Aihe

Mitä keskustasta kirjoittaisin, tässä pohdin

Kun politiikka nyt pääkaupungin ympärillä, ja kunnallisvaalissa.
Palstan henki vaatii keskustalaisesta kirjoittamista. Jos muutamalla sanasella missä henkilökohtaisesti menen nyt kun metsässäni savotta avattu, tulinkin sieltä juuri, ja tässä odottelen lounasta, joka näyttää hyvää vauhtia valmistuvan. Urakoitsija saanut jo hyvän loven metsään, kun nyt ei kulkemisvaikeuksia, kun lunta ja kylmää ollut, niin maa kauttaaltaan kohmeessa. Heillä asiat ns "PUIKOISSA" kokonaisurakkana, ei vaadi isännän oloa paikalla, mutta aina pieniä nyansseja joista pitää keskutella.

Nyt pitää katsoa katsoa mistä Helsinkiläiset on tehty. Alkavatko pian herätä unesta ja huomata mitää ympärillä tapahtuu. Vihreät jos saavat lisää valtaa muuttuu kaupunki elinkelvottomaksi työtä tekevälle kansalle -voinee karkeasti sanoa, jonkinlainen villieläinten saareke voisi tulla, kunhan eläimet sen huomaa että siellä voi hyvinoleskella, mm sudet hyvinkin leviää kaupungin alueelle.
Hiilinokienergia vihreää ei kannata valita. Edesautettaisiin paremmilla valinnoilla sitä, että Helsinkikin kykenisi siirtymään hiilienergiasta vihreämpiin energioihin. Vihreillä on toiseksi suurimpana puolueena ollut kyllä aikaa hoitaa asioita kuntoon, mutta kintaat kuluneet vain selkäpuolelta.

Kokoomuksella on sama ongelma kuin keskustalla, puolueen eri laidat ovat liian pitkällä toisistaan. Kokoomus sai tämän "taudin" kalastellessaan keskustan ja vihreitten ääniä keskivyöhykkeeltä. Perussuomalaiset ajoivat kuin varkain oikealta ohi. Kokoomuksen on nyt erittäin vaikea ottaa perinteistä paikkaansa perinteosen oikeiston edustajana, vaarana on kutistuminen keskustan tapaan lilliputiksi. Keskusta vaatisi nyt sellaisen puheenjohtajan joka alkaisi seuraamaan maan tilaa ja politiikkaa kokomaan kannalta, Helsinkiin turha mennä, heillä siellä (vaikka tässä kulmilla asustelenkin) pitäisi löytyä henkilö torjumaan vihreän kaaoksen, tai ainakin lieventämään sitä, mutta jos esim. matkustajasatamat siirretään pois Helsingistä, niin minulla ei ole väliä minkälainen vihreä kaaos Helsinkiin tulee, tulkoon vaikka koko kylä täyteen piereviä hevosia ja riksakuskeja. Helsingin pormestarin valitsee Helsingin kaupunginvaltuusto huhtikuun kuntavaalien jälkeen. Mutta ehdokkaat ovat näin kuudennen polven Helsinkiläisen kotikaupungin kehitystä ajatellen melko surkeita vaihtoehtoja.

Kokoomuksen Helsingin piirihallitus päättää ehdokkaansa -valtuusto vain siunaa sen myöhemmin. Piha muuten oli aktiivisesti ajamassa Tarja Halosta pressaksi, voi olla ettei kaikilta kokoomuslaisilta vielä ole unohtunut. Tämä Kirsi Piha oli se, joka tyrmäsi Esko Ahon presidentin vaaleissa ja nosti Halosen presidentiksi. Sittenpä saimme (saitte) nauttia pitkän tovin SDP-vetoisesta presidentti-instituutiosta.
K. Piha lanseerasi käsitteen: kännykkäisä Esko A:sta. Niinpä ”kultahammasrannikon” porvariladyt mm. menivät Halosen taakse.
Kokoomuksen pieni ns. liberaalisiipi on kyllä outolintu kannattaessaan vasemmiston outoja marxilais- ja ja hölynpölypostmodernisvaikutteisia teorioita. On myös ironista, että ns. liberaalit ajavat ehkä kaikkein totalitaarimpia lakeja ja sääntöjä sanan, ajattelun ja -ilmaisunvapauteen aina yliopistoista eduskuntaan.

Eikös Vihreät ole suurin puolue Helsingissä tai ainakin toiseksi suurin Voipi olla että saatte Sinnemäen. ?

Tällaista pakinaa !
Ei ihmetellä jos kokoomustakin tuon, kun olen jo aiemminkin sanonut, että viime eduskuntavaalisssa äänestin juuri puolueena sitä, en niinkään politiikan takia, vaan yksi parhaita aikaisia kavereita mm Yk ajalta oli kokoomus ehdokkaana.

Nyt lounaalle -perunamuusia, ja sienikastiketta + sipulipihvi ym. Vaimon tekemä kotikalja aina maistuu näiden kanssa. Meillä ei viinin kanssa läträtä -vaikka kokoomuslaista äänestinkin.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kokoomus pihalla. Haloslainen Piha nakertaa.

  • Metsätalous pn mennyt liikaa ajattelemattoman kohellusen piikkiin.
   Kyllä parempi olisi edelleen jatkuvan kasvatuksen menetetelmä,

  • Anonyymi

   Tulee tauteja metsiin jos jätetään oman onnensa nojaan. Metsä sitoo hiilen vain kasvaessaan, ei pystyyn kuollessaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   166
   9009
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   344
   6306
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   319
   4135