Synnyttämisen kielto paras ympäristöteko

Anonyymi

Kaikki, siis ihan kaikki ongelmat ympäristön tuhoutumiseen on ihmisten määrä.
Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin saada maapallon väkiluku alenemaan murto osaan nykyisestä.
Vaikka kaikki maailman maat tekisivät yhteistuumin kaikki mahdolliset toimet saastumisen ehkäisemiseksi mutta eivät poista liikakansoitusta, on mahdotonta pelastaa maapalloa.
Vain radikaalit tapahtumat ovat ihmiskunnan ainoa vaihtoehto. Covid 19 kaltaisia pandemioita on tultava lisää ja yhä nopeammassa tahdissa. Mitkään tavanomaiset sodat tai muut ihmisten väliset toimenpiteet eivät saa liikakansoitusta hallintaan.

Vaikka kaikki maailman ihmiset ajelisivat sähköautoilla ja söisivät soijaa, maailma ei kestä sitä että kuskeja ja soijansuýöjiä on koko ajan enemmän ja enemmän. Eikä nuo sähköautot kovin ympäristöystävällisiä ole. Kuten ei epäluonnollinen maanviljelykään mikä vaatii koko ajan kasvavaa maapinta-alaa sekä tehotuotantoa. Mikä itsessään tuhoaa maapallon ekologista monimuotoisuutta.
Nykyinen väkiluku 8 000 000 000 kasvaa koko ajan ja 10 miljardin raja tulee pian vastaan.
Maapallon kestokyky on noin 3-4 miljardia ihmistä, jos elävät ekologisesti. Nykymuotoisesti eläen kestokyky on noin 2 miljardia jotta uonto kykenee uusiutumaan ja ylläpitämään olemassa olevan tason ja kiertokulun.

Puhdas vesi on jo pitkään ollut käytännössä loppu. Suuri osa maailman käyttövedestä on jo moneen kertaan käytettyä ja vedenpuhdituksen läpi käynyttä. Ilman puhdistusta juoma- ja käyttövesi olisi loppunut jo 60-luvulla.

Toivotaan ettei ihmiset löydä lääkkeitä liian nopeasti pandemioihin. Ja toivotaan että uusia, tehokkaampia pandemioita tulee paljon nopeammassa tahdissa kuin tähän saakka. Ihmiset itse eivät kykene liikakansoitusta poistamaan. Toivotaan että luonto hoitaa homman.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihan hyvä ajatus mutta täysin väärässä paikassa. Tuo ongelmasihan on tuolla kehitysmaissa joissa sosiaaliturva on sitä, että lapset sitten elättävät vanhukset. Sosiaaliturvan varmistamiuseksi on tehtävä mahdollisimman paljon lapsia. Katso vaikka YK:n tilastoja aiheesta, niin näet missä ja millä kielellä sinun tulisi julistaa tuota sanomaasi.

    • Anonyymi

      Joo! Aivan täyttä asiaa. Siitä olen vain eri mieltä, että ihmisten pitäisi aktiivisesti tehdä asialle jotain, eikä odottaa vain seuraavaa pandemiaa.

      Yli 70 vuotiaita ei pitäisi enää hoitaa lääketieteen keinoin, vaan antaa kuolla pois. Ehkä kivun lievitystä korkeintaan. Kaikki hedelmöityshoidot pois.

      Lääketiede valjastaa levittämään uutta virusta, joka hoitaisi ongelman tasaisesti nopeasti ja helposti tarttuva, mutta kuolema tulisi viiveellä, että tartunnat leviäsi tehokkaasti. Näillä ajatuksin eteenpäin, saa lainata.

      Ja mielestäni kaikki järjellä ajattelevat ihmiset ovat suunnilleen samaa mieltä. Liikat unteilu ja höpön höpön "toivotaan humaania tulevaisuutta"- ajattelu johtaa vaan entistä suurempaan kärsimykseen kaikilla. Se ei ole inhimillistä.

      • Anonyymi

        minkähän ikäinen itser olet? ja aiotko itse lisääntyä?


    • Anonyymi

      Suomi lisääntyy vähenevästi eli tässä olemme esimerkki muille kuten aiomme olla hiilineutraalisuuden suhteen myös. Eri asia on se, seuraako muut meidän esimerkkiä. Päästöasiassa kuulemma seuraavat päättäjien mukaan.

    • Anonyymi

      Kiinan yhden lapsen politiikka oli kaikkien aikojen merkittävin ympäristöteko!

      Nyt on YK:n otettava koko maailman väestön vähentäminen sadasosaan nykyisestä tärkeimmäksi tavoitteekseen, sillä vain se voi ratkaista kaikki ihmiskunnasta johtuvat ongelmat. Tarvitaan kansainvälinen sopimus yhden lapsen politiikasta, joka koskee jokaista maata!

      Kun väki on vähentynyt sadannekseen, niin siitä on valtavasti etuja. Luonnonvarat henkilöä kohden satakertaistuvat, jolloin esimerkiksi raaka-aineet, jota nyt ovat loppumassa kymmenien vuosien kuluessa, riittäisivätkin tuhansiksi vuosiksi! Viljelysmaata ja puhdasta vettä riittäisi 100 kertaa nykyistä paremmin. Luonto voisi alkaa puhdistua, eikä ylisuuria kaupunkeja enää olisi. Suuret luontoalueet säilyisivät ja sekä ihmiskunta että luonto kiittäisivät. Itämerkin puhdistuisi ja voisimme taas mennä ongelle Suomenlahdelle. Vesivessajätteet voitaisiin levittää pelloille, koska määrät olisivat käsiteltävissä sensijaan, että nykyisellään jätteet levitellään vesistöihin. Ilmastonmuutos olisi menneen talven lumia ja voitaisiin keskittyä oikeisiin luonnontieteisiin sensijaan, että tutkitaan vain ihmisten aiheuttamia ongelmia ja sairauksia. Hengitysilma olisi puhdasta myös kaupungeissa. Ei olisi kansainvaelluksia, eikä hyväksyttäisi maahantunkeutumisia, koska jokaisessa maassa on riittävästi elintilaa kaikille.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe