Aihe

Kokemuksia ja ehdotuksia purjeneulomoista ja -huoltajista?

Anonyymi

Purkkarissani on pientä korjausta ja huoltoa kaipaava isopurje. Täällä varmaan on aiemminkin kyselty ehdotuksia ja hintoja moisesta, mutta kysyn silti että mitä firmaa tai firmoja olette käyttäneet ja suosittelette?
Laatu, hinta, asiakaspalvelu jne.. Koko suomen alue on ok, kun aikaa on vielä kuljetella ja pistää vaikka menemään kauemmaksikin. . Kun purjeella on jo ikää ja pientä väsymistä, niin minkähän verran huollossa sille pystyy tekemään, vai pystyykö laisinkaan. Uuteen purjeeseen en aio investoida, kun ei tule kilpailtua, eikä muutama aste nousukulmassa merkkaa mitään, semmoista lomapurjehdusta vaan..

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei vanhalle purjeelle juuri mitään voi tai kannata tehdä siis venymän suhteen. Jos on saumoissa,lattataskuissa tai muualla vikoja ne toki kannattaa korjauttaa. Vaikkei kilpailekkaan niin hyväkuntoisella purjeella on mukavampi purjehtia. Venyneeseen säkkiin verrattuna ero on huomattava. Hintoja kannattaa katsella neulomoiden sivuilta tai kysyä tarjousta. Tavalliselle purjehtijalle joka ei etsi mitään erikoisuuksia lähin neulomo on varmasti paras valinta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   8718
  2. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   21
   3865