Aihe

THL jatkaa ja jatkaa rikollisuuttaan rokottamiseen liittyen.

Anonyymi

THL:n sivulla netissä tulisi olla nyt annettavan rokotteen pakkausseloste erityisen hyvin näkyvyillä, jotta ihmiset saisivat rokotteesta kaiken sen tiedon minkä lääkevalmistajan on lain mukaan pakko siitä kertoa. Pakkausselosteen pimittäminen on mitä tahallisinta törkeää rikolliista tiedon pimittämistä. Taidan tehdä rikosilmoituksen, kun asiaan eivät lakia alvovat viranomaiset halua puuttua.

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ongelma on kyllä myös siinä, etteivät ihmiset tiedä, mitä ottavat. Jos tyypille kerrotaan sen olevan turvallinen ja heikko rokotettu kuolee parin päivän päästä diagnoosilla "korona", niin siinä vaiheessa ei auta selittelyt.

   • Anonyymi

    Rokotteiden kansalle kaupittelijalla, eli THL:llä, on lain mukaan pakkoelvollisuus kertoa kansalle tuoteseloste mahdollisimman näkyvällä ja varmalla tavalla. Tämä ei toteudu lainkaan, koska tuoteseloste on tähä asti pimitetty kokonaan. Tämä on räikeää lainvastaista toimintaa. Ihmiset todellakaan eivät tiedä rokotteesta kaikkea sitä mistä laki vaatii rokotteen antajaa heille kertomaan.


  • Anonyymi

   Rokotemerkkejä useampia kohta tarjolla.
   Kertovatko mitä tarjoavat, vai meneekö kaikki
   " Koronarokote" nimikkeellä?

   Mietin vaan, että saako peruskansalaiset sen + 3€ rokotteen, ja hoitsut yms kalliimman?

  • Anonyymi

   Tavalliselle kansalle (vain "eturintamassa" oleville terv.hoitohenkilökunnalle) ei ole rokotteita tai vielä edes tiedetä mitä rokotteita tullaan saamaan.
   Joitakin vanhuksia on aloitettu rokottamaan, heistä kaksi on kuollut; "koska ehtivät saada tartunnan ennen rokotteen antamaa immuniteettia".

   Joka tapauksessa olipas sivistynyttä ja fiksua Kiurun mennä syyttelemään Israelin vieneen EUn rokotteet. "ei muuten selitettävissä". No, kyllä on. Israel teki ajoissa sopimuksen lääkeyhtiön kanssa, mitä EU ei tehnyt.
   Käsittämätöntä sinisilmäisyyyttä Suomen päättäjissä.
   Eikö niiden käsityskykyyn millään uppoa; kriisitilanteissa, sodassa virustakin vastaan, on oman kansan terveys ensisijainen. Jakaminen solidaarisuuden nimissä, maapallon jokaisen n.8 mrd. ihmiselle, mitenkähän se toimisi?

   • Anonyymi

    Suomessa on aloitettu rokotukset ja ihmisiä on jo roktettu, mutta tuoteseloste pidetään pimitettynä. Tämä on selkeä rikos.


  • Anonyymi

   arvoisa asiakas, meillä on tänään tarjolla papuja kuivana tai turskaa märkänä, otatteko näistä toisen vai siirrymmekö ala carte osastolle jossa on tarjolla siikaa sekä härkää konjakissa.
   valitettavasti meillä ei ole turistiluokkaa eikä muovikuppeja.

   kirkkaita löytyy seuraavasti
   vesi, votka, martini, tärpätti, suolaliuos, kaivovesi, vichy, puhdas likavesi.........

  • Anonyymi

   moneltakohan on jäänyt peli katsomatta kun vehkeilevät tuon naamarin kanssa kaiken aikaa, on ihan yhtä sama onko rätti silmillä vai silmät rätissä , silloin kun tapahtuu taloudessa asioita joiden tarkoitus on saada alkuun uusi vuosikymmen, pitää focus olla taloudessa vaikka suu on suljettu, silmät ja korvat saavat näinollen enemmän aikaa tutkiskeluun.
   lonza
   roche
   john hopkins
   1.2.2021
   1.1.2022 basel 3

   sveitsistä löytyy tieto jo 5/2020 että moderna ( lonza ) että rokote halutaan valmiiksi 12/ 2020 , tuli jopa luvatkin, lisäksi samoin toukokuussa valmistajatahot esittivät valmistusmääriksi yli miljardi annosta.........2 plus 2 on todellakin 4.

   kertaus , jos juhliin tilataan 450 makkaraa juhliin halutaan 450 syöjää.

  • Anonyymi

   Jos et löydä tämän rokotteen sisällysluetteloa niin et sitten löydä minkään muunkaan, koska kaikki on samassa paikassa.

   • Anonyymi

    En kysynyt sisällyslyetteloa vaan pakkausselostetta, mikä on juuri se dokumentti mikä on lain mukaan aina varmistettava jokiasen lääkeaineen käyttäjän tiedoksi. Tällaisissa rokotekampanjoissa on juuri niistä vastaavan tahon järjestettävä pakkausseloste mahdollisimman helposti ja varmasti löydettäväksi. Ei siis niin, että pitää löytää jokin muu taikasana jolla dokumentti vahingossa voi löytyä pitkällisen etsinnän jälkeen.


  • Anonyymi

   Ihmisiä painostetaan sihen että joku sa tökätä heihin jotain ainetta, jota Covid-19 rokotteeksi sanotaan. Siitä ei kuitenkaan anneta etukäteen sitä lain määräämää tietoa, josta jokainen rokotteen saaja voisi varmistua, että kaikki tarvittava lain määräämä tieto on hänelle varmasti kerrotu.

   Juuri nyt THL kohtelee ihmisiä kuin eläimiä, joita eläinlääkärit rokottavat, eikä Suomesta löydy valvontaa jolla tämän rikollisuus pysäytettäisiin.

  • Anonyymi

   Aivan yhdentekevää. En vaivaudu edes ajattelemaan koko koronahysteriaa. Rokotetta en tule ottamaan, sen verran järki on omaa vielä. Rauhaa!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   343
   3882
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2787