Aihe

Jutut Trumpista murenee yksi toisensa perään.

Anonyymi

Kaikkea ei vaan oikaista, tämä oikaistiin. Alkaa jo huvittamaan tämä jahtaaminen, ei ole kauaa kun useat mediat paasasivat Melanien ja Donaldin huhutusta erosta, että Melanien on sanottu lähtevän heti kun pääsee Valkoisesta talosta.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/avioerohuhujen-keskella-olleiden-donald-ja-melania-trumpin-suhde-puhuttaa-taas-99-9-prosentin-todennakoisyydella/8049130
Ei mitään perää, täyttä skeidaa, niinkuin ne monet muutkin "totuudet" mitä nämä "totuuden torvi" mediat kertoo meille. Ja kansa lukee näitä nauttien. Säälittävä sopulilauma.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Valitettavasti Suomessa muutettiin hyvän journalistisen tavan perusteet vuonna 2005. Nykyään toimittajan mielipiteiden levittäminen on hyvän journalistisen tavan mukaista.

  • Anonyymi

   Ketä. Oikeasti. Kiinnostaa?

   Trump on historiaa. Kiviäkin kiinnostaa.

  • Anonyymi

   Rumppi-pojan twitter, facebook, instagram ym. tilit pantiin kaput kun se tolvana ei osannut elää ihmisiksi.
   Senaatin republikaanit pelkäävät Rumppi-pojan kannattajien väkivaltaa, eivätkä he uskalla tehdä rehellistä ja oikeaa päätöstä, tuomita ex-presidentti syylliseksi kansankiihottamisesta 6. tammikuuta toteutetun Capitolin valtauksen yhteydessä, jossa Rumppi-pojan terroristit hyökkäsivät kongressitaloon.

   Mutta vaikka Rumppi-poika välttynee jälleen virkarikostuomiolta, odottaa häntä jo useampia siviilioikeuden kanteita veropetoksista, talousrikoksista ja vielä raiskauksista.
   Rumppi-poika joutuu vankilaan ja se on oikeuden toteutumista.

   • Anonyymi

    Hauska seurata sivusta nk. suvakkien ölinää. Syyllinen tiedetään ensin. Sitten pitää enää keksiä rikos ja todisteet. Otteet kuin Putinilla.


  • Anonyymi

   Aloittajalle persun paviaanille!!
   Voiko noin surkea pässi olla.

   • Anonyymi

    Trumppi on rangaistuksensa ansainnut. Sen tulevan.
    Mitähän lääkkeitä se syö nyt, kun hävisi ekan kerran jossakin kilpailussa. Ties vaikka kittaisi viinaa kotosalla joka ehtoo.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   135
   5743