Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sisäisen lapsen kuunteleminen.

Mitä tarkoittaa se mitä takavuosina selitettiin, että pitää kuunnella sisäistä lastaan . Onko se jotain kulttuurimarxixsmia jolla on tarkoitus romuttaa nykyistä yhteiskuntaa.

Yleensähän näillä sisäisen lapsen kuuntelijoilla on ulosotossa 25000 egeä ulosotossa ja asiat päin helvettiä. Jouduin olemaan eräässä työpaikassa tällaisen sisäisen lapsen kuuntelijan alaisena. Tämä naisihminen osoitti aivan sietämätöntä käytöstä siihen pisteeseen asti, että oli pakko ottaa lopputili ja siirtyä muualle töihin. Tämän naisen toiminta oli kyllä sellaista, että välillä kävi mielessäkinkö hänen tarkoituksenaan kaataa koko firma jonkun yrityskaapparin halvalla ostettavaksi vai mistä oli kyse.

19

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Totta kai sisäistä lasta pitää kuunnella. Jos et tätä ymmärrä niin tuskin ymmärtäisit vaikka selitettäisiin.. Mitä tuohon naiseen tulee niin oli varmaan oikeassa, mutta vaan väärässä paikassa väärään aikaan.

      • Tuo nainen ei ole koskaan oikeassa paikassa mihinkään aikaan.


      • Anonyymi
        Shape_shifter kirjoitti:

        Tuo nainen ei ole koskaan oikeassa paikassa mihinkään aikaan.

        Epäilen että se siinä ongelma onkin. Jos hän olisi jossain muualla kuuntelemassa sisäistä lastaan, yksinään jossain niin etteivät muut kärsisi siitä, se ei olisi mikään ongelma.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Epäilen että se siinä ongelma onkin. Jos hän olisi jossain muualla kuuntelemassa sisäistä lastaan, yksinään jossain niin etteivät muut kärsisi siitä, se ei olisi mikään ongelma.

        Täsmälleen samaa mieltä.


    • Anonyymi

      Se tarkoittaa sitä, että arvostaa itseään yhtä paljon kuin muita. Ettei tee itselle tai muille vahinkoa. Suhtautuu asioihin avoimesti, jopa innostuneesti, jos mahdollista. Ei lannistu vastoinkäymisistä vaan yrittää uudelleen eri tavalla.

      https://lonerwolf.com/feeling-safe-inner-child/

    • En yhdistäisi sisäistä lasta raha-asioihin noin suoraviivaisesti. Mun sisäinen lapsi ainakin vaan pyrkii leikkimään aina kun mahdollista, mutta silti leikkien ainakin pyrkii aina tekemään rahaa, olemaan tehokkaampi, säästämään rahaa jne. silloinkin kun rationaalisesti ajatellen sillä ei ole väliä.

      Tyyliin, että jos ostaa yhden omenan, joka maksaa 0,38€, niin se kannattaa maksaa kortilla, mutta jos 0,37€, niin kannattaa maksaa käteisellä. Vaikka oikeasti kukaan ei taloudellista asemaansa mihinkään muuta noita viisisenttisiä keräämällä.

      Ja sitten mä pystyn tekemään tylsiä, rutiininomaisia juttuja, kunhan jollain tavalla pelillistän (oiekasti tuollainen sana on olemassa) ne .

    • Tarkoittaa odottavia äitejä.

      • Anonyymi

        Hahahaa.


    • Anonyymi

      Tuure ei ainaskaa oo malttanu kuunnella omaansa. Nii, kyll me nää jutut tiietää.

    • Anonyymi

      Kaikissa meissä on tallessa se pieni lapsi, joka olimme elämämme alussa.

      Kun tulee tunnekuohuja, voi ikäänkuin itse aikuisena ihmisenä kysyä tuolta lapselta, että mikäs nyt on? Tai jos tulee kipua ja pettymystä, niin voi lohduttaa itseään, kuten lasta lohduttaisi: hellällä ja rakastavalla otteella. Lasta voi ja pitää myös komentaa ja hillitä lapsenomaisia impulsseja aikuisen varmuudella.

      Kun suhteessa on luottamusta, ihminen voi regressoitua tuon lapsen tasolle: olla täysin avoin ja luottavainen ja osata ehkä heittäytyä leikkiin.

      Seksuaalisuudessa tuota emotionaalista regressiota pidetään tärkeänä osana onnistunutta suhdetta, koska regressiossa ihminen pääsee estoistaan ja antautuu leikkiin ja nautintoon.

      Sanomattakin selvää, että monet seksiongelnat kumpuavat siis luottamuksen puutteesta, kun mennään liian siksikin sänkyhommiin vieraan ihmisen kanssa.

      Itse koen ystävyyssuhteissa ja harrastuksissa regressiota. Inhoan lapsellisuutta ja typerää seksihuumoria romanttisessa mielessä.

      • Anonyymi

        Tuosta ei ota Erkkikään selvää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuosta ei ota Erkkikään selvää.

        Oletko humalassa, muuten päihtynyt vai vaan ymmärrykseltäsi vajaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuosta ei ota Erkkikään selvää.

        Regressio tarkoittaa taantumista johonkin aikaisempaan elämänvaiheeseen tai kehitysasteeseen.

        Eli jos taantuu lapsen tasolle emotionaalisesti ja/tai psyykkisesti niin silloin psyyke ottaa sen muodon, jossa on ollut esim 5-vuotiaana.

        Regressio voi olla osittaista ja yleensä tietysti on. Muistisairailla regressio on ikäänkuin oire, kun ihminen palaa johonkin muistoon tai ikäkauteen ja jää siihen jumittanaan.

        Useimmiten regressio ei ole tietoista jacsilloin voi aiheuttaa ongelmakäyttäytymistä, jossei nimenomaan osaa köskeä ja hillitä tuita "sisäistä lastaan".

        Esimerkki:

        Tunnen pettymystä, koska en saanut lahjaksi mitä halusin. Taannun tunteideni kautta 5-vuotiaan tasolle ja saan itkupotkuraivarin. Sisäinen aikuiseni, joka nyt iällisesti olen, toruu sisäistä lastani sanoen siis itselleen:"Mitä nyt noin täytyy raivota, ei se mitään auta tässä tilanteessa. Kyllä harmitus kohta helpottaa ja sitten koittaa uusia tilaisuuksia saada mitä haluat. Nyt nukkumaan, taidat olla vähän väsynytkin. Syö jotain, pieni iltapala, niin unikin tulee helpommin. Kaikki on hyvin, olet turvassa ja minä rakastan sinua; vaikket saanutkaan joululahjaksi Chanelin käsilaukkua."


      • Anonyymi

        Tismalleen noin. Kiva että täällä on muitakin, jotka tietää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tismalleen noin. Kiva että täällä on muitakin, jotka tietää.

        Todellakin kiva! Mielestäni erittäin mielenkiintoisia ja hyödyllisiä ovat nämä kevytpsykologiset jutut.

        Regression tietoinen kohtaaminen rikastuttaa omaa tajuntaa ja antaa tervettä valinnanvaraa.

        Seuraava vaihe on tietoinen regressio, ohjailtuna. Jotta pääsee esim flow-tilaan halutessaan tehdä jotain kivaa.

        Hyvä asia on myös se, että jos on kurja fiilis, voi suhtautua itseensä lempeästi, kunnioittaen, rakastavasti jne. Kohdistaa kaipaamiaan hyviä tunteita itse itseensä. Sitten on helpompi kohdistaa niitä hyviä ja lempeitä ajatuksia ja tekoja muihinkin.

        Monet ihmiset tosiaan on monista syistä jääneet täysin paitsi rakkaudellisesta kohtelusta😢😡 Kun ei ole saanut esimerkkiä, on vaikea tietää, miten puhua ja olla hellä ja kiltti. Sisäiselle lapselle puhuminen auttaa.

        Näin tietoinen regressio ja sisäisen lapsen (tai aikuisen, kyllä sisäinen lapsi voi hänkin puhua sille aikuiselle tyypille, joka vähän liikaa suorittaa, kiristelee tai on kova itselleen ja muille😄😘) hoivaaminen kasvattaa ihmistä itseään ja elämäkin tuntuu paremmalta.


    • Anonyymi

      Lapsi ei ole vielä moraalisesti kehittynyt olento, joten tuo tarkoittaa varmaan että saa tehdä ihan mitä mieli tekee muista välittämättä.

      • Anonyymi

        Lapsi ymmärtää, että kun yhdellä on paha olla, kaikilla on paha olla. Muiden huomioonottamisessa voi siten olla hyötyä siitä, ettei ymmärrä henkilöiden välisiä rajoja samalla tavalla kuin aikuinen.


    • Anonyymi

      On olemassa se lapsenomainen osa meitä, johon maailma ei ole vielä paljoa vaikuttanut. Hän on toki jokaisella omanlaisensa mutta yleispiirteitä ovat esimerkiksi luottamus, välittömyys, luovuus, ilo ja avoimuus. Tätä osaa voi kutsua aidoksi sisäiseksi lapseksi.

      Eli sisäinen lapsi on ihmisen lempein ydin. Velkojen ja ulosoton kanssa sillä ei ole mitään tekemistä.

    • Anonyymi

      En tiedä muusta, kun että tänään mun sisäinen lapsi hyppi riemusta, kun poika sai ekan autonsa. Muistan itsekin sen riemun.

      Sinne lähti oitis mun siskon luo ajamaan. Hän asuu muutaman sadan kilometrin päässä ja se on se vapaus... 😀
      Vapaus mennä ihan itse, omalla autolla ja heti. Mahtava fiilis! 😃

      Piristetty vw polo 1,6 diesel. Vm -09. Kyllä kelpaa mennä eikä meinata. 😬👌

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2005
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1420
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1327
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      13
      1285
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe