Lancetin mukaan Navalnyillä seuraavia oireita.

Anonyymi

Litium: hyödyllinen mielialaa stabiloivana lääkkeenä kaksisuuntaisen mielialahäiriön hoidossa

Diatsepaami: käytetään erilaisten sairauksien hoitoon, mukaan lukien ahdistuneisuus, kohtaukset, alkoholin vieroitusoireyhtymä, bentsodiatsepiinin vieroitusoireyhtymä, lihaskouristukset, unihäiriöt ja levottomat jalat -oireyhtymä.

Nordazepam: ahdistuneisuushäiriöiden hoito

Oksatsepaami: ahdistuksen ja unettomuuden hoito ja alkoholin vieroitusoireiden oireiden hallinta.

34

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuten Mannerheim - ongelmanuori?

    • Anonyymi

      Asiantuntijan mukaan raportoitu albumiinituloksesta seuraava tavanomainen diagnoosi on krooninen maksasairaus. Korkea laktaattidehydrogenaasipiste (LDH) osoittaa aineenvaihduntahäiriöitä, joita tavallisesti havaitaan syöpäkasvaimissa. Amylaasi- ja lipaasitulokset tarkoittavat haimatulehdusta, sairautta, jonka Venäjän lehdistö on ilmoittanut Navalnyn kokeneen aiemmin. C-reaktiivisen proteiinin, leukosyyttien, neutrofiilien ja punasolujen tulokset viittaavat vakavaan bakteeri-infektioon.

      • Anonyymi

        Eli nyt Putin on ottanut stalinin tavoin psykiatrit käyttöön ja navalniin työnnetään psyykkelääkkeitä, mutta se mitä psykiatrit ei tiedä että FSB vaihtaa jokaisen psyykkelääläkepirkin ja tuo juuri saman näköisen purkin, jossa on novitsokkia, sariinia, organofosforeita, v 5 sta poloniumia ja navany tulee psykiatrien hoidossa kuolemaan kuten lakimies joka selvitti verotoimistosta varatettujen rahojen päätymisen Sveitsin ja Kyproksen kautta Manhattanin liike kiinteistöihin oligarkkien nimiin Sergei magnitski 6 kk sisällä, lybyanka myrkkytehtaan tuotteisiin joita syötetään psyykkelääkkeen nimellä Magnitskille ja nyt tietysti sama kaava navanille navalnin myrkyttämisestä taas seuraa Venäjälle vihdoinkin täydellinen kauppasulku ja niitä yrityksiä rangaistaan jotka ostaa tai myy venäläisiä tuotteita ja toivottavasti viimeistään navalnin tappamisen jälkeen kaikki valtiot panee venäjän matkustus kieltoon, eli viisumi kielto venäläisille, koska sieltä tulee vain myrkkymiehiä ulkomaille.


    • Anonyymi

      Viime sodissa sotilaat lähes armeijassa kuin armeijassa joivat korvikeviinoja: puna-armeijassa, Suomen armeijassa, USA:n armeijassa, Saksan armeijassa, Britannian armeijassa jne... Ei tuollaisten kamalien litkujen juominen ollut mikään suomalais-venäläinen ongelma vaan yleismaailmallinen.

    • Anonyymi

      ka-ka-ka-ka-ka-kaaaaalisoppaa!

      Terveisiä sinne Pietariin!

    • Anonyymi

      Oliko tarkoitus sanoa että Navalnyi käyttää kaikkia mainittuja lääkkeitä koska hän kärsii noista luetelluista oireista?

      • Anonyymi

        Navalnille varmasti tehdään poliittiset hullun paprut, koska se oikeuttaa vangitsemisen ilman perusteita ja Venäjän media sadiatiseeen tapaansa tulee haukkumaan navalny a mental handicap tai muita solvaavia häoäiseviä nimiä, joka on venäjän yksi tappomalli, lyödä mielisairaalaan pakkolääkituäykseen ja lääkkeet onkin vaihdettu diksiiniin, sariiniin, poloniumiin, nivirsokkiin, vaikka purkki on saman näköinen kuin psyyke lääke purkki ja tabletti lubyankan myrkky tehtaassa tehty juuri sen psyykkeläälääkkeen näköiseksi, kokoiseksi ja väriseksi kuin mitä Navalnille on määrätty. Ja psykiatrit luulee syöttävänsä pakolla psyykkelääkettå, mutta eivät tiedä että FSB on vaihtanut sen novitsokki tableteiksi ja pannut psyykkelääke purkkiin ja ihan navania varten tekevät niistä myrkky tableteista täsmälleen saman värisiä, kokoisia ja mallisia, että kaikki luulee niitä psyykkelääkkeksi, jota ne ei ole.

        Kyse on äärimmäisen vaarallisesta venäjästä, paljon baarallisemmasta kuin osamme edes kuvitella. Myös vesi jota navalny joutuu juomaan pidätettynä ollessa on varmasti myrkkyä plorautettu pulloon ensin ja sitten liimattu korkin nipukat kiinni, että se näyttäisi korkaamattomalta.
        Nabani teki kuoleman virheen mennessään pidätettäväksi Venäjälle (koska syytön mies ei pelkää mitään) mutta nyt hän ei itse voi ostaa vesi pulloja ja ruokaansa nakkikioskilta ja on varmaa että vangittuna hänelle tuotu ruokaan on sotkettu Navalnille hyvin tuhoisia aineita, meidän jotka osaamme rukoilla, tulee rukoilla navanin ja hänen vaimonsa ja lakinaisensa puolesta, lakimies on myös vangittu ja saa myrkkyä lautasellaan.
        Ja vaimo kotonaan, ellei Jumala poista myrkky putinia pois, tulee Venäjälle täys kauppasaarto ja Suomi ei saa ostaa myrkkymiejiltä ydin voimaoita tai antaa rakentaa kaasuputki, koska he kiristää hintoja ja myrkyttää, ellet maksa, ei rikollis mafia valtion kanssa saa pitää rajaa auki.


    • Anonyymi

      Aleksei on eräänlainen Venäjän Riippuliitäjien Puolueen keulakuva. Viime vaaleissa se sai 7 edustaa 68 000 valituista. Kannatus hänellä ja hänen puolueellaan luokkaa 0.05%. Jollain konstilla kannatusta pitäisi saada 1 000 kertaa lisää. Ei oppositiojohtaja-ainesta. Kyvyt ei siihen riitä vaikka kuinka kemikaaleja vetää naamaan.

      • Anonyymi

        Ja ryssä käyttää valtavasti resursseja silti hänen hiljentämiksekseen-.....jännää!!!


      • Anonyymi

        Putinin trollin aloittama palsta, sanon sinulle koko maapallo nauraa teidän sadistiselle mafia pomo putte sialle, jonka historia tulee nimittämään myrkky murhaajaksi.

        Ihan turhaa täällä venäjän trolli syyytöntä navania mollaat, sillä kaikki tiedämme että putinia on kaikki kuolletkin äänestäneet. Navania ei äänestänyt kukaan, koska ei laskettu ehdokkaaksi ollenkaan, koska myrkytys oli jo suunniteltu.
        Häpeä sinä myrkky presidenttiäsi tukeva venäjän maksusta toimiva trolli, milloin tahansa novitsokki on omassa suussasi trolli.


    • Anonyymi

      Lancetin raportti Navalnyin oireista luettavissa mutta se ei YLE:ä ja hybridikeskusta kiinnosta. Sattuneesta syystä.

    • Anonyymi

      Oireet vähän samat kuin tyypillisellä suomalaisella psyykoosissa olevalla hevirokkarilla.

    • Anonyymi

      Putinin juutalainen taas kirjoittelee.

      • Anonyymi

        Ajatteleekohan ne oikeasti saavuttavansa jotakin tällä palstakirjoittelullaan? Muutakin kuin siis myötähäpeää.


    • Anonyymi

      Navalnyi voi olla psyykkisesti epätasapainossa oleva ihminen. Hänelle on annettava mielenterveydellistä hoitoa.

    • Anonyymi

      Navalnyillä näyttää olevan vähän lepakoita tapulissa.

    • Anonyymi

      Navalnyi on autistinen poika suuresta maasta.

    • Anonyymi

      Haima-Navalnyi on psyykkeeltään kuin Eugen Schauman - vähälahjainen joka tietää olevansa kuolleena arvokkaampi työnantajalleen (MI6/CIA/NATO) kuin elävänä. Eugenkin oli mitättömyys ennen kuin saa ajatukset ryhtyä terroristiksi. Sekin pistoolihomma meinasi epäonnistua vaikka ampumaetäisyys pari metriä Bobrikoviin.

      • Anonyymi

        Hyi miten kovia psykopaatteja nuo vanäläiset, tappavat, myrkyttävät, solvaavat sitä jonka itse oavat myrkyttäneet eli nyt ovat täysin stalinin ja Hitlerin kaltaisen johdon alla
        Ja suuri joukko venäläisiä tulee FSB tappamaan ja teurastamaan, jolloin venäjän elintaso laskee ja kukaan ei osta venäjän tuotteita, ja jokiasta joka ostaa myrkky terroristi venäjän tuotteita tulee ankarasti sakottaa ja rangaista.
        FSB tekee KGB n kauhu tekoja, pitää kansan pelon alla ja pelon alla oleva kansa ei rakenna eikä mieti tulevaisuutta, ei perusta tehtaita, ei korjaa taloja, koska ei tiedä minä yönä paha pelättävä FSB tulee noutamaan
        Tai heidän energia menee myrkyttämättömän ruuan etsimiseen, jolloin venäjä vaipuu Leninin ja stalinin ajan nälkävuosiin koska kukaan ei pelon alla työskentele eikä suunnittele pitkäjänteisiä isoja projekteja koska ei tiedetä milloin myrkky on omalla lautasella, eli venäjä on tullut stalinsitiseen vainon aikaan, jolloin se vainoharhassaan näkee myrkytettåviä vihollisia kaikkialla kuin Stalin agentteja.

        Seuraus.
        1. Venäläisten isänmaan rakkaus ja maan puolustus tahto hupenee nollaan.
        2. Jokainen elää vain päivän kerrallaan pelon alla vahtien omaa lautastaan että milloin on hänen vuoro kuolla novitsokki In, ei sellainen kansa taistele sodassa vihollista vastaan jonka ainut vihollinen on omat.

        3. Maapallo keksii oljyn tilalle muut energiat ja silloin venäjästä tulee ruti köyhä kuin Leninin sorron aikana.

        Eugen Schauman ampui pobrikoff, in koska hän oli piru suomalaisille, kuten kaikki venä laiset ovat olleet puruja vankina pitämilleen pikku maille ja Schauman teki urotyön tappaessaan sen pirun, joka pakotti suomalaisia puhumaan venäjää ainoana kielenä ja Suomen kielen puhumista oltiin kieltämässä kuten nyt krimillä muut kielet on käytännössä kiellettyjä paitsi venäjä, jota puhuu pikku vähemmistö äidinkielenään krimillä.


      • Anonyymi

        Eugen Schauman oli hero hän tappoi hitlerin kaltaisen pirun Bobrikov, in

        Kaikki ne maat jotka on venäjän terrorismin alla olleet ja kokeneet venäjän vallan kauhut, syyttömien Siperia leirit jonne joutui raamatun pitämisestä tai farkkujen ostosta tai sukkahousujen, tai siitä että opiskeli vieraita kieliä jne, joten täysin mielipuolista terrorismia se venäjän johto on aina harjoittanut ainakin muille kansoille ja siitä on tullut kaikille kansoille russofobia. Täsmennän venäjän mielivaltaiset terroristi johtajat kuten Lenin, Stalin Putin jne itse tekevät ja itse aiheuttavat omalla terrorismillaan russofobiaa.


    • Anonyymi

      Ketä uskoa? Hallinnon tiedoittaja ei ole kuullut mistään Navalnyin paluusta. Kentällä ilmeni teknisiä ongelmia juuri ennen laskua. Rauhallisia kentälläolijoita pidätettiin, ja laulaja Buzovaa vastaanottamaan tulleeet heitettiin kukkapuskineen ulos. Putkapussit saapuivat paikalle jo laiantai-iltana... Tiesikö Putin tästä, tiedottajaansa paremmin.

      • Anonyymi

        Täys stalinismi ja hitlerismi ja lisäksi mafia johto venäjällä nyt on, ja hirvittävä määrä siviili venäläisiä tulee vain kuolemaan myrkkyihin, joten venäjän maan puolustus tahto laskee, ja Venäjä pirstoutuu pikku valtioksi Moskovan ympärille, kaikki valtiot tahtovat vaikka henkensä uhalla eroon tuollaisesta piru valtiosta.
        Yksiään sivistynyt valtio ei osta tuotteita myrkky ja mafia johto valtiolta.
        Ei saa antaa myrkky valtion rakentaa kaasuputkia eikä ydin voimaloita tai se valtio joka Venäjältä ostaa on pantava samaan bpäoikottiin venäjän kanssa koska rikollista on ostaa terroristi Venäjältä mitään. Ja sitä joka ostaa tulee rangaista.


    • Anonyymi

      Lancetin raportin perusteella Navalnyi on psyykkisesti sairas mies jolla haimatulehdus.

      • Anonyymi

        Myrkyttäjä FSB ja Venäjän johto on ainoa mielisairas ja navanin haima tulehdus on myrkyllä tehty ja venäjä maksaa kauppasaarrolla ja viisumi kiellolla johon venäjä ajetaan, koska ei tuollaisille myrkky terroristeille yksikään valtio halua myöntää enää matka viisumeita, pysykööt myrkky terroristit omassa maassaan ja sadismissaan myrkyttäköön FSB omiaan kuten siinä aina käy että jokainen Myrkyttäjä on työnsä suoritettuaan joutunut onnettomuuteen, tippunut 6 nnesta kerroksesta tai ammuttu.

        Se määrä tuntemattomia syyttömiä myrkytettyjä venäläisiä joita kukaan ei ole tutkinut koska ovat kuolleet venäjällä on miljoonia vanäläisiå ja seuraavat on sinun sukulaisiasi ke ties navania mollava paha psykopaatti trolli, joka asetut terrorismin eli FSB n puolelle, kaikki sen tietää että venäjän turvallisuus palvelut on mafia johtoisia terroristeja.


      • Anonyymi

        Linkki Lancetin väitteeseen.


    • Anonyymi

      Markku Kangaspuron mukaan Navalnyi on kansalluimielinen rasisti.

    • Anonyymi

      Putin katselee vielä teloituskomppania aseiden piippuja.

    • Anonyymi

      Onko tämä koko revohka pelkkää kusetusta?

    • Anonyymi

      Navalnyi on äärikansallismielinen nationalisti joka pelaa rasismikortilla esim Kaukaasiasta kotoisin olevia vastaan. Kun äijä näyttää vetävän mömmöjä on vertailukohtana joku sekopäinen lopunajan Hitler tai Viipurissa juutalaisverilöylyä 1918 suunnitellut jääkäri.

    • Anonyymi

      Persujen kannatus taattu kun kerran rasisti. 😄

    • Anonyymi

      Linkki Lancetiin, kiitos.

    • Anonyymi

      Joku syytti Putinin trolleja, mutta kyllä tämäkin threadi painottuu voimakkaasti Navalnyin trollien kirjoitteluun.

      • Anonyymi

        Omko kaalisopassasi siellä Pietarissa suolaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Omko kaalisopassasi siellä Pietarissa suolaa?

        Koita keksiä jotain omaperäistä,kaalisoppa on jo kaluttu loppuun.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe