Aihe

Trump julisti Washington DC:n hätätilaan

Anonyymi

Presidentti Donald J. Trump on julistanut Yhdysvaltain pääkaupunkiin Washington DC:hen hätätilan. Asiasta ilmoitettiin Valkoisen talon kotisivuilla.

”Tänään presidentti Donald J. Trump ilmoitti, että Columbian piirikunnassa (Washington DC) on hätätilanne, ja määräsi liittovaltion avustamaan piirikunnan vastatoimia 11. tammikuuta – 24. tammikuuta 2021 pidetyn 59. presidentin virkaanastumisen seurauksena syntyneen hätätilan vuoksi.

Presidentti valtuuttaa sisäisen turvallisuuden ministeriön, Federal Emergency Management Agency (FEMA), koordinoimaan kaikki katastrofiaputoimet, joiden tarkoituksena on lievittää hätätilanteesta aiheutuvia vaikeuksia ja kärsimyksiä paikalliselle väestölle sekä antaa asianmukaista apua tarvittaessa Stafford-lain V säädöksen nojalla ihmishenkien pelastamiseksi, omaisuuden, julkisen terveyden ja turvallisuuden suojelemiseksi sekä katastrofin vaaran vähentämiseksi tai välttämiseksi Columbian piirikunnassa.

Erityisesti FEMA:lla on lupa tunnistaa hätätilanteet, mobilisoida ja tarjota harkintansa mukaan tarvikkeita ja resursseja niiden lievittämiseksi. Hätätoimenpiteet, jotka rajoittuvat liittovaltion suoraan avustukseen, annetaan kokonaisuudessaan liittovaltion rahoituksella.

Pete Gaynor, sisäisen turvallisuuden osaston liittovaltion hätätilahallintoviraston (FEMA) hallintovirkamies, nimitti Thomas J. Fargionen liittovaltion koordinaattoriksi elvytysoperaatioille hätätila-alueella.”

Jo paljon aiemmin, 4.1. ilmoitettiin virallisesti, että Joe Bidenin virkaanastujaisten paraati on peruutettu. Mutta nyt, 6.1. nähtyjen Washingtonin tapahtumien jälkeen, muutoksia perinteisissä virkaanastujaisjuhlallisuuksissa, joihin ei uskottu kansalaisten edes ilmaantuvan, perustellaankin ”COVID-riskien” sijasta ”Trump-kannattajien muodostamalla uhalla”, jota on voimistettu mm. FBI:n varoituksilla.

Mm. Washingtonin pormestari Muriel Bowser kehotti eilen maanantaina ”ettei amerikkalaisten tulisi matkustaa kaupunkiin presidentin virkaanastujaisiin 20. tammikuuta”. On kuitenkin kysyttävä, miten virkaanastujaisiin voisi edes matkustaa tai kuka sellaista olisi edes suunnitellut, koska viralliset juhlallisuudet peruutettiin jo ennen ”Trump-uhan” luomista, siis hyvissä ajoin ennakkoon, 4.1.2021?

Lähde: Valkoinen talo, The Epoch Times

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ettei vaan kohta tapahdu vallankaappaus oikeasti?

   • Anonyymi

    Kannattaa seurata tunnettujenvaihtoehto medioiden lähetyksiä. Elämme muutoksen aikaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kannattaa seurata tunnettujenvaihtoehto medioiden lähetyksiä. Elämme muutoksen aikaa.

    Ps. Blogini kertoo nopeasti totuuden.


  • Anonyymi

   "On kuitenkin kysyttävä, miten virkaanastujaisiin voisi edes matkustaa tai kuka sellaista olisi edes suunnitellut, koska viralliset juhlallisuudet peruutettiin jo ennen ”Trump-uhan” luomista, siis hyvissä ajoin ennakkoon, 4.1.2021?"

   Vain eliitin bileet peruttiin koronan vuoksi. Biden vannoo virkavalan vanhassa tutussa paikassa Capitolin ulkopuolella. Mutta turvallisuustilanne on Trumpin yllytyskampanjan vuoksi sellainen, ettei yleisöä toivota.

   FBI on seurannut chatteria, jonka mukaan aseellisia mielenilmauksia suunnitteilla Washingtonissa sekä osavaltioiden pääkaupungeissa. Tappakaa Biden, tappakaa Pence, tappakaa Pelosi -viestit leviävät. Hätätilan julistaminen mahdollistaa koko turvallisuuskoneiston aktivoimisen.

  • Anonyymi

   Hätätila todennäköisesti julistetaan, koska uhkataso on huomattavasti noussut. Mutta Valkoisen talon sivuilla aiheesta ei ole mitään.

  • Anonyymi

   " 59. presidentin virkaanastumisen "
   Biden tulee olemaan pressa numero 46.

  • Anonyymi

   On se ketku. Trump ensin yllyttää puoliapinansa mellakoimaan ja seuraavaksi pistää armeijan ottamaan näiltä luulot pois. Saa kautensa lopuksi taas esittää suurta sankaria. Ja persukuoro ylistää.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   434
   5205
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   4270
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   55
   3293
  4. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   2528