Aihe

Putin aikoo perustaa venäjälle ihmisoikeustuomioistuimen !

Anonyymi

No niin nythän me ollaan sitten kaikki nähty .
Ihmisoikeustuomioistuin siis semmoinen jossa tuomitaan ihmisoikeuksia , vai mitä siellä tehdään .
Oli kai tuo vitsi tuo iltasanomien otsikko , juttua en lukenut .

15

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ihmistuomioistuimet ovat poliitista propagandaa. Tämä koskee erityisesti EUn ja USAn ihmistuomioistuimia. Toivottavasti edes Venäjän tuomioistuimesta tulee poiliittisesti vapaita tuomioita.

   • Anonyymi

    Oikeudenmukaisuutta sitä maailma tarvitsee , Tämä meidän naapurihan sitä kyllä antaa .
    Navalnyi sitä juuri sai , entäs tämä tahmatassu aluhousumies saako se kans .


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oikeudenmukaisuutta sitä maailma tarvitsee , Tämä meidän naapurihan sitä kyllä antaa .
    Navalnyi sitä juuri sai , entäs tämä tahmatassu aluhousumies saako se kans .

    Ja samaa "oikeudenmukaisuutta" tulet kotiryssä nauttimaan .....


  • Anonyymi

   Venäjällä aletaan nyt tuomita ihmisiä ihmisoikeuksista. Niinhän ne on tehneet tähänkin asti, mutta nyt se tehdään oikein lain voimalla.

   • Anonyymi

    Heh, heh ..... vain ryssälässä. :-)


   • Anonyymi

    Ei ihmisoikeuksissa tuomita ihmisoikeuksista vaan niitä rikkoneita ja EUn ihmisoikeustuomioistuin on Sorosin korruptoima


  • Anonyymi

   Ihmisoikeudet ja venäjä , eivät sovi samaan lauseeseen .
   Kuulostaa todella naurettavalta lauseelta tuommoinen , venäjä ihmisoikeudet .

   • Anonyymi

    Voisikko saman sanoa myös Suomesta. Suomi on saanut Euroopan ihmisoikeustuomiosituimelta tuomioita enemmän kuin muut pohjoismaat yhteensä.


  • Anonyymi

   PRESIDENTTI Vladimir Putin onnistui yllättämään jopa oman maansa oikeusoppineet, kun Kremlin virallisille sivuille ilmestyi vastikään käsky selvittää Venäjän oman ihmisoikeustuomioistuimen perustamista. Aikaa selvitystyölle on annettu kesäkuun alkuun saakka.

   Käsky ilmestyi Kremlin sivuilla viime torstaina 28. tammikuuta eli pian ensimmäisen maanlaajuisen Aleksei Navalnyin tukimielenosoituksen ja siinä tapahtuneiden joukkopidätysten jälkeen.

   Putin armahtaa itsensä ja piiloutuu Sotsin kartanoon josta ei tiedä enää kuin rapiat miljardi ihmistä ja rapiat päälle.

  • Anonyymi

   Kukaan ei halua olla diktaattorin viimeinen ystävä.

   Oppositiovaikuttaja Aleksei Navalnyin vangitsemisen laukaisemat Venäjän hallinnon vastaiset mielenosoitukset tuovat Edward Lucasin mieleen 1980-luvun lopun Tshekkoslovakian. Hän näkee silloisessa neuvostosatelliitissa ja nyky-Venäjässä paljon yhteistä.
   Kuten Venäjällä nyt, Tshekkoslovakian talousjärjestelmä pääpiirteittäin toimi kommunismissa. Ihmiset kipuilivat päivittäisten epäoikeudenmukaisuuksien kanssa. He huolivat ympäristöstä. He kaipasivat lisää kansainvälisiä kontakteja. Hallinnolla oli hyvin vähän innokkaita kannattajia. Sen henkiinjääminen oli kiinni passiivisesta alistumisesta: yleisestä tuntemattoman pelosta yhdistettynä henkilökohtaiseen varovaisuuteen. Harva halusi seurata pientä toisinajattelijoiden joukkoa, joihin kohdistettiin kostonhimoista sortoa tuhoon tuomiotulta vaikuttavan vastarinnan vuoksi, pitkän linjan Venäjän ja Itä-Euroopan tuntija, tutkija-kirjailija Lucas sanoo Center for European Policy Analysis -ajatushautomon kirjoituksessaan.

   Tilanne voi kuitenkin hänen mukaansa kääntyä nopeasti, kun tietty kriittinen piste ylittyy. Tämä on Edward Lucasin mielestä avainasemassa, kun tarkastellaan Venäjän mielenosoituksia. Hän listaa merkkejä, joita nyt kannattaa seurata.

   Tshekkoslovakian kohdalla kaikki muuttui 17. marraskuuta 1989. Samettivallankumouksena tunnettu tapahtumasarja johti kommunistihallinnon kaatumiseen.

   Edward Lucas muistuttaa opposition suosittujenkin mielenosoitusten jääneen ennen tätä yksittäisiksi tapahtumiksi, joissa kaikki huusivat tulevansa takaisin seuraavana päivänä, mutta jäivät kuitenkin lopulta kotiin.

   – Marraskuun 17. päivänä mellakkapoliisi pieksi opiskelijoita (ja toimittajia, minä mukaan lukien). Monet todella tulivat takaisin seuraavana päivänä – ja todella paljon enemmän saapui paikalle sunnuntaina 19. päivä.

   Tshekkoslovakian kohdalla hallinnon kaatumiseen johtaneiden tapahtumien katalyytti oli Edward Lucasin mukaan väkivalta, joka sementoi kansan raivon. Hän arvioi tämän voivan toimia Venäjälläkin. Siellä mielenosoituksia on tukahdutettu väkivalloin ja pidätyksiä on tehty ennätysmäärä. Lucas uskoo, että lopulta tarvitaan kuitenkin enemmän.

   – Suositun paikallisen johtajan loikkaaminen hallinnosta auttaisi. Minä seuraan tarkasti Jakutskia. Pormestari Sardana Avksentijeva erosi siellä aiemmin Kremlin ilmeisen painostuksen vuoksi. Hän voisi muuttaa mielensä. Kun yksi tällainen hahmo ryhtyy toimiin, seuraavat muut todennäköisesti perässä, Edward Lucas arvioi.

   Hän muistuttaa muistakin signaaleista. Mielenosoitusten ja niiden väkivaltaisen tukahduttamisen jatkuessa on mahdollista, että yhä useampi mellakkapoliisi ilmoittautuu sairaaksi tai jää muusta syystä kotiin. Protestit luovat painetta myös valtion kontrolloimassa mediassa työskenteleviin.

   – Heitä käsketään sivuuttamaan tai demonisoimaan se, mitä heidän ystävänsä tekevät. Toimittajat ja tuottajat voivat mennä lakkoon. He voivat myös loikata – ja saattavat tehdä niin suorassa lähetyksessä, Lucas sanoo.

   Hänen mukaansa ulkopuoliset voivat lisäksi tehdä muutakin kuin vain odottaa ja toivoa parasta.

   – Voimme myös painostaa omia maitamme panemaan hanttiin Kremlin kleptokraateille ja heidän paikallisille mahdollistajilleen. Kukaan ei nimittäin halua olla diktaattorin viimeinen ystävä.

   Paitsi trollit

   • Anonyymi

    Ulkopuolisethan ne nämä mellakat masinoi eikä niitä ilman ulkopuolisten puuttumista asiaan syntyisikään. Kaikki väri-, sametti- ja arabikevätvallankaappaukset tai niiden yritykset on USAn CIAn vallanakaappauksia masinoivan järjestön NEDn organisoimia ja rahoittamia.
    Nava on lännen tiedustelun koepallo siitä kestääkö Putinin hallinto tällaisen mielenosoitusten määrän kaatumatta ja näyttää että hyvin kestää mielen osoitukset jotka osoitti nyt vallankaapparit Venäjän tiedustelulle joka pitää ne kurissa niin kauan että provokaatiot loppuu.
    Armeija, poliisi ja jonkut senaattorit tai syrjäytetyn kaupunginjohtajat ei nyt Navan porukkaan hyppää eikä heidän kannattajansa lähde kadulle mistään hinnasta mieltään osoittamaan joitain poikkeuksia lukuunottamatta kuten se murhiin syyllistyneen aluejohtajan puolesta Nava sai mielenosoittajat liikkeelle.


  • Anonyymi

   Nyt on perussuomalaisillekin sellainen tuomioistuin, joka ottaa vakavasti heidän valituksensa jatkuvan sorsimisen kohteena olemisesta.

   Meidän mätä oikeuslaitoksemmehan ei ole kuulevinaan heidän verta hyytävää hätähuutoaan.

   • Anonyymi

    Persuillahan on jo oma vasaratuomioistuimensa ja se toimii.


  • Anonyymi

   Venäjä ja ihmisoikeus , joopajoo .
   Venäjä ja vaalit , justiinsa .
   Venäjä ja demokratia , joo .

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   13378
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   172
   5043