Aihe

Laitetaan nyt tännekin!

Jatka lausetta! Mustat silmänaluset ja silmäpussit ovat ensi kevään MUST! Rouva Justiina Puupiä taitaisi sanoa, että siinä on sitä seksapiiliä!
https://www.iltalehti.fi/kauneus/a/b5c5e1c8-7d2f-43f0-86d7-e6a328736348

Donald Trumpissa ja Jussi Sipilässä on paljon samaa - kumpikin muokkaa todellisuutta haluamansa kaltaiseksi, eikä itse ymmärrä sitä!

Teidän iloksenne, Jukka Sipilän Syysromanssi. Sipilä näytteli pääasiassa vakavia rooleja mm. Risto Jarvan elokuvissa.
https://www.youtube.com/watch?v=uGRBhqeKGF8

Kaikki kuolleet olivat hyviä ihmisiä, paitsi Juudas Iskariot!

Usko Huu Haa Han ja saat ikuisen elämän, jonka takaan alkavan heti, kun olet ottanut Huu Haan sisääsi! Kristityt lupaavat ikuisen elämän, vasta kuoltuasi. Meillä ikuinen elämä alkaa välittömästi - näin saat vähintään 20% enemmän ikuista elämää kristittyihin verrattuna!

Iisalmelainen pitkäaikaistyötön ja astmaatikko, Sepi, kuoli että sinulla olisi iänkaikkinen elämä. Alkoholilla oli tosin osuutta asiaan. Sepi ei pitänyt taiteesta, eikä banaanista. Vältä näitä elämässäsi, niin pääset Sepin luo.

Olihan toi Teflonin ja Pandoran viisupläjäys pettymys, mutta täytyyhän se valita. Pandora on sentään niin suuri maailmanlaajuinen stara. Tossa Teflonin tuotemerkissä on jotain samaa Tukon vastaavan kanssa. Onkohan tulossa muhkea oikeusjuttu?
https://www.youtube.com/watch?v=HJwNvMcsJaw

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jatkoin pienesä siiderisä aihettasi rr, mutta kun liikaa laittaa innostuen, niin piilotajunta niilo, piruperkele kuikkaa selän takaa näphäimistöön ja tuhoo kirjoituksen.

   Studebakeriani vm-69 se kyllä huoltaa yötä päivää, se PT. eI sellaselle voi aina mouruta vaan äkäisenä.

  • Anonyymi

   Olen Ryynäsen Topilla nykyänsä töissä. Lumitöissä. Nyt ei ole muutamaan päivään satanunna, Topi käskee minut tulevaksi talveksi - 2 2. Stiller moottorisaha toimii pakkasellakin. Lumitöissä vaan Masi-kola.

   Viime kesänä tein pellikaton Topin varastoon pärekaton päälle. Sanoin sille, että sillä eholla, että maalattu teräspelli vaan kelpajaa kun se pudottaa itte lumensa kunon riittäväst jyrkkyyttä.
   - täällä Ruikonperä.

   • Anonyymi

    Laitethan nyt tännekin, että ainakin 100m2 alueen lumityö on tehty. Lumi oli kuivaa höttölunta.
    Siintä niin kovaa duunia saanu. Hullaannuin otsonipitoisesta ulkoilmasta niin, että riehaannuin tekemään naapurin frouvan lumityön.
    Tietenkin siks, että kakkotuuli toi hienot pullanpaistiaromat neesaan. Kahavillehan frouva kutsui tuorhen pullan kanssa.
    Mässytetty on viimosen päälle.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   356
   8072
  2. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   152
   6404
  3. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   333
   5914
  4. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   239
   4160
  5. Korona-altistuminen joogasalilla ja puutteelliset tiedot

   "Ylilääkäri Jarno Rieppo kertoo, että tartuntaketjujen jäljitys on kesken eikä kaikkia mahdollisesti altistuneita ole vielä tavoitettu puutteellisten
   Iisalmi
   84
   1961