Putin aikoo perustaa venäjälle ihmisoikeustuomioistuimen !

Anonyymi

No niin nythän me ollaan sitten kaikki nähty .
Ihmisoikeustuomioistuin siis semmoinen jossa tuomitaan ihmisoikeuksia , vai mitä siellä tehdään .
Oli kai tuo vitsi tuo iltasanomien otsikko , juttua en lukenut .

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ihmistuomioistuimet ovat poliitista propagandaa. Tämä koskee erityisesti EUn ja USAn ihmistuomioistuimia. Toivottavasti edes Venäjän tuomioistuimesta tulee poiliittisesti vapaita tuomioita.

      • Anonyymi

        Oikeudenmukaisuutta sitä maailma tarvitsee , Tämä meidän naapurihan sitä kyllä antaa .
        Navalnyi sitä juuri sai , entäs tämä tahmatassu aluhousumies saako se kans .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikeudenmukaisuutta sitä maailma tarvitsee , Tämä meidän naapurihan sitä kyllä antaa .
        Navalnyi sitä juuri sai , entäs tämä tahmatassu aluhousumies saako se kans .

        Ja samaa "oikeudenmukaisuutta" tulet kotiryssä nauttimaan .....


    • Anonyymi

      Venäjällä aletaan nyt tuomita ihmisiä ihmisoikeuksista. Niinhän ne on tehneet tähänkin asti, mutta nyt se tehdään oikein lain voimalla.

      • Anonyymi

        Heh, heh ..... vain ryssälässä. :-)


      • Anonyymi

        Ei ihmisoikeuksissa tuomita ihmisoikeuksista vaan niitä rikkoneita ja EUn ihmisoikeustuomioistuin on Sorosin korruptoima


    • Anonyymi

      Ihmisoikeudet ja venäjä , eivät sovi samaan lauseeseen .
      Kuulostaa todella naurettavalta lauseelta tuommoinen , venäjä ihmisoikeudet .

      • Anonyymi

        Voisikko saman sanoa myös Suomesta. Suomi on saanut Euroopan ihmisoikeustuomiosituimelta tuomioita enemmän kuin muut pohjoismaat yhteensä.


    • Anonyymi

      PRESIDENTTI Vladimir Putin onnistui yllättämään jopa oman maansa oikeusoppineet, kun Kremlin virallisille sivuille ilmestyi vastikään käsky selvittää Venäjän oman ihmisoikeustuomioistuimen perustamista. Aikaa selvitystyölle on annettu kesäkuun alkuun saakka.

      Käsky ilmestyi Kremlin sivuilla viime torstaina 28. tammikuuta eli pian ensimmäisen maanlaajuisen Aleksei Navalnyin tukimielenosoituksen ja siinä tapahtuneiden joukkopidätysten jälkeen.

      Putin armahtaa itsensä ja piiloutuu Sotsin kartanoon josta ei tiedä enää kuin rapiat miljardi ihmistä ja rapiat päälle.

    • Anonyymi

      Kukaan ei halua olla diktaattorin viimeinen ystävä.

      Oppositiovaikuttaja Aleksei Navalnyin vangitsemisen laukaisemat Venäjän hallinnon vastaiset mielenosoitukset tuovat Edward Lucasin mieleen 1980-luvun lopun Tshekkoslovakian. Hän näkee silloisessa neuvostosatelliitissa ja nyky-Venäjässä paljon yhteistä.
      Kuten Venäjällä nyt, Tshekkoslovakian talousjärjestelmä pääpiirteittäin toimi kommunismissa. Ihmiset kipuilivat päivittäisten epäoikeudenmukaisuuksien kanssa. He huolivat ympäristöstä. He kaipasivat lisää kansainvälisiä kontakteja. Hallinnolla oli hyvin vähän innokkaita kannattajia. Sen henkiinjääminen oli kiinni passiivisesta alistumisesta: yleisestä tuntemattoman pelosta yhdistettynä henkilökohtaiseen varovaisuuteen. Harva halusi seurata pientä toisinajattelijoiden joukkoa, joihin kohdistettiin kostonhimoista sortoa tuhoon tuomiotulta vaikuttavan vastarinnan vuoksi, pitkän linjan Venäjän ja Itä-Euroopan tuntija, tutkija-kirjailija Lucas sanoo Center for European Policy Analysis -ajatushautomon kirjoituksessaan.

      Tilanne voi kuitenkin hänen mukaansa kääntyä nopeasti, kun tietty kriittinen piste ylittyy. Tämä on Edward Lucasin mielestä avainasemassa, kun tarkastellaan Venäjän mielenosoituksia. Hän listaa merkkejä, joita nyt kannattaa seurata.

      Tshekkoslovakian kohdalla kaikki muuttui 17. marraskuuta 1989. Samettivallankumouksena tunnettu tapahtumasarja johti kommunistihallinnon kaatumiseen.

      Edward Lucas muistuttaa opposition suosittujenkin mielenosoitusten jääneen ennen tätä yksittäisiksi tapahtumiksi, joissa kaikki huusivat tulevansa takaisin seuraavana päivänä, mutta jäivät kuitenkin lopulta kotiin.

      – Marraskuun 17. päivänä mellakkapoliisi pieksi opiskelijoita (ja toimittajia, minä mukaan lukien). Monet todella tulivat takaisin seuraavana päivänä – ja todella paljon enemmän saapui paikalle sunnuntaina 19. päivä.

      Tshekkoslovakian kohdalla hallinnon kaatumiseen johtaneiden tapahtumien katalyytti oli Edward Lucasin mukaan väkivalta, joka sementoi kansan raivon. Hän arvioi tämän voivan toimia Venäjälläkin. Siellä mielenosoituksia on tukahdutettu väkivalloin ja pidätyksiä on tehty ennätysmäärä. Lucas uskoo, että lopulta tarvitaan kuitenkin enemmän.

      – Suositun paikallisen johtajan loikkaaminen hallinnosta auttaisi. Minä seuraan tarkasti Jakutskia. Pormestari Sardana Avksentijeva erosi siellä aiemmin Kremlin ilmeisen painostuksen vuoksi. Hän voisi muuttaa mielensä. Kun yksi tällainen hahmo ryhtyy toimiin, seuraavat muut todennäköisesti perässä, Edward Lucas arvioi.

      Hän muistuttaa muistakin signaaleista. Mielenosoitusten ja niiden väkivaltaisen tukahduttamisen jatkuessa on mahdollista, että yhä useampi mellakkapoliisi ilmoittautuu sairaaksi tai jää muusta syystä kotiin. Protestit luovat painetta myös valtion kontrolloimassa mediassa työskenteleviin.

      – Heitä käsketään sivuuttamaan tai demonisoimaan se, mitä heidän ystävänsä tekevät. Toimittajat ja tuottajat voivat mennä lakkoon. He voivat myös loikata – ja saattavat tehdä niin suorassa lähetyksessä, Lucas sanoo.

      Hänen mukaansa ulkopuoliset voivat lisäksi tehdä muutakin kuin vain odottaa ja toivoa parasta.

      – Voimme myös painostaa omia maitamme panemaan hanttiin Kremlin kleptokraateille ja heidän paikallisille mahdollistajilleen. Kukaan ei nimittäin halua olla diktaattorin viimeinen ystävä.

      Paitsi trollit

      • Anonyymi

        Ulkopuolisethan ne nämä mellakat masinoi eikä niitä ilman ulkopuolisten puuttumista asiaan syntyisikään. Kaikki väri-, sametti- ja arabikevätvallankaappaukset tai niiden yritykset on USAn CIAn vallanakaappauksia masinoivan järjestön NEDn organisoimia ja rahoittamia.
        Nava on lännen tiedustelun koepallo siitä kestääkö Putinin hallinto tällaisen mielenosoitusten määrän kaatumatta ja näyttää että hyvin kestää mielen osoitukset jotka osoitti nyt vallankaapparit Venäjän tiedustelulle joka pitää ne kurissa niin kauan että provokaatiot loppuu.
        Armeija, poliisi ja jonkut senaattorit tai syrjäytetyn kaupunginjohtajat ei nyt Navan porukkaan hyppää eikä heidän kannattajansa lähde kadulle mistään hinnasta mieltään osoittamaan joitain poikkeuksia lukuunottamatta kuten se murhiin syyllistyneen aluejohtajan puolesta Nava sai mielenosoittajat liikkeelle.


    • Anonyymi

      Nyt on perussuomalaisillekin sellainen tuomioistuin, joka ottaa vakavasti heidän valituksensa jatkuvan sorsimisen kohteena olemisesta.

      Meidän mätä oikeuslaitoksemmehan ei ole kuulevinaan heidän verta hyytävää hätähuutoaan.

      • Anonyymi

        Persuillahan on jo oma vasaratuomioistuimensa ja se toimii.


    • Anonyymi

      Venäjä ja ihmisoikeus , joopajoo .
      Venäjä ja vaalit , justiinsa .
      Venäjä ja demokratia , joo .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe