Aihe

Sähköautokeskustelu

Anonyymi

Samantyyppistä keskustelua käytiin toreilla, kun polttomoottoriautot alkoivat korvata hevoset kulkuvälineenä. Polttomoottoriautot olivat vain rikkaita varten, mistä polttoainetta, autojen korjaus ja kestävyys, polttomoottoriautot saastuttaa ja aiheuttaa meteliä, jne, polttomoorttoriautoja vastustettiin vahvasti, mutta toisin kävi.

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olitko kuuntelemassa noita hevosmiesten juttuja aikoinaan?

   • Anonyymi

    Oletko koskaan kuullut kirjoista ja vanhoista artikkeleista?


  • Anonyymi

   Kaasulla joutuivat ajelemaan kun ei ollut polttoainetta, samoin taitaa käydä sähkön kanssa kun ei sitä saakkaan?

  • Anonyymi

   Ei ollut samanlaista keskustelu. Ei varhaiset polttomoottoriautojen kuskit olleet vaatimassa lisäveroja hevospeleille ja itselleen verovapautta, ilmaista polttoainetta, ilmaista pysäköintiä, verohelpotuksia ja maailmaparantajan sädekehää.

   • Anonyymi

    Eipä ole nykyiset sähköautoilijatkaan. Aina on se 0,1% jokaisessa ryhmässä, jotka sanovat mitä sattuu, mutta en ole tavannut sähkiskuskia, joka noita olisi vaatimassa.


  • Anonyymi

   Minä ajan autoa niin kauan kun myydään yli kolmen litran moottorilla olevia manuaalivaihteisia autoja. Automaatit on vain akoille ja vammaisille ja sähkö on perseestä.

   • Anonyymi

    Melkoisen oikeaa asiaa kirjoittelet, mutta yksi ajatuksesi on virheellinen. Oikeassa autossa pitää tietysti olla yli 3 litrainen 6-sylinterinen moottori, mutta manuaalivaihteiston heittäisin sinne alimmaiseen paikkan. Kyllä oikeassa autossa pitää olla pehmeästi toimiva automaattivaihteisto, niin vasta sitten matkanteko on nautittavaa.


   • Anonyymi

    Täyssähköautot ovat kaikki manuaalivaihteisia. Nimittäin yksi kiinteä vaihde. (Poikkeuksena Porsche Taycan, siinä on kaksi vaihdetta).


   • Anonyymi

    Kamalaa. Tesla joutuu nyt vaihtamaan 99€ osan n. 30% noista autoista. Korjaus, jonka monet ovat tehneet itsekin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   14779
  2. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   274
   5369