Aihe

Kasvomaskin turha käyttö johtaa aivovaurioihin!

Anonyymi

"Tohtori Margarite Griesz-Brisson on lääkäri, neurologi, neurofysiologi ja farmakologian tohtori. Hän varoittaa nyt yleisöä siitä, että kasvosuojat, joita heitä vaaditaan käyttämään tartunnan leviämisen estämiseksi, voivat johtaa hapen puutteeseen ja vakaviin aivovaurioihin, ja uskoo, että lapset ja nuoret ovat erityisen herkkiä."
https://koronarealistit.com/saksalainen-neurologi-kasvosuoja-johtaa-aivovaurioihin/

32

106

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eiköhän sekin vielä todeta, ettei ne kasvomaskit koronalta suojaa.
   Jos suojaisivat, niin ei leviäisi korona sitä vauhtia ja niissä maissa, joissa on maskipakko ja paljon tiukemmat määräykset.
   Jos maski oikeasti suojaisi, niin ei korona olisi jo hiipunut, kun kaikilla on maski päässä, mutta uusia tartuntoja vaan tulee.

   • Anonyymi

    Siis korona olisi jo hiipunut.


   • Anonyymi

    "Eiköhän sekin vielä todeta, ettei ne kasvomaskit koronalta suojaa."

    Ei tarvitse enää odottaa. On jo todettu, etteivät muut kuin erityiset maskit suojaa käyttäjäänsä virusinfektioilta varsinkaan täydellisesti. Sekin on kuitenkin todettu, että kirurgimaskit ja kangasmaskitkin voivat vähentää käyttäjän saamaa virusannosta, mikä puolestaan voi vaikuttaa taudin vakavuuteen. Ottaisitko mielummin 1000 vai 100000000000000 virionia, jos näistä vaihtoehdoista olisi pakko valita? Itse ottaisin vain 1000, sillä infektioon koronan kohdalla tarvitaan jotain tuhansia.

    Toinen tärkeä seikka koskee muiden suojaamista, ei niinkään oman itsen suojaamista mitä maskin käyttöön suoranaisesti tulee. Sekin on nimittäin tutkimuksissa havaittu, että koronan LEVIÄMISTÄ EHKÄISEE se, miten paljon ihmiset saavat yskittyä viruspartikkeleita sisältäviä pisaroita ilmoille. Maskien on todettu ehkäisevän pisaroiden muodostusta jonkin verran. Tällä on edelleen vaikutusta saatavilla olevien virusannosten määrään.

    "Jos suojaisivat, niin ei leviäisi korona sitä vauhtia ja niissä maissa, joissa on maskipakko ja paljon tiukemmat määräykset."

    Tuo on argumentointivirhe. Ethän sinä nimittäin nimittäin tiedä sitä, että kuinka nopeasti korona leviäisi mikäli maskeja ei noissa maissa käytettäisi ollenkaan. Toisekseen, ei koronan leviäminen tietenkään ole VAIN MASKEISTA KIINNI, vaan monista muistakin tekijöistä. Nämä pitäisi olla myös tarkastelussa, jotta voitaisiin vetää mitään johtopäätöksiä.

    "Jos maski oikeasti suojaisi, niin ei korona olisi jo hiipunut, kun kaikilla on maski päässä, mutta uusia tartuntoja vaan tulee."

    Jälleen ihan pelkkää höpöhöpöä, edelliseen nähden jo pahempaa bullshittiä. Oletko epidemiologi? Miksi sinä et ole tekemässä päätöksejä pandemian kontrolloinnin suhteen, kun kerran tiedät paremmin? Olisikohan niin, että et tietenkään tunne asiaa asiantuntijoita paremmin? Olisikohan niin, että sinäkään et pystyisi järjestämään ihmisten toimintaa yhtään paremmin?

    Koettakaa nyt ihmiset ymmärtää, että maski on kuin autossa turvavyö. Et sinä kolaria aja tahallasi vain siksi, että nyt se on turvallista kun on kerran turvavyö! Kuin turvavyö autossa kolarin sattuessa, maski ehkäisee epidemian vahinkoja.

    Turvavyö ei pelasta jos ajat 200 km/h vastaantulijaa päin, sinkoudut siitä 27 kertaa katon kautta ympäri kierien mereen. Turvavyö voi pienemmillä nopeuksilla auttaa niin, ettet saa mitään vammoja, joita ilman sitä saisit kuitenkin varmasti.

    Maski voi vähentää todennäköisyyttä saada vakava tauti. Maski ei auta mitään, jos käytät sitä väärin ja olet jatkuvasti kylki kyljessä muiden ihmisten kanssa kuvitellen jostain vinoutuneesta käsityksestäsi johtuen, että nyt kun on maski, niin voi sitten tehdä taas ihan mitä tahansa. Kokoajan on kuitenkin toitotettu, että maski on vain lisätoimenpide, ja ne muut toimenpiteet on edelleen oltava mukana! Miksei tämä mene perille?


  • Anonyymi

   pUOSKARI SE ON

  • Anonyymi

   Kyllä siinä hiilidioksidia joutuu vetämään enemmän kuin normaalisti.

   • Anonyymi

    Toisaalta, eipä noilla sairaalassa työskentelevillä ole aivovammaa tullut kun normaalisti joutuvat pitämään maskeja leikkauksissa.


   • Anonyymi

    Ehkä samalla vedolla tulee myös happea?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ehkä samalla vedolla tulee myös happea?

    Keuhkojen tehtävä on poistaa kuona-aineita verestä. Maskin kanssa vedetään kuonat takaisin vereen.
    Ongelman suuruus kai riippuu siitä mitä kuona-aineita satutaan vetelemään takaisin vereen.


  • Anonyymi

   Vaippojen käyttäjistä tulee kakkahulttioita. Ei enää kiinnosta pidätellä, vaan lasketellaan kurat missä vain, milloin tahansa.

  • Anonyymi

   ”En osallistu, en pelkää”, Griesz-Brisson julistaa.

   ”Voit jo nähdä, että he yrittävät ottaa ilman jota hengitämme. Henkilökohtainen vastuu on nyt tarpeen. Olemme vastuussa ajattelustamme, emme tiedotusvälineistä. Olemme vastuussa tekemisistämme, emme esimiehistämme. Olemme vastuussa terveydestämme, emme Maailman terveysjärjestöstä. Ja olemme vastuussa siitä, mitä tapahtuu maassamme, emme hallituksesta”, Griesz-Brisson toteaa.

   • Anonyymi

    No ei kai se lääkäriyskään ihan täysin persuudelta suojaa.


  • Anonyymi

   Kumpi on pahempi korona vai aivovaurio🤔

   • Anonyymi

    Turha kysymys, koska yksi lääkärin mielipide ei tarkoita, että maskia käyttämällä saisi aivovaurion. Siitä on kuitenkin erikseen jo varoitettu, että mikäli on hengityelinsairauksia tai muita hengitysvaikeuksia, pitää se asia maskeja käytettäessä huomioida. On itsestäänselvyys, että kasvojen eteen laitettava este vaikeuttaa hengitystä hieman. Nyt on kuitenkin oleellista tajuta se ero siinä, että miten paljon se este sitä hengitystä haittaa. Ero oikein käytetyllä ja sopivalla maskilla ja suun ja sierainten peittämisellä ilmastointiteipillä nimittäin on valtava.

    Sitä paitsi, koronaviruksen vakaviin komplikaatioihin sisältyy aivovaurion riski, koska kyseisellä taudilla on taipumusta aiheuttaa veritulppia. Otatko mielummin sen riskin, vai vähennät riskiäsi saada kyseinen tauti ylipäätään tai ainakin sen vakava muoto käyttämällä oikeaoppisesti sopivaa maskia, sekä tietysti järkeä muutenkin? Ai niin, jos kykenisit käyttämään järkeä, et olisi esittänyt täällä tuollaista idioottimaista, johdattelevaa kysymystä, joka on pelkkä argumentointivirhe.


  • Anonyymi

   Hallituksemme eka maskikauppa osoitti sen. Ei ole hallituksessa enää täyspäistä.

  • Anonyymi

   Nyt sitten kipinkapin kaivamaan esille tieteellisiä tutkimuksia joiden perusteella hiilidioksidin lisääntyminen hengitysilmassa aiheuttaa mainittuja aivovaurioita.

   Luulisi että aivokirurgit olisivat tuon jo huomanneet vuosikymmeniä sitten. Kun siis ovat usein leikkauksissa mukana todella pitkään hengityssuojan kanssa ja alan asiantuntijoina osaavat tunnistaa neurologisia ongelmia myös itsessään.

   • Anonyymi

    Kirurgien maskit ovat erilaisia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kirurgien maskit ovat erilaisia.

    Huomattava osa kansalaisilla nähdyistä maskeista on juuri kirurgisia suu- nenäsuojuksia. Maskeja on tietysti moneen lähtöön, joten pelkän "maski"-käsitteen käyttö ei tässä yhteydessä oikein kerro mitään. Normaalin järjenkäytön taitavalle ja normaalin yleissivistyksen omaavalle pitäisi olla selvää, että kyse on lähinnä siitä kuinka tiiviisti maski asettuu naamalle ja kuinka paljon se heikentää ilman läpivirtausta.

    Ainahan ne maskit vuotavat vähän jostain. Kyse on nyt siitä, että mitä vähemmän julkisessa tilassa on viruspartikkeleita sisältäviä pisaroita ilmassa, sen parempi, koska sitä vähemmän tulee infektioita, ja sitä vähemman vakavia infektioita tulee. Lähes kaikki maskit vähentävät riskejä tässä suhteessa. Tutkimuksissa muuten on todettu, että fleecekaulurin käyttö maskina aiheutti enemmän pisaranmuodostusta yskiessä/aivastaessa, että ihan mikä tahansa ei siis käy maskiksi.


  • Anonyymi

   jep. mutta sitäpä ei kukaan pysty sitten todistamaan jälkikäteen. milläs todistat että aivot oli kunnossa ennen maskien käyttöä ja käytön jälkeen paskana ja juuri maskit vauriot aiheuttivat. et millään. ja ei kukaan lääkäri semmoista halua alkaa todistamaan, se olisi ammatillinen itsemurha

  • Anonyymi

   Maski ei suojaa, ehkä vähän hidastaa.
   Kotona et ole turvassa, kodeissa on ilmanvaihto.
   6kk kehitetty rokote, väärä illuusio turvasta.

   Ärhäkämmin leviävä virus vai lisääntynyt viruskanta?
   3. ja 4. aalto tulevat ainakin vielä.

   Pelolla on hyvä myydä ja rahastaa. Samalla joku saa leikkiä johtajaa.

   • Anonyymi

    Tärkeintä on nyt kuitenkin muistaa se, että korona aiheuttaa vakavia sairastumisia riittävän suurelle osalle väestöstä, että asialle on tehtävä jotain. Sivistysmaassa ei voida jättää potilaita kadulle kuolemaan, ja tämän seurauksena on se, että sairaalapaikat ja teho-osastopaikat voivat täyttyä. Mitäs sitten tehdään?


  • Anonyymi

   Ne jotka maskeja käyttävät ovat jo valmiiksi vaurioituneita aivoistaan.

   • Anonyymi

    Niin ovat, ihan naurettavan näköisiä nuo pölhöt, jotka ulkona yksin ollessaankin pitää maskia. Hyvin on uponnut lampaisiin maskihömpötys...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin ovat, ihan naurettavan näköisiä nuo pölhöt, jotka ulkona yksin ollessaankin pitää maskia. Hyvin on uponnut lampaisiin maskihömpötys...

    Jos näet maskillisen ulkona yksin niin syy saattaa olla että hän poistui juuri bussista ja on kävelemässä apteekkiin eikä viitsi vaihtaa maskia 5 min matkalla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin ovat, ihan naurettavan näköisiä nuo pölhöt, jotka ulkona yksin ollessaankin pitää maskia. Hyvin on uponnut lampaisiin maskihömpötys...

    Juu, tärkeintähän tässä onkin se miltä kukakin näyttää. Toinen kommentoija tuossa kertoikin hyvän syyn sille, miksi voit nähdä yksinäisenkin ihmisen maski päässään. Mutta tuolla tavalla ulkonäkökeskeisesti ajattelevan möläytys sinusta paljastikin sen, että et varmaan osaa ajatella loogisesti ja siten ymmärtää, että vaikka joku on juuri nyt yksin maski päässä, saattoi hän tosiaan vaikka minuutti sitten olla ruuhkabussissa tai olla minuutin päästä menossa sellaiseen.

    Maskien hyödyt ovat rajalliset, mutta eivät olemattomat. Tämä on havaittu tutkimuksissa. Huomioin itse tutkimusnäytön perusteella ajatellen ennen kaikkea muut; samalla suojaan hieman itseäni. Sinä todennäköisesti, muita lampaiksi nimitellen, olet itsekeskeinen. Kaltaisillesi toivonkin piruuttani, että tulisi maskipakko ja perkeleenmoiset sakot sen laiminlyönnistä. Ai että minä nauraisin kun saisin tulla huutelemaan sinulle kuinka tyhmältä näytät, kun naama punaisena kävelet maski päässä vaikka yksinkin, kun olet sitä ennen muutamat sakot joutunut maksamaan.

    Tietysti minkäänlaisiin pakkotoimiin ei tarvitsisi ryhtyä, ellei maailmassa olisi liikaa itsekkäitä, tutkimusten suhteen denialistisia idiootteja, jotka kuvittelevat tietävänsä asiantuntijoita paremmin missä mennään. Mutta pakko on onneksi eräs mahdollinen ratkaisu, ellei homma muutoin lähde hoitumaan. Onneksi jotkut osaavat huomoida muutkin asiat kuin vain sen, että miltä joku näyttää tai vaikuttaako se jonkun kusipään mielestä lammasmaiselta.


  • Anonyymi

   Aivan yhtä hyvin voisi mennä sanomaan leikkaavalle kirurgille, että heitä se maski hittoon koska se ei mitään hyödytä kuitenkaan.

   • Anonyymi

    Koskaan Kirurgi ei ole väittänyt, että se suojaisi virukselta, paitsi jonkin KORONA Faaraon suussa.

    Faarao Tedros on luvannut poistaa koronan maailmasta, ja samoin on luvannut joukkonsa.

    Kuitenkin.

    Täydellinen olkoon nimesi, Täydellinen olkoon nimesi!

    YEEEEAH!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Koskaan Kirurgi ei ole väittänyt, että se suojaisi virukselta, paitsi jonkin KORONA Faaraon suussa.

    Faarao Tedros on luvannut poistaa koronan maailmasta, ja samoin on luvannut joukkonsa.

    Kuitenkin.

    Täydellinen olkoon nimesi, Täydellinen olkoon nimesi!

    YEEEEAH!

    Yeah

    https://www.youtube.com/watch?v=J7Mmw96VL5w


  • Anonyymi

   Heitetään maskit roskiin ja aletaan kantaa vastuuta toisistamme viisaammin. Eli välttämällä yskimistä ja aivastelua julkisilla paikoilla, pitämällä turvavälit yms.

   • Anonyymi

    Toivottavasti voitte pitää kaupassa sen 10min hetken maskia jossa kulkee happi, ei ole pakko olla koko päivä maski kasvoilla.


  • Anonyymi

   Kertakäyttömaski antaa sivusta happea (aikuisille), jos ei ole nopea tahti kävelyssä tai ylämäki. Kaupassa yhdellä miehellä oli todella paksun näköinen kangasmaski, sen läpi luultavasti vaikea hengittää, kuin moninkertainen vaate suussa. Hapen pitäisi jotenkin kulkea läpi suodattaen tai sivusta, ettei tule hapenpuute ja pyörry.

  • Anonyymi

   Tuollainen kasvovaippa naamalla ei suojaa muuta, kuin omien hengitysliemien ylenpalttiselta leviämiseltä lähiympäristöön, lisäksi yskimisistä ja pärskimisistä ym. ei räkä lennä suoraan toisten naamoille ja muualle. Niitä hengityshuurujakaan se ei estä täysin leviämästä ympäristöön, ainoastaan vähentää niiden leviämistä jonkin verran. Tähän tarvitaan tehokasta ilmastointia sisätiloissa.

   Aivan turhaa keskenkasvuisten verrata sairaanhoitohenkilökunnan leikkaussalikäytäntöjä ja vaikkapa rahvaan kauppareissuja, kaksi ihan eri asiaa.

   Jos käy kaupassa eikä yski, pärski tai puhu ja hengittelee nenän kautta koko reissun, vaikutus lähi-ilmastoon lähes sama kuin jos tekee saman reissun rätti naamalla.

  • Anonyymi

   Kasvomaskin käyttämättä jättäminen johtaa aivovaurioihin ainakin jos minä satun näkemään.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   343
   25042
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14238
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   349
   11732
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   109
   8738
  5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   546
   6015