Aihe

E pillerit

Anonyymi

Aloitin e pillerit tasan viikkositten tiistaina ja menkat ovat 3päivää myöhässä voiko johtua e pillereistä vai voiko johtua siitä että olisin raskaana?

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olisiko mitenkään mahdollista, että sinä ap olisitkin, nyt jo iäkäs evakon poika? Että olisit syntynyt Laatokan rannalla ennen ll-maailmansotia?

   Niin että epäilen sinun "siunattua" tilaasi.

  • Anonyymi

   Johtuu pillereistä. Kun aloitat syömään pillereitä, ei keho niihin heti totu ja saattaa esiintyä vuoto-ongelmia/vuodon puuttumista. E-pillereitä syödessä on siis mahdollista menkkojen poisjääminen, tiputteluvuodot... Nämä kaikki lukee myös pakkausselosteessa, jota suosittelen näin terveydenhuollon työntekijänä lukemaan ennen kuin alkaa lääkettä syömään :)

   • Anonyymi

    ja lisäyksenä vielä... pillereitä syödessä menkat siis tulee silloin, kun olet yhden pilleri "laatan" syönyt loppuun ja pidät muutaman päivän tauon pillereistä jonka aikana menkat eli taukovuoto alkaa. Jos olet aloittanut viikko sitten syömään pillereitä, ei menkkojen pitäisi edes tulla kun vasta noin 2 viikon päästä, sitten kun on syönyt n.24 pilleriä (riippuen valmisteesta)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   231
   4946
  2. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   188
   3624
  3. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   90
   2758