Aihe

Totuus ääripersuista

Anonyymi

Äärikansalliset ryhmät ovat käyneet keskusteluja uuden europarlamenttiryhmän perustamiseksi. Ryhmään kuuluisivat ainakin Ranskan Marine Le Penin Rassemblement National, Italian Matteo Salvinin Lega, Itävallan Heinz-Christian Strachen FPÖ ja Suomen Perussuomalaiset.

Le Pen, Salvini ja Strache ovat vastaanottaneet tai olleet vastaanottamassa rahaa Kremlistä, ja kaikki heistä ovat julkisesti vastustaneet EU:n Venäjälle asettamia talouspakotteita, Tikkanen kirjoittaa tiedotteessaan.
– Perussuomalaiset ovat halukkaita liittymään ryhmään Venäjältä rahaa vastaanottavien Putin-mielisten puolueiden kanssa. Nämä ilmiöt ovat Euroopalle haitallisia, ja siksi kaikkien vastuullisten voimien on yhdistettävä voimansa ja taisteltava tätä vastaan. On surullista, jos isänmaallisuus kääntyy kansainvälisen yhteistyön vastustamiseksi ja Venäjän vasalliksi alistumiseen, Tikkanen sanoo.
EU:ta vastustavia ryhmiä näyttää Tikkasen mukaan yhdistävän Venäjä-mielisyys.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kuulostaa loistavalta ryhmältä, jesssss ,on niihin vihreiden hinttari-puunhalaajiin jo kyllästyttykin , kerrankin kunnon miehekästä toimintaa, hyvä!

  • Anonyymi

   Ei varmaan muut voi vaikuttaa mihin venakot rahojansa laittaa. Tottakai ne tukee kaikkia EU vastaisia tahoja. Päämäärät vain on erit, kukaan ei haula Venäjästä EU:n korviketta eikä siitä siihen edes olisi joten koko Venäjä-jankutus on pelkkää propagandaa.

  • Anonyymi

   Äänestäjät varastivat Trumpin vaalivoiton ja äärioikeisto ottaa sen asein takaisin.

   • Anonyymi

    "Äänestäjillä" viittaat ilmeisesti dominion-vaalikoneisiin joilla lisättiin Bidenille tarvittavat äänet.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   106
   5086
  2. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   348
   1610