Aihe

Voi voi kun korona väsyttää!

Anonyymi

Kun pitäisi jaksaa kiertää ihmisiä kaduilla ja kaupoissa vähän normaalia kaempaa ja se maskin asettaminen ja kantaminen on niin raskasta, että menee siinä tunti laittaessa sitä paikoilleen ja painaakin se ainakin tuhat kiloa. Käsiäkin pitäisi pestä vähän useammin kuin ennen.

Voi voi kun väsyttää, kun ei saisi mennä juomaan baariin, vaan pitäisi juoda kotona, jos on pakko juoda. Matkustamattakin pitäisi jaksaa olla, voi voi.

Voi voi, nämä ovat aivan ylivoimaisia ponnistuksia, eikä näitä suosituksia pysty edes kovalla fyysisellä ja psyykkisellä kunnolla noudattamaan. Ei sisukaan auta. Niin kovasti meitä ankarilla rajoituksilla piinataan!

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pientä lisävaivaa ei jakseta, mutta sitäkin kepeämmin otetaan tartuntojen saamisen ja aiheuttamisen riski.

  • Anonyymi

   Ankaraa on kyllä, mutta koeta kestää. Tee niinkuin minäkin: elät nyt siivosti, et käy missään ja rahaa säästyy.
   Ja kun joskus rajat aukeavat, matkustat ulkomaille ja pistät kaiken menemään mikä nyt on säästöön jäänyt. Juhlit ja tuot Suomeen juhlatarvikkieta tullessasi ja kaikkea muutakin tarpeellista, auto täyteen.

   Minulla on jo jäänyt useita tonneja käyttämättä, joten se tarkoittaa että saatan ulottaa matkani Varsovaan asti. Ainakin useampi viikko on varattava reissaamiseen.

  • Anonyymi

   Olen jo vuoden pysytellyt kotona. Tilaan ruokaostokset netistä. En käy missään eikä meillä käy ketään. Ikävä vain lapsia ja lastenlapsia. Kyllä tämän eläkelaisenä kestää. En ole muutenkaan mikään kovin sosiaalinen luonne. Onneksi on tuo äijä joka ei paljon puhele mutta joutuu pakosta mi ua kuuntelemaan.

  • Anonyymi

   Voi voi, kyllä täälläkin väsyttää, mutta kun tuo "mustakaapuinen seisoo olan takana" (Maija-Riitta Ollilan luennon anti vuosia sitten) ja kuiskuttaa yhtenään korvaan että koeta nyt vielä jaksaa katsoa rokotusten vaikutus.

   Kyllä se vielä iloksi muuttuu kun toimitaan vastuullisesti!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   271
   6288
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   200
   4442
  3. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   211
   3890