Aihe

Putin ja Niinistö parhaat ystävät

Anonyymi

Vertaa Yhdysvaltojen, Suomen ja Venäjän presidentin vaaleihin.
Faktaa on että Sauli Niinistö voitti 8 ehdokkaan Suomen presidentinvaalit n. 63 %:n äänisaaliilla ja Putin Venäjässä 64 %:n äänisaaliilla. Molempien maiden vaalitulokset ovat tyypillistä itäblokin maiden tasoa, jossa maiden oma Isä Aurinkoinen johtaa kansaansa.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pari uutista Putinista ja Niinistöstä

   Vladimir Putinin ilme oli näkemisen arvoinen, kun Sauli Niinistö puhui hänelle Venäjää tapaamisessa Moskovassa.

   Yksi tällaisista kohtaamisista tapahtui vuonna 2012 tasavallan presidentti Sauli Niinistön ensimmäisen virallisen Venäjän-vierailun aikana. Ajankohtaisten politiikan aiheiden lisäksi valtiovierailun sisältöön kuului myös reipashenkistä urheilua Karjalankannaksella sijaitsevassa Igoran talviurheilukeskuksessa, jossa Vladimir Putin ja Niinistö pääsivät mittaamaan keskinäisiä lätkätaitojaan.

   Niinistö valmistautui koitokseen valkoisessa paidassa, mutta kun ottelu lopulta alkoi, oli hän siirtyi pelaamaan Putinin puolella punaisessa pelipaidassa.

  • Anonyymi

   kuka tilasi saulin voiton?

  • Anonyymi

   onkohan sauli tyytyväinen kättensä jälkiin?
   Ajoi Suomen talouden resettiin.

  • Anonyymi

   suomalaiset eivät äänestäneet saulia tämän kylän johtajaksi.

  • Anonyymi

   ”Olemme kotona kissan kanssa koko viikon”, Halonen kertoi. Kissalle on annettava aikaa sopeutua uuteen kotimaahan.

   Sinisilmäinen Meggi-pentu Moskovasta on Venäjän pääministeri Dmitri Medvedevin lahja Suomen kaksi kautta palvelleelle presidentti Haloselle.

   Meggi saapui Tolstoi-junalla Moskovasta Helsinkiin siksi, että vaikka Suomessa vaihtui presidentti, Venäjän johto pitää Halosta yhä Venäjän suhteiden kannalta tarpeellisena henkilönä.

   Kun presidentti Vladimir Putin tapasi ensi kertaa Suomen tasavallan presidentin Sauli Niinistön Pietarissa kesäkuussa 2012, Putin lähetti terveisiä myös presidentin viran jättäneelle Haloselle ja kertoi tukevansa Halosta tämän uusissa tehtävissä. Putin tapasi Halosta myös silloin, kun työskenteli Venäjän pääministerinä. Putin tuntui ajattelevan, että Venäjän suhteiden kannalta presidentti oli pääministeriä tärkeämpi kumppani, oli Suomen järjestelmä mikä tahansa.

   • Anonyymi

    Suomen pääministerin valinta olisi järkevä suorittaa kansanvaaleilla.
    Tuskin nykyinen pääministeri on pätevin 200 kansanedustajasta.
    Pääministerin pitäisi olla vaihtoehtoisesti myös pätevin jos ei valita kansanvaaleilla.


  • Anonyymi

   Kun suomettumiskeskustelu alkoi levitä, presidentti Urho Kekkonen yritti antaa käsitteelle myönteistä sisältöä yhdysvaltalaiselle Newsweek-viikkolehdelle syyskuun alussa 1973 antamassaan haastattelussa: "Jos suomettumisella tarkoitetaan todellista tilannetta, sitä että sodan hävinnyt pieni eurooppalainen maa on säilyttänyt itsenäisyytensä ja omanarvontuntonsa, päässyt jaloilleen ilman ulkopuolista apua, luonut hyvät ja luottamukselliset suhteet suurvaltanaapuriinsa ja kehittänyt oman puolueettomuuspolitiikkansa, niin pidän sanontaa imartelevana!"

  • Anonyymi

   Suomen kansasta 98,6% luottaa poliitikkoihin ja presidenttiin.

  • Anonyymi

   Jos vihaa Putinia niin silloin vihaa Halosta ja Niinistöä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   315
   18050
  2. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   416
   9190
  3. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   44
   2057
  4. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   2050