Aihe

Amerikan kenraalit tuomitsevat hyökkäyksen

Anonyymi

Eikö vallankaappaajat olleetkaan varmistaneet, että asevoimat ovat heidän puolellaan?
Olisi ollut maailmanhistorian ensimmäinen vallankaappaus, joka tehdään ilman asevoimien merkittävää tukea kaappaajille.
0hisalolla oli varmaan väärä tieto asiasta, koska alakouluikäinen lapsikin ymmärtää, ettei kaappausta kannata muuten edes yrittää..

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/69cc3651-abb9-4310-b187-162199ffd001

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ehkä hyökkääjillä oli kukkaispamfletteja joita heitellä.

  • Anonyymi

   Kyse oli terroriteosta ei vallankaappauksesta. Trump halusi kostaa vihollisilleen.

   Samalla tavalla Trump toimii myös liiketoimissaan.

  • Anonyymi

   Voi pojat ja tytöt. Luuletteko että valta kaapataan noin? Kyse koko hommassa oli antifan provokaatiosta ja jo hyvissä ajoin oli antifan riveihin soluttautunut salaisen palvelun agentteja. (ne reppuselkäiset videoilla) Koko operaation tarkoituksena oli mennä antifan mukana sisään ja ottaa haltuun läppärit ja muita tiedostoja liittyen mm pelosin rikoksiin ja vaalihuijjauksiin.

   "Kenraali McInerney sanoo, että MAGA-joukko ei suorittanut rynnäkköä kongressirakennukseen valtaustarkoituksessa vaan seurasi provokaattoreita, joiden hän sanoi olevan Antifaa.

   Antifaan oli kuitenkin soluttautunut salaisen palvelun agentteja, jotka veivät parisen kymmentä läppäriä, joista yksi kuului Nancy Pelosille. Juuri siitä syystä Pelosilla on kiire hoitaa Trump äkkiä tieltä keinolla millä hyvänsä. Tämä selitys on sikäli elegantti, että se selittää, miksi väenpaljous päästettiin kongressirakennukseen sisälle, ja ennen kaikkea, minkä takia sen annettiin poistua, vaikka oli tiedossa, että tietokoneita oli varastettu.

   Selityksen kannalta ei ole väliä sillä, oliko Capitolin poliisi Antifan puolella vai salaisen palvelun puolella, sillä salainen palvelu oli Antifan sisällä.

   McInerneyn selitys on elegantti myös sikäli, että hänen väitteensä Hammerista ja Scorecardista on niin laaja, että hän sai videolla sovitettua siihen myös viimeaikaiset puheet Leonardosta ja Roomasta käsin harjoitetusta vaalipetoksesta.

   Kenraali pitää kuitenkin kiinni siitä, että Hammer ja Scorecard on välttämätön kaikkien petostoimien yhteensovittamiseen. Hän sanoi myös, että FBI:n entinen johtaja James Comey oli myynyt ne Kiinalle, mistä käsin tuo yhteensovittaminen tapahtui."

  • Anonyymi

   Eikö ole kummallista että tuo kongressitalon valtaus alkoi 5 minuuttia ennen Trumpin puheen alkua? Miten hän muka saattoi yllyttää siihen? Valkoisen talon luonta, jossa Trump puhui, kävelee 45 minuuttia Kongressiin.
   Koko juttu oli suunniteltu Trumpin mustamaalaamiseksi. Trump vain aloitti puheensa tunnin myöhässä, tätä ei deep State ottanut huomioon. Ensimmäiset kongressiin tunkeutuneet on tunnistettu antifan jäseniksi. Vartijat avasivat heille portit ja ovet.

   • Anonyymi

    Ja MAGA agentit tiesivät etukäteen että Antifa provosoituu ja olivat soluttautuneena joukkoon. Läppäreiden ja tiedostojen nouto onnistui suunnitelmien mukaan


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja MAGA agentit tiesivät etukäteen että Antifa provosoituu ja olivat soluttautuneena joukkoon. Läppäreiden ja tiedostojen nouto onnistui suunnitelmien mukaan

    Ja Pelosin ja kumppaneiden puntti tutisee.


  • Anonyymi

   Trumpin puolustajilla ja valehteljoilla ei mene hyvin. Työt loppuu kohta ja palkat jäävät saamatta. Mitä teette jatkossa?

   • Anonyymi

    Vuokraan edelleen mökkejä


  • Anonyymi

   Jos kovaäänisestä olisi huudettu lakkaamatta kovaa "natsinatsinatsi", ehkä amerikkalsiset olisivat tajunneet että pitää järjestää suorat kuljetukset meksikosta ja vaikka afrikasta amerikkaan. KAIKKI MUKAAN, ME RUOKIMME TEIDÄT!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   382
   4819
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   3755
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   34
   2227
  4. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   2124