuitenkin kysyttävä, miten virkaanastujaisiin voisi edes matkustaa tai kuka sellaista olisi edes suunnitellut, koska viralliset juhlallisuudet peruutettiin jo ennen ”Trump-uhan” luomista, siis hyvissä ajoin ennakkoon, 4.1.2021?

Lähde: Valkoinen talo, The Epoch Times

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ettei vaan kohta tapahdu vallankaappaus oikeasti?

      • Anonyymi

        Kannattaa seurata tunnettujenvaihtoehto medioiden lähetyksiä. Elämme muutoksen aikaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa seurata tunnettujenvaihtoehto medioiden lähetyksiä. Elämme muutoksen aikaa.

        Ps. Blogini kertoo nopeasti totuuden.


    • Anonyymi

      "On kuitenkin kysyttävä, miten virkaanastujaisiin voisi edes matkustaa tai kuka sellaista olisi edes suunnitellut, koska viralliset juhlallisuudet peruutettiin jo ennen ”Trump-uhan” luomista, siis hyvissä ajoin ennakkoon, 4.1.2021?"

      Vain eliitin bileet peruttiin koronan vuoksi. Biden vannoo virkavalan vanhassa tutussa paikassa Capitolin ulkopuolella. Mutta turvallisuustilanne on Trumpin yllytyskampanjan vuoksi sellainen, ettei yleisöä toivota.

      FBI on seurannut chatteria, jonka mukaan aseellisia mielenilmauksia suunnitteilla Washingtonissa sekä osavaltioiden pääkaupungeissa. Tappakaa Biden, tappakaa Pence, tappakaa Pelosi -viestit leviävät. Hätätilan julistaminen mahdollistaa koko turvallisuuskoneiston aktivoimisen.

    • Anonyymi

      Hätätila todennäköisesti julistetaan, koska uhkataso on huomattavasti noussut. Mutta Valkoisen talon sivuilla aiheesta ei ole mitään.

    • Anonyymi

      " 59. presidentin virkaanastumisen "
      Biden tulee olemaan pressa numero 46.

    • Anonyymi

      On se ketku. Trump ensin yllyttää puoliapinansa mellakoimaan ja seuraavaksi pistää armeijan ottamaan näiltä luulot pois. Saa kautensa lopuksi taas esittää suurta sankaria. Ja persukuoro ylistää.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe