Aihe

Suositelkaa kuntosalia, ei kallista

Anonyymi

Suositelkaa edullista/ kohtuuhintaista kuntosalia Helsingissä? Josta pääsee tarvittaessa eroon aika helposti.
Ketju tai ei.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Voit tehdä kaikki harjoitteet kotona ja ulkona käyttäen omaa painoasi ja ihan pieniä käsipainoja. Vähän mielikuvitusta. Pitkiä sarjoja mahdollimnan nopeasti ja isoina liikkeinä.

   Tee etunojapunneruksia eri tavoin eri käsileveyksillä . Et aluksi (tai koskaan) tarvitse mitään lisäpainoa niskan päälle. Jos pystyt tekemään 50 kertaa hitaasti, pyri tekemään nuo 50 nopeammin. Voi myös lyödä kätesi yhteen yläasennossa. Lisää voimaa.

   Sama juttu jalkakyykkyjen ja pohjelihasten kanssa. Tarvittaessa nopeasti ja vähän hypähtäen. Niitä voi tehdä myös yhdellä jalalla pöydän vieressä avustamalla kädellä.

   Leuanvetoja voi tehdä pitkiä sarjoja eri otteilla jalat maassa. Tanko leuan korkeudelle. Anna jalkojen painon (tai vain toisen) levätä maassa äläkä avusta niillä yhtään tai vain tarvittava määrä. Voit tehdä näitä liikkeitä myös tankoon kiinnitetyillä köysillä ja renkailla (kahvoilla). Myös erilaiset vaakasoudut onnistuvat kantapäät maassa.

   Pitkät porraskävelyt kaksi (tai urheilijoilla kolme) askelmaa kerrallaan (painokassien kanssa) on maailman paras ja luonnollisin kuntoilutapa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   270
   6124
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   180
   4196
  3. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   211
   3861