Aihe

Oletteko huomanneet Katalan SYY-yhteyden: Sitä mukaa kun miljonäärien tulot kasvavat

Anonyymi

... kasvavat teidän sopuleiden ja mokujen velat ja vastattavat, samalla kun asuntonne arvot laskevat ja työttömyys kaikesta porrvarillisen valtamedian jallituksesta huolimatta kasvaa. Oletteko huomanneet tätä syy-yhteyttä jo 90-luvulta alkaen =?

7

115

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Trendi on ollut suorastaan hirrrvittävä. Vielä vuosi pari oli näin:
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15450203/miljonaarien-lukumaara-huimassa-yli-60--kasvussa

   Viime vuonna ne summat ylsivät sellaisille tasoille Sipilän Kiky-kusetuksen myötä että kusettajat ryhtyivät voittojaan härskisti silmienne alla pimittämään:
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16637109/vero-kalenteri-romutettu-porrrvarien-toimesta--et-saa-enaa-niiden-tietoja

   Ja vain siksi, että ne ovat teitä härksisti kusettaneet ja velalla vedättäneet. Nyt ne kuppasivat firman kassat tyhjiksi ja jäljelle jäi LAMA, historiallinen lama. Tästä ei selvitäkään millään olankohautuksella.
   T: haans.sea

  • Anonyymi

   Katalin yhteys on siinä, että mitä enemmän tuloerot kasvavat, köyhät köyhtyvät ja rikkaat rikastuvat, sitä pienemmäksi SDP: n kannatus on käynyt: vuonna 1917 se oli yli 50% ja nyt 18,7%.

   Kansanhallituksen perustamisella alkaa olla jo kiire.

   • Anonyymi

    >> vuonna 1917 se oli yli 50% ja nyt 18,7%.
    >>Kansanhallituksen perustamisella alkaa olla jo kiire.

    Natsiveljeilyllä ja oikeistodiktatuurilla oli lopulta todella ikävät seuraukset eikä niitä tänään enää kukaan kaipaa. Ottaisitko tuon oikeisto-diktatuurikauden jälkeläiset, kokoomuksen siihen omaan "kansanhallitukseesi" ?


  • Anonyymi

   Kansa tilas raa'an kapitalismin 90-luvulta alkaen ja nyt se saa sitä etu- että takapuolelta. Ihme että ollaan vielä edes hengissä. Kaikki vois pahimmassa tapauksessa olla mittailemassa tietä ,nytkin.

   • Anonyymi

    Kilometritehtaille lähdön aika on vasta edessä. Sopulien lähtöä on siirretty massiivisella velanotolla, näihän toimittiin täsmälleen myös 90-luvun lamassa. Nyt kilometritehtaalle lähtö on puettu harhauttavan termin "työllisyyden" kaapuun. Tuntikin töitä viikossa ja olet niiden "työllinen" ja poissa tilastoista, mikä on niiden juonittelun tavoitteena.
    Viimekädessä pyrkivät siihen, että myös termi työttömyys poistetaan, sillä kun on velka-"kulutusjuhlia" viettävän sopulin korvissa ikävää kaikua...


  • Anonyymi

   Suomi on epäonnistunut EU maa ja kuitenkin täällä esitetään jotain 10:n oppilasta ja samalla EU kuppaa Suomen tyhjäksi ja verottaja taasen kuppaa tavikset ja pikkufirmat kuoliaiksi.

   Suomi on kuollut jo 90-luvulla.

  • Anonyymi

   >>Suomi epäonnistunut ....

   Kova valitus on ainakin palstalla käynnistynyt, vaikka koromankana juuri eilen ilmoitti kesämökkikaupankin käyvän "kuumana" kuten porrrvarin "huutava työvoimapulakin" aikanaan....

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömyyden loputtomasta piinasta eroon?

   Olen hyvin kouluttautunut . Omaan useita tutkintoja. Ikää on 56v. Jäin 3v sitten työttömäksi, sen jälkeen olen hakenut yli 150 työpaikkaa tuloksetta
   272
   6717
  2. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   100
   3899