Aihe

Miksi niin moni ei halua koronarokotusta?

Epäluulo muistuttaa liian nopeasta rokotteen kehitysvauhdista

Aiemmin rokotteiden kehitystyö on ottanut 5-10 vuotta - lähinnä työläittäin ryhmätestausten vuoksi. Aiemmilta ajoilta on myös tuloksia, jotka eivät mairittele rokotteiden luotettavuutta - vaikka usein rokotteet tuovat asetetun tavoitteen ja toimivat jopa hämmästyttävän hyvin.

Mutta osa ihmisistä on epäluuloisia kaikkea uutta ja laajemmin kokeilematonta kohtaan

Isreal voimallisena ja nopeana rokottajana antaa helpotusta, sillä he toimivat laajana 'koekaniinikenttänä kansakuntatasolla' - kohta jo puoli miljoonaa rokotettua! Oletamme Israelin kertovan mahdolliset ongelmat - rokotteesta johtuen, joita on jo ilmaantunut länsimaissa - tosin hyvin vähän.

On myös joukko ihmisiä, jotka eivät käytä edes maskeja, ja näin he voivat kokea olevansa Koronan ulottumattomissa, vaikka mitään tarkkaa syytä ei voida osoittaa toistaiseksi tarttumattomuuteen.

On jo tapauksia, joissa jo kerran tartunnan saanut ja parantunut - saa uudelleen tartunnan, puhumattakaan nyt esille tulleesta vääjäämättömästä Koronan omasta tuotekehityksestä, kun se tuottaa uusia muotoja ja osa mutanteista voivat olla jopa vastustuskykyisiä luoduille nykyrokotteille, jotka puskettiin markkinoille lyhyessä ajassa, 6-12 kuukaudessa.

Tältä epäluulon osalta täysi rehellisyys tutkijoilta, asiantuntijoilta ja rokotevalmistajilta on edellytys täydelle rokotettavuudelle, vaikka tosiasia on se, ettei kaikki tule koskaan ottamaan rokotetta - omalla vastuullaan!

Nyt yhteiskunta ottaa jälleen velkaa kansalaistensa puolesta - ja rokote on suomalaisille ilmainen. Se, ettei rokotetta ole "riittävästi" nyt saatavilla, voi lisätä luottamusta epäilijöille, sillä he voivat nähdä ehkä ne vastareaktiot - ennen oman rokotteen ottoa.

Kiinalaiset sanovat kiiruhtavansa hitaasti

Media kertoo 4,5 miljoonaa kiinalaista rokotetun, vaikka kiinalaisista lähteistä kerrotaan luvuksi 45 miljoonaa. Emme ole saaneet ainakaan vielä huolestuttavia uutisia Kiinasta - rokotteen osalta.

...
21815

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

    Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
    Kotimaiset julkkisjuorut
    358
    23521
   2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

    Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
    Kotimaiset julkkisjuorut
    316
    6381
   3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

    Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
    Maailman menoa
    409
    4676
   4. Niko Ranta-aho aikoi karata Afrikkaan!

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/espanjan-poliisi-niko-ranta-aho-suunnitteli-pakoa-afrikkaan-katso-video-poliisin-iskusta-marbellan-asuntoon/804058
    Kotimaiset julkkisjuorut
    91
    1931