Aihe

Antakaa rokotevastaisten olla rauhassa foliohattujaan nyhräilemässä

Anonyymi

Joukkoimmuniteetti saavutetaan 80%:n rokotuskattavuudella ja se saavutetaan varmasti. Rokotevastaiset voidaan laskea muutaman käden sormilla.

Annetaan heidän olla rauhassa, yritetään että edes yksi ryhmä jäisi vihanpidon ulkopuolelle, hallituksemme lietsoo vihaa jo ihan riittävästi ilman että kansalaiset sitä lisäävät käymällä harmittoman (vaikkakin äänekkään) joukon kimppuun.

Ja riittäähän sitä rokotetta sitten muille paremmin.

22

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eikä rokottamaton ole rokotettua huonommin suojassa sitten kun rajat taas aukeavat ja Suomeen tulee kaikki afrikkalaiset mutaatiot.

  • Anonyymi

   Oikein, foliotatut, rokotefriikit haluavat varmaan ensin antaa rokotetta vanhuksille.
   Hehän ovat helppo kohderyhmä, he eivät omista monet edes nettiä
   Heitä on todella helppo manipuloida valkotakkisten hymyilevien ja ystävällisten terveydenhoitohenkilöitten avustuksella. Voi, onneksi olemme sitä sukupolvea, että saamme netistä oikeaakin tietoa rokotteitten vahingollisuudesta.
   Reilua peliä toivoisimme, mutta tämä on ihmisten pelottelua ja aivopesua ollut.
   Nämä vanhukset tuskin kysyvät mitä saavat? Kysyväthän muut varmaan sisällön, ennen kuin ottavat mitä ottavat!?
   Sääli terveyshoitajiakin, jotka antavat piikkejä! Heillä luulisi omatunto joskus ja useinkin kolkuttavan, että annanko armopiikin, sillä tuo voi olla vanhuksen viimeinen muisto tästä elämästä.

  • Anonyymi

   Ruotsi / USA / Englanti : sama on sairastuvuus käytti pakotteita tai ei!
   Rokoteintoisen voi käydä kuin Tiffany Doverin, menee taju, joillain menee vain haju.
   Kuolemia on yritetty salailla, tyhmin temppu oli tuon Tiffanyn kuoleman salaaminen, se vain herätti monet ihmiset tutkimaan mitä rokote sisältää.
   Ällöttävintä oli tuon kaukaasialaisen miespuolisen abortoidun 14 viikkoisen sikiön käyttö rokotteessa - YÖK! Tuonhan kyllä luulisi jo kaikkien tietävän, saati liuottimet ja sienet.
   Meidän porukassa ei tuota edes koskaan harkita kroppaamme otettavan.
   Tuo corona on kuitenkin tavallisen flunssan luokkaa, ikävä, että rahalla tuo meni nyt läpi hyvin. Sikaflunssapiikki oli 700 lapsen kohtalo Euroopassa. Se on monelta unhohtunut ja tämä piikki on monin verroin vaarallisempi.
   Riskillä rikastuu lotossa, mutta tämä rahapeli ei anna voittoja kenellekään!

   • Anonyymi

    Suoja saadaan aikaiseksi ilman sinun porukkaasi. Saat elää rauhassa turvallisessa ympäristössä.


  • Anonyymi

   Mitään virusta ei ole eristetty ei sitä voida myöskään testata. Positiivinen tulos testistä joka ei edes testaa virusta ei siis tarkoita yhtään mitään. Kaikki väitetyt “koronavirustapaukset” ovat täyttä valhetta.

   • Anonyymi

    Miten Venäjällä muuten menee?


   • Anonyymi

    polio ja HIV ovat samanlaisia petoksia.


  • Anonyymi

   Me rokotevastaiset odotamme ja katselemme,kun te rokotetut menetätte terveytenne ja syöpäkasvaimet valtaavat ruumiinne jonka hallinnan menetätte,ehkä menetätte myös järkenne,nanobottien tunkeuduttua aivoihinne,vain hullu tai yksinkertainen ottaa "murder-modernan" T:hiihtäjä 47 härmästä

   • Anonyymi

    Te katselette kun elämä jatkuu niin kuin se on jatkunut tähänkin asti, kuin koronaa ei olisi ikinä ollutkaan.
    Ja rokotettujen ansiosta tekin olette turvassa ja teillä on vapaus huudella ja kyhätä foliohattujanne.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Te katselette kun elämä jatkuu niin kuin se on jatkunut tähänkin asti, kuin koronaa ei olisi ikinä ollutkaan.
    Ja rokotettujen ansiosta tekin olette turvassa ja teillä on vapaus huudella ja kyhätä foliohattujanne.

    Nyt meillä tulee uhka ja kuolematkin lisääntyvät, kun foliohatut ottavat piikkejä.
    On sekä pilkkisesonki, että piikkisesonki meneillään samaan aikaan.
    Rokotetuilla pitäisi olla joku korvamerkki, että voimme väistää heitä tartuntoja välttääksemme. Nuohan vain levittävät tauteja.
    Vanhainkoti tuossa juuri oli esillä, jossa oli tosi hyvä vuosi 2020 eikä yhtään kuollutta eikä coronatartuntoja. Vuoden alusta tulivat piikit ja vanhuksia alkoi kuolla kuin kärpäsiä ikään ja kaikille tuli corona. Osa kieltäytyi rokotteista ja he selvisivät hengissä. Näin kertoo itkien hoitaja, joillekan nämä vanhukset olivat hyviä ystäviä 10 vuoden työrupeamalla.


  • Anonyymi

   Onhan se metka että pitää mennä testiin toteamaan onko nuha nuhaa, yskä yskää vai sittenkin koronaa. Ja testit on sitä sun tätä, kokiksestakin tulee positiivinen tulos. Ja mitään lääkettä ei kuitenkaan ole olemassa karanteenia vain. Oikeasti ei tämä fiksua ole lainkaan. Osaahan jokainen olla nuhanssa ja yskänsä kanssa kotosalla.

  • Anonyymi

   Ja rokotuksen jälkeen mikä muuttuu, sillä eihän rokote ole sata prosettinen turva vaan eikun testiin, karanteeniin kuvio jatkuu...

  • Anonyymi

   Onko rokotteella mitään jälkimaininkeja? Sammunko kesken työpäivän, saanko kipuja jäseniini, pyörryttääkö päätä? Kukapa sen tietäisi.
   Pikarokote on aina paikallaan. Tehosta viis!

  • Anonyymi

   Rokotefriikit foliohatut ovat innoissaan myrkkypiikkien tulosta, joita he jopa jonottavat ja kerjäävät.
   Jokaisen oma asia jos haluaa myrkkyjä kehoonsa ja tauteja, halvauksia ja kuolemaakin uhmata.
   Terveet eivät tarvitse likaisia maskeja eikä myrkytyksiä!
   Halleluja!

   • Anonyymi

    Oliko vielä muuta kuvitelmaa? :)


  • Anonyymi

   Onkohan jonkinlainen vilkku olemassa mikä varoittaisi näistä foliohatusta?

  • Anonyymi

   Järki-ihmiset tietenkin helposti vihastuvat tartuntatautimyönteisten jatkuvaan propagandaan. Mutta mieluummin näin, että minulle rokote, tartuntautimyönteisille korona. Tyhmästä päästä kärsii koko tartuntatautimyönteisen ruumis ja yhteiskunta.

   • Anonyymi

    Näinhän se on, mutta koronarokote on täysin uudentyyppinen joten näitä ikiaikaisia rokotteita ei voi verrata tähän. Innokkaita koekaniineita kuitenkin riittää testaamaan toimiiko toivotusti. Vakavia haittavaikutuksia ei edes valmistaja kiellä.


  • Anonyymi

   Törkyviestit helposti poistoon. Muutamalla klikkauksella viestin oikeassa yläreunassa olevaa kolmea pistettä tai lippua. Trolli suuttuu, mut ei se haittaa

  • Anonyymi

   Miksi epäisänmaalliset rokotevastaiset eivät iloitse viimeisistä uutisista jotka auttavat miljoonia ihmisiä ja säästävät Suomelta miljardeja euroja?

  • Anonyymi

   Kiitoksia vaan aloittajalle, on harvinaista jos rokotemyönteinen ihminen suhtautuu ystävällisesti rokotekriittisten aikeisiin olla ottamatta koronarokotetta.

  • Anonyymi

   Jos sinulla on jotain sanojesi tueksi, sinulla on sanottavaa. Jos sinulla ei ole, puhu ensiksi lääkärisi kanssa mieluummin.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   9340
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   4024