Aihe

Peräpukamat

Anonyymi

Oikeesti, nyt sattuu niin helvetisti etten kestä enää. Kohta 2 vuotta kärsinyt näistä, ja kävin eilen hirttotoimenpiteessä, ja kipu on jotain sanoinkuvaamatonta.

Ruoka ei maistu, perus panadol ei auta. Valvoin 36 tuntia putkeen kipujen takia leikkauksen jälkeen, nyt tuntuu että kipu vain pahenee, enkä jaksaisi valvoa enää.

Leikkaukseen minua ei jostain syystä lähetetä millään. Tämä oli kolmas ja viimeinen hirttotoimenpide. Miksi ihmisiä ei vain hoideta heti, ja se siitä? Minkä takia pitää kärsiä vuosia, ja silti ei pääse toimentpiteeseen, mikä googlausten mukaan auttaa lähes heti ja lopullisesti. Perkele kun kiroilukaan ei enää toimi.

Vietän päiväni kirjaimellisesti paskalla. herään aamulla, menen paskalle, istun pöntöllä noin 12 tuntia, sitten valvon toiset 12 tuntia kipujen takia, nukun 12 tuntia, ja sama homma uudestaan. Vittu oikeesti, ei voi sattua näin paljon.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Annat vain kylmästi pukamillesi hirttotuomiot, mistään amnestystä välittämättä. En kuitenkaan suosittele Halal-leikkausta.

  • Anonyymi

   Olen käynyt peräpukamien hirttotoimenpiteessä kaksi kertaa. On väitetty että oikein tehty toimenpide ei aiheuta voimakasta jälkisärkyä. Ensimmäisellä kerralla tuli pahat kivut, mutta toisella kerralla oli lähes kivutonta. Lämpimät kylvyt pitäisi helpottaa kipuun. Kun kotona ei ollut kylpyammetta, istuin isossa vadissa lämpimässä vedessä ja se auttoi hieman.

   Kerralla hirtetään ne laskimopullistumat mitkä ovat niin pahat että toimenpide onnistuu. Kuitenkin uusi pullistuma (peräpukama) voi tulla heti viereen tai toiseen laskimoon, joten toimenpide voidaan joutua uusimaan. Minullakin on tällä hetkellä yksi joka voitaisiin ilmeisesti hirttää, mutta yritän vielä sinnitellä kun ei ole jatkuvia särkyjä ja vuotoja.

  • Anonyymi

   Et saa yhtään ponnistaa, kai noudatat ohjeita ?
   itse ainakin syön vähemmin ja helposti sulavaa jo pari päivää ennen hirttoa
   ja muutaman päivän sen jälkeen.
   Ei tule niin suurta tuskaa ulostamisesta.

   • Anonyymi

    Koitin syödä kevyesti, mutta tuntuu että kaikki ruoka vain oksettaa koko ajan, ja siihen lisäksi jostain syystä vaikka syön vähän niin paskaa tulee jatkuvalla syötöllä.

    Tämä oli siis kolmas hirtto, ja viimeinen kuulemma, mutta kivut ja epämukavuus on ollut joka kerralla, ja vatsa kramppaa ihan täysillä. Olen taas valvonut 24h, ja toivon että tämän päivän osalta tämä olisi tässä. Haluan nukkua ja en paskantaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   14818
  2. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   274
   5434