Aihe

Koronna testi

Anonyymi

En tiedä mihin palstalle olisi kuulunut, mutta kysyn nyt täältä:Minua askarruttaa, että jos käyn esim.tänään testissä huomenna vastaus negatiivinen,no tietysti oireet miksi sinne menin jatkuvat,eihän ne testiin jää, niin jos tauti vaan jatkuu pitääkö mennä taas testiin, elikkä kauanko tuo negatiivinen on voimassa, otetaanko niitä testejä samalta ihmiseltä kuinka monta kertaa,en ole testeissä käynyt mutta rupesin tässä tätä pohtimaan.Voin olla tyhmä myönnetään, mutta aattelin nyt kyssästä jos jollain kokemuksia/tietoa.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos olet käynyt oireiden vuoksi koronatestissä, mutta tulos on negatiivinen, se ei ole täysin varmaa ettei sinulla olisi koronaa. Eräs tuttavani sai myös negatiivisen tuloksen vaikka oli selvät oireet. Olo kuitenkin paheni edelleen ja hän meni uudelleen testiin ja sitten tulos olikin positiivinen ja sairaalareissu edessä.

   • Anonyymi

    Kiitos vastauksesta, eihän niihinkään sitten ole luottamista toivottavasti en joudu testiin, kyllä tämä on sekavaa . Käsketään ihmisten mennä pienestäkin (riskiryhmät) testiin,no missä vaiheessa testiin voi sitten luottaa ,..?


  • Anonyymi

   Minulla on ollut jo muutaman vuoden sellaista että rasituksen jälkeen ( ei tarvitse olla kuin kauppareissu ) tulee aina pariksi päiväksi flunssan oireita.
   Eihän niissä testeissä voi yhtenään juosta.
   Pari kertaa minulta on testi otettu muun asian yhteydessä.

   Ehkä sitten on mentävä jos tulee jotain vakavampaa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   99
   5744
  2. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   496
   5716
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   5041