Miksi maahanmuuttopalstan

Anonyymi

luonne on muuttunut yhden epävakaan kirjoittajan henkilökohtaiseksi tunteidenpurkukanavakseen poliittisella motiivillaan varustettuna?
Pöyristyttävää on eriävien mielipiteiden nopea poistuminen ja melkeinpä anarkistiseksi äityvä trollaaminen keksityn nimimerkin takaa, solvaten ja loukaten kanssakirjoittajiaan vuosien kokemuksella.
Vihapuheensa on kohdistunut periaatteessa vain yhteen puolueeseen, mutta useisiin kohteisiin ad hominem on ollut jatkuvaa, sitä ei sananvapaudella selitetä.
Koska motiivina lieneekin henkilökohtaiset ongelmansa ja kaunansa, toivottavaa on ettei henkilö pilaa enää palstan tarkoitusta ja luotsaamisesta huolehtiva taho ottaisi ohjat vihdoinkin haltuunsa. Tämä poistunee salamavauhtia, toivottavasti herättää ajatuksia asiasta.

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olisihan se hyvä moderaattorin olla saatavilla online, saisi sitten selittää sananvapauden olevan ihmisoikeus; kenen oikeus ja millä tavoin käytettynä, se onkin mutkikkaampi juttu. Joissakin keskustelupalstoissa on aktiivinen tarkkailija puuttumassa riehakkaaksi äityneeseen keskusteluun, kommentoiden asiaa itsekin. Voitte unohtaa palautelomakkeet tämän palstan suhteen, niiden tieto kulkee kuin viime joulun posti.

    • Anonyymi

      Palsta ”Islamisti” yrittää epätoivoisesti siirtää keskutelun pois suomen islamoimisesta, vaikka se on päivä päivältä suurempi ongelma Suomessa ja koko länsi-euroopassa!

    • Anonyymi

      Sillä käy välillä piipa-auto pihassa minkä jälkeen palstalla on aina muutama päivä rauhallista. Mutta lääkitystä eivät tahdo millään saada kohdilleen koska aina palaa. Tai sitten käsidesi vie lääkitykseltä tehon.

    • Anonyymi

      Ihme, että ei ole näitä kuitenkaan täällä enempää. Ei tuo ole normaalin ihmisen toimintaa. Omahyväisesti kirjoittelee, kehuen itseään ja puolustellen mamujen tekosia suomalaisia pilkkaamalla. Esittää kovasti vielä isänmaallista, mutta islamisaatiosta ei koskaan sano sanaakaan. Kyllä jo aivoamputoidunkin pitäs se tajuta, että Suomea ollaan valtaamassa. Ei maailma ole vieläkään paratiisiksi muuttunut ja pahuus on yhä voimissaan. Pirun viimeinen valttikortti tuhota maailmasta kaikki hyvä ja kaunis on käytössä. Martti Lutter tiesi täsmälleen mistä Islamissa on kyse.

    • Uskon että aloittaja tarkoittaa palstan keisaria Moghtar.B Gyrbää?
      Hän todellakin on toiminut täällä vuosikausia täysipäiväisesti ja hänellä on valta poistaa liian paikkansapitäviä avauksia ketjuineen.

      Huomasin juuri että hän on poistanut 2 tuoretta avaustani liian realistisina.

      • Anonyymi

        Hän syntyi karvahattu päässään. Tapahtuma oli liikaa repeytyneelle synnyttäjälle, levätköön rauhassa, joten pahatapainen isoäitinsä joutui hoitamaan kurittoman kakaran kasvatuksen, kurtisaanihommiensa välissä. Olihan pojalla lampaita rakkautensa kohjteena silti, mutta se oikea jäi tapaamatta. Nyt seuraa hakien loppuikänsä rienaa järjettömiä juttujaan spammaillen. Suuruudenhulluutensa on painava taakka, sen tiedämme.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hän syntyi karvahattu päässään. Tapahtuma oli liikaa repeytyneelle synnyttäjälle, levätköön rauhassa, joten pahatapainen isoäitinsä joutui hoitamaan kurittoman kakaran kasvatuksen, kurtisaanihommiensa välissä. Olihan pojalla lampaita rakkautensa kohjteena silti, mutta se oikea jäi tapaamatta. Nyt seuraa hakien loppuikänsä rienaa järjettömiä juttujaan spammaillen. Suuruudenhulluutensa on painava taakka, sen tiedämme.

        .......kohjteena .....
        Kelpo täky. Nappaako...?


    • Anonyymi

      Lähettäkää palautetta S24:lle, missä kerrotte mikä täällä mättää. Pistivät mogen vanhat avaukset banniin, kun otinn yhteyttä ja laitoin linkkiä.

      • Anonyymi

        Kiitos vinkistä.


    • Anonyymi

      Minusta tämä palsta ”Islamisti” on hyvä esimerkki suvakista jonka unelmana on SUOMEN Islamoiminen!

    • Anonyymi

      Se vaan paljastaa foorumin surkeuden, eli suunsoitto on muka asiallista keskustelua.

      • Anonyymi

        Tämä.
        Saako rahana palkkion mahdollisimman monesta avauksestaan / kommenteista?
        Ei paljoa välitä säännöistä, ehkei siltä niitä vaadita?
        Taitaa olla sivuston tuella oksentelemassa aivoripuleitaan.


      • Anonyymi

        Seuraahan se hakee.


      • Anonyymi

        Juuri niin


    • Anonyymi

      Karvahatun vaimoke lähti kalppiin, ja nyt täällä hattumies purkaa pahaa oloaan.

      • Anonyymi

        Vithuilee ja poistattaa muiden kommentteja, itselleen tekee ketjuja joihin haluaa mahdollisimman paljon vastauksia, jotta pääsee kehumaan itseään?
        Sairas tyyppi on.


    • Anonyymi

      Tämänkin takia, tajuas jo suomalainen osasi suomalainen ja puollusta meitä.

      Ranskassa, jossa väestönvaihto on jo ohittanut sen pisteen, josta ei ole paluuta ilman äärimmäisen radikaaleja toimenpiteitä, liberaalit toimittajatkin puhuvat avoimemmin mm. siitä, kuinka paljon islamisteja Ranskassa on. He kun tietävät, että tässä vaiheessa ei enää tarvitse valehdella ja vähätellä: Muutos on jo niin pitkällä, että vaikka ihmeen kaupalla Ranskaan saataisiin hallitus, joka sulkee rajat tulijoilta, jo nykyinen ulkomaalaisväestö ajaa ranskalaiset vähemmistöksi suuremmalla lapsiluvullaan ja tiheämmällä sukupolvien välillään.

      Vaikka väestönvaihdon kannattajat kuinka pyrkisivät piilottelemaan agendansa eufemismien, valeiden ja vähättelyjen taakse, tosiasioita ei voi kuitenkaan paeta: monimuotoisempi Suomi on synonyymi vähemmän suomalaiselle Suomelle, ja nykyisen väestökehityksen jatkuessa suomalaisista tulee vähemmistö kotimaassaan. Joten jokaiselta maamme monimuotoistamista kannattavalta kannattaakin vain suoraan kysyä, miksi hän vihaa meitä niin paljon, ettei katso meidän ansaitsevan kansallista kotia, jossa suomalainen kulttuuri voi selviytyä ja kukoistaa ja jossa kansamme saa elää itse valitsemallaan tavalla ja olla oman kohtalonsa herroja.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      218
      7053
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      12
      2462
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      36
      1872
    4. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1758
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      332
      1683
    6. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      153
      1664
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      8
      1661
    8. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1519
    9. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      137
      1457
    10. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      337
      1275
    Aihe